- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #18.561
Çok üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Sağlıkla gelsin bebişinGeçen yıl 4 aylık bebeğimi kaybetmiştim doğum gibi oldu büyük olunca anne olmadım ama doğum tecrübesi oldu...
Valla Kocaelide bile daha yeni ısındı havalar karadeniz daha geç ısınır bilirim. Bende bir uzun bir kısa alırım bu gidişleBen ilk dogumumu temmuzda yapmistim cok sicakti kisa kollu almistim ozaman ama simdi bilemedim birde yaz gelmek bilmedi karadenize havalar hala serin sayilir olmadi birini de kisa kollu alirim havalarn durumuna gore
Ben de bu gece bebeklerimi emziriyordum rüyamda. İkisini de koymuşum dizime eğiliyorum emsinler diyeYine rüyamda bebek emziriyodumbu sefer süt gelmiyo bebeği düzgün tutamıyorum o da memeyi düzgün tutamıyodu cok telaşliydim
Cok gercekci oluyo ya bi kere daha gördüm onda çok güzel süt geliyodu huzula emiyodu bebeğim falan uyaninca kendimi cok yalnız hissetmistimBen de bu gece bebeklerimi emziriyordum rüyamda. İkisini de koymuşum dizime eğiliyorum emsinler diyeküçücüktüler
Çok üzüldüm cennetin kapısında anne babasini bekliyor olacak insallah. Rabbim bir daha yaşatmasınAydın'da yaşıyorum ve burası çok sıcak kızımı Temmuzda doğum yapmıştım ve aşırı sıcaktı Şimdi eylül sonu görünüyor. O zaman bile çok sıcak olacağını düşünüp kısa kollu alacagımı düşünüyorum. Oyüzden yaşadığımız şehir de sıcaklık hem bebek için hem de bizim için bi kriter olacak . Geçen sene bende 5 aylık bebeğimi kaybettim hatta 2 gün sonra senesi olacak bambaşka bir üzüntü ve sızı oluyor rabbim ahirette sefaatçi eylesin İşallah sağsalim hepimiz sağlıkla ve zamanında kucağımıza alalım evlatlarımızı
Gittiniz mi bugün doktora inşallah iyidir bebeğiniz benim de 6 gün ilerde giderken son ay 150 gram almış ve 1 ayda boyu uzamamıştı.Doktor sorun görmedi ama ben endişelendim.En son 1 ay önce detaylı ultrasonda bebk 1 hafta geriydi ama doktor önemsiz demişti. Minyon olacak demişti. Ondan sonra süt ceviz yumurta kaşar ağırlık verdim. Yarın kontrolüm var bakalım sonuç aynı mı. Ona göre haber vereceğim sizlere de. Sonuç aynı olursa bu kadar kasmayacağım artık.
Onu bilemiyorum yüksektir tabi. Ben yalnis anlamışım pardonHureyre fetal dna fiyatından bahsetmemiş, tüp bebeğe genetik araştırma yapılmasından bahsetmiş. Onun maliyeti çok yüksek.
Bende de olmadi masallah çatlak cok su içiyorum belki de ondan her gün de yaglanamıyorum. Banyo sonrası falan anca her gün mü yaşlanmak gerekiyor acaba ?? Birde 4 kilo almışım 26. Haftaya kadar toplamda belki de ondan bir kaç hafta önce karnım bir anda büyüdü sanki. Şuan daha iyi hatta hep aynı gibi. Bir kaç günde değişti karnım o andada basindan beri 4 kilo aldgimi öğrendim . Demem o ki ani degisimlere hazirlikli olmaliyizAy evet arkadaşımda öyle dedi bi sabah uyandığında bakcalsın göreceksin dedim ama ben ekstra takıntılıyım bu konuda.
Ben ilk zamanlar çok su içemedim ama şimdi bayağı içiyorum. Bende 5 kilo aldım. Ay ne bilim annemde genetik o korkma bizim sülalede kimsede gram çatlak olmadı sendede olmaz diyor. Sanırım eşim hamileliğin başından beri sabah akşam karın yapını sürmeyi unutma falan dedi bende de takıntı oldu. Yoksa en başta arkadaşımla konuştum çok çatlağım olursa estetik olurum demiştim ama şimdi beynim allakbullak oldu. Şimdi karnımın gerildiğini hissediyorum diyorum ki 9 aya kadar ne olacak acaba.Bende de olmadi masallah çatlak cok su içiyorum belki de ondan her gün de yaglanamıyorum. Banyo sonrası falan anca her gün mü yaşlanmak gerekiyor acaba ?? Birde 4 kilo almışım 26. Haftaya kadar toplamda belki de ondan bir kaç hafta önce karnım bir anda büyüdü sanki. Şuan daha iyi hatta hep aynı gibi. Bir kaç günde değişti karnım o andada basindan beri 4 kilo aldgimi öğrendim . Demem o ki ani degisimlere hazirlikli olmaliyizkilo almiyorum karnim buyumiyor diyorum bir terslik mi var. Bir anda kilo alıp karnım büyüyor bu defada diyorum son aylar yandım ben ne olacak böyle diyorum bir ortası yok yani
Haha bende dün görüşmüştüm bilinç altıYine rüyamda bebek emziriyodumbu sefer süt gelmiyo bebeği düzgün tutamıyorum o da memeyi düzgün tutamıyodu cok telaşliydim
Ah ah bilmem miii bende de oluyorHer sabah uyanınca "gece sırt üstü yattım mı acaba?" düşüncesi de var tabi
Canım çok geçmiş olsun senin ve bebeğin iyi olmasına sevindim. İnşallah zamanında sapsağlıklı pespembe bir bebiş olurMerhaba arkadaşlar dün akşam ben acile gittim çok şükür bir sıkıntı yok ama çok korktum üç haftadır ara ara sağ kasığımda sağ bacağımda ağrı oluyordu şiddetli bir ağrı ama 15 dakika sonra geçiyordu 2 hafta önce doktora gidip söylediğimde magnezyum eksikliğinden olabilir dedi ve magnezyum verdi dün akşam ve iki gün önce yine aynı ağrı oldu dün akşamki sadece kasığımda oldu beni ağlatacak derecede bir ağrı her olduğunda ağlıyorum artık dayanamadım dün akşam eşimle acile gittik acildeki kadın doğum doktoru ultrasonda baktı bebek gayet iyi 876 gram olmuş boyu kilosu iyi dedi rahim ağzına baktığı kapalı herşey yolunda dedi idrar tahlili yaptı o da temiz çıktı ne olur ne olmaz diye nst ye gönderdi o da normal çıktı çok şükür sancı çıkmadı ağrının kaynağını bulmak için radyolojiye gitmen lazım böbreğine böbrek kanalına falan bakılması gerekiyor dedi ama ben gitmedim bugün doktoruma mesaj attım olanları söyledim doktorum da bence fizik tedaviye git dedi şimdilik ağrım yok İnşallah olmaz olursa da fizik tedavi düşünüyorum doktorumun dediği gibi sonuçta başka bir şeyden şüphelense söylerdi bakalım hayırlısı olsun ama çok korktum yoksa dedim doğum mu geliyor bebeğim daha çok küçük falan diyerek ağladım ama çok şükür onunla ilgili bir sıkıntı yok sanırım son 3 ay benim için biraz zor olacak iyiki enerjim varken herşeyimi hazırladım bir tek hastane çantam kaldı dün öğlen sırtıma kramp girdi yarım saat onun acısını yaşadım sonra da bu kasık ağrısı oldu hastaneden geldikten sonra da sabaha kadar hafif hafif ağrı yokladı beni acaba yemekten sonra çok mu yiyorum diye düşündüm dün yemekten sonra hiçbir şey yemedim suyu bile az içtim ona rağmen yine de karnımda şişlik vardı bu bebek büyüdüğü için mide ve bağırsaklara baskı yapıyor bu yüzden oluyor sanırım yeme içme ile alakası yok zamanla bu duruma da alışacağız yeter ki bebeğim iyi olsun sağlıkla vaktinde dünyaya gelsin önemli olan bu
Bekleyip göreceğiz canimBen ilk zamanlar çok su içemedim ama şimdi bayağı içiyorum. Bende 5 kilo aldım. Ay ne bilim annemde genetik o korkma bizim sülalede kimsede gram çatlak olmadı sendede olmaz diyor. Sanırım eşim hamileliğin başından beri sabah akşam karın yapını sürmeyi unutma falan dedi bende de takıntı oldu. Yoksa en başta arkadaşımla konuştum çok çatlağım olursa estetik olurum demiştim ama şimdi beynim allakbullak oldu. Şimdi karnımın gerildiğini hissediyorum diyorum ki 9 aya kadar ne olacak acaba.
Geçmiş olsun canım. 2 gün önce sırt ve bel ağrısıyla uyandım çok şiddetliydi gün içinde azcık yürüdüm geçti. Dün akşam sağ kasığımdan göbek deliğime doğru ve vajinaya doğru bir ağrı bendede oldu 1 saatten fazla sürdü kalkıp yürüyemedim arkadaşımla konuştum falan. Ağlicaktım daha erken acaba ne oluyor dedim. Bebekte biraz sertleştirdi kendini. Kasılmamı acaba diye düşündüm ama sonra geçti. Benim dublex bizimkilerde fazla merdiven inip çıkma diyor ama mümkün değil ki. Acaba merdiven çıktım diyemi oldu diyede düşünmedim değil. Çünkü günde belki 10 kereden fazla inip çıkıyorum. Belkide gün içinde kendimizi çok yoruyoruz. Hazırlık falan derken.Merhaba arkadaşlar dün akşam ben acile gittim çok şükür bir sıkıntı yok ama çok korktum üç haftadır ara ara sağ kasığımda sağ bacağımda ağrı oluyordu şiddetli bir ağrı ama 15 dakika sonra geçiyordu 2 hafta önce doktora gidip söylediğimde magnezyum eksikliğinden olabilir dedi ve magnezyum verdi dün akşam ve iki gün önce yine aynı ağrı oldu dün akşamki sadece kasığımda oldu beni ağlatacak derecede bir ağrı her olduğunda ağlıyorum artık dayanamadım dün akşam eşimle acile gittik acildeki kadın doğum doktoru ultrasonda baktı bebek gayet iyi 876 gram olmuş boyu kilosu iyi dedi rahim ağzına baktığı kapalı herşey yolunda dedi idrar tahlili yaptı o da temiz çıktı ne olur ne olmaz diye nst ye gönderdi o da normal çıktı çok şükür sancı çıkmadı ağrının kaynağını bulmak için radyolojiye gitmen lazım böbreğine böbrek kanalına falan bakılması gerekiyor dedi ama ben gitmedim bugün doktoruma mesaj attım olanları söyledim doktorum da bence fizik tedaviye git dedi şimdilik ağrım yok İnşallah olmaz olursa da fizik tedavi düşünüyorum doktorumun dediği gibi sonuçta başka bir şeyden şüphelense söylerdi bakalım hayırlısı olsun ama çok korktum yoksa dedim doğum mu geliyor bebeğim daha çok küçük falan diyerek ağladım ama çok şükür onunla ilgili bir sıkıntı yok sanırım son 3 ay benim için biraz zor olacak iyiki enerjim varken herşeyimi hazırladım bir tek hastane çantam kaldı dün öğlen sırtıma kramp girdi yarım saat onun acısını yaşadım sonra da bu kasık ağrısı oldu hastaneden geldikten sonra da sabaha kadar hafif hafif ağrı yokladı beni acaba yemekten sonra çok mu yiyorum diye düşündüm dün yemekten sonra hiçbir şey yemedim suyu bile az içtim ona rağmen yine de karnımda şişlik vardı bu bebek büyüdüğü için mide ve bağırsaklara baskı yapıyor bu yüzden oluyor sanırım yeme içme ile alakası yok zamanla bu duruma da alışacağız yeter ki bebeğim iyi olsun sağlıkla vaktinde dünyaya gelsin önemli olan bu
Benim komşum da artık büyüdü günde 3 kez kullanacaksın dedi. Sakın kurutma dedi sürekli yapla dedi. Beyin hücrelerim ölüyor artık ya düşünmekten.Bekleyip göreceğiz canimaldığım krem veya yağlarda hep sabah akşam yazıyor bende o şekilde kullanamıyorum. Bakalım zaman ne gosterecek
Çok çok geçmiş olsun. Bebek büyüdükçe ağrılar artıyor biz de evham yapıyoruz. İnşallah bir daha bu derece ağrınız olmaz sağlıkla vaktinde gelir bebişMerhaba arkadaşlar dün akşam ben acile gittim çok şükür bir sıkıntı yok ama çok korktum üç haftadır ara ara sağ kasığımda sağ bacağımda ağrı oluyordu şiddetli bir ağrı ama 15 dakika sonra geçiyordu 2 hafta önce doktora gidip söylediğimde magnezyum eksikliğinden olabilir dedi ve magnezyum verdi dün akşam ve iki gün önce yine aynı ağrı oldu dün akşamki sadece kasığımda oldu beni ağlatacak derecede bir ağrı her olduğunda ağlıyorum artık dayanamadım dün akşam eşimle acile gittik acildeki kadın doğum doktoru ultrasonda baktı bebek gayet iyi 876 gram olmuş boyu kilosu iyi dedi rahim ağzına baktığı kapalı herşey yolunda dedi idrar tahlili yaptı o da temiz çıktı ne olur ne olmaz diye nst ye gönderdi o da normal çıktı çok şükür sancı çıkmadı ağrının kaynağını bulmak için radyolojiye gitmen lazım böbreğine böbrek kanalına falan bakılması gerekiyor dedi ama ben gitmedim bugün doktoruma mesaj attım olanları söyledim doktorum da bence fizik tedaviye git dedi şimdilik ağrım yok İnşallah olmaz olursa da fizik tedavi düşünüyorum doktorumun dediği gibi sonuçta başka bir şeyden şüphelense söylerdi bakalım hayırlısı olsun ama çok korktum yoksa dedim doğum mu geliyor bebeğim daha çok küçük falan diyerek ağladım ama çok şükür onunla ilgili bir sıkıntı yok sanırım son 3 ay benim için biraz zor olacak iyiki enerjim varken herşeyimi hazırladım bir tek hastane çantam kaldı dün öğlen sırtıma kramp girdi yarım saat onun acısını yaşadım sonra da bu kasık ağrısı oldu hastaneden geldikten sonra da sabaha kadar hafif hafif ağrı yokladı beni acaba yemekten sonra çok mu yiyorum diye düşündüm dün yemekten sonra hiçbir şey yemedim suyu bile az içtim ona rağmen yine de karnımda şişlik vardı bu bebek büyüdüğü için mide ve bağırsaklara baskı yapıyor bu yüzden oluyor sanırım yeme içme ile alakası yok zamanla bu duruma da alışacağız yeter ki bebeğim iyi olsun sağlıkla vaktinde dünyaya gelsin önemli olan bu
Teşekkür ederiz teyzesi inşallah hepimiz sağlıkla tam vaktinde kavuşalım yavrularımızaCanım çok geçmiş olsun senin ve bebeğin iyi olmasına sevindim. İnşallah zamanında sapsağlıklı pespembe bir bebiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?