- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #18.581
Teşekkür ederim inşallah hepimiz vatinde sağlıkla kavuşalım yavrularımızaÇok çok geçmiş olsun. Bebek büyüdükçe ağrılar artıyor biz de evham yapıyoruz. İnşallah bir daha bu derece ağrınız olmaz sağlıkla vaktinde gelir bebiş
Aynen öyle farkında olmadan yoruyoruz kendimizi dikkat edelim artık bundan sonraGeçmiş olsun canım. 2 gün önce sırt ve bel ağrısıyla uyandım çok şiddetliydi gün içinde azcık yürüdüm geçti. Dün akşam sağ kasığımdan göbek deliğime doğru ve vajinaya doğru bir ağrı bendede oldu 1 saatten fazla sürdü kalkıp yürüyemedim arkadaşımla konuştum falan. Ağlicaktım daha erken acaba ne oluyor dedim. Bebekte biraz sertleştirdi kendini. Kasılmamı acaba diye düşündüm ama sonra geçti. Benim dublex bizimkilerde fazla merdiven inip çıkma diyor ama mümkün değil ki. Acaba merdiven çıktım diyemi oldu diyede düşünmedim değil. Çünkü günde belki 10 kereden fazla inip çıkıyorum. Belkide gün içinde kendimizi çok yoruyoruz. Hazırlık falan derken.
Çok düşününce olur ben bekarken bir ara kilo.alip bir anda vermiştim. Çatladı bazı bölümler. Çok üstüne düşüyordum hergun onlarla uğraşıyordum falan karboksiterapi yaptırmıştım 10 seans. Sonra spor sıkılasti vücudum sonra unuttum bakmamaya başladım çatlaklara o günden sonra bir daha catlamadimBenim komşum da artık büyüdü günde 3 kez kullanacaksın dedi. Sakın kurutma dedi sürekli yapla dedi. Beyin hücrelerim ölüyor artık ya düşünmekten.
Çok çok gecmis olsun Allah bi daha böyle korkular yaşatmasın inşallah hicbirimize. Ufacık bi ağrıda ben de korkar oldum ilk hamilelik tabi tecrübemiz yok bide ben panik biriyim seni cok iyi anlıyorum. Maşallah bebeğin güzel gelişiyor pozitif kalmaya devam et.. dedigin gibi iyi ki de herseyi erkenden yapmışsın ben de son günlerde ayrı bi agırlastigimi hissediyorum artık ben de asıl hazırlıklara başlasam iyi olur, bi dolap almayı bekliyorum çıkıp bakamadik bi türlü, bebegin esyalari posetlerde duruyor.Merhaba arkadaşlar dün akşam ben acile gittim çok şükür bir sıkıntı yok ama çok korktum üç haftadır ara ara sağ kasığımda sağ bacağımda ağrı oluyordu şiddetli bir ağrı ama 15 dakika sonra geçiyordu 2 hafta önce doktora gidip söylediğimde magnezyum eksikliğinden olabilir dedi ve magnezyum verdi dün akşam ve iki gün önce yine aynı ağrı oldu dün akşamki sadece kasığımda oldu beni ağlatacak derecede bir ağrı her olduğunda ağlıyorum artık dayanamadım dün akşam eşimle acile gittik acildeki kadın doğum doktoru ultrasonda baktı bebek gayet iyi 876 gram olmuş boyu kilosu iyi dedi rahim ağzına baktığı kapalı herşey yolunda dedi idrar tahlili yaptı o da temiz çıktı ne olur ne olmaz diye nst ye gönderdi o da normal çıktı çok şükür sancı çıkmadı ağrının kaynağını bulmak için radyolojiye gitmen lazım böbreğine böbrek kanalına falan bakılması gerekiyor dedi ama ben gitmedim bugün doktoruma mesaj attım olanları söyledim doktorum da bence fizik tedaviye git dedi şimdilik ağrım yok İnşallah olmaz olursa da fizik tedavi düşünüyorum doktorumun dediği gibi sonuçta başka bir şeyden şüphelense söylerdi bakalım hayırlısı olsun ama çok korktum yoksa dedim doğum mu geliyor bebeğim daha çok küçük falan diyerek ağladım ama çok şükür onunla ilgili bir sıkıntı yok sanırım son 3 ay benim için biraz zor olacak iyiki enerjim varken herşeyimi hazırladım bir tek hastane çantam kaldı dün öğlen sırtıma kramp girdi yarım saat onun acısını yaşadım sonra da bu kasık ağrısı oldu hastaneden geldikten sonra da sabaha kadar hafif hafif ağrı yokladı beni acaba yemekten sonra çok mu yiyorum diye düşündüm dün yemekten sonra hiçbir şey yemedim suyu bile az içtim ona rağmen yine de karnımda şişlik vardı bu bebek büyüdüğü için mide ve bağırsaklara baskı yapıyor bu yüzden oluyor sanırım yeme içme ile alakası yok zamanla bu duruma da alışacağız yeter ki bebeğim iyi olsun sağlıkla vaktinde dünyaya gelsin önemli olan bu
Ben özellikle sırt üstü yatıyorum arada çünkü sağa sola dönük yattığımda sırtım çok ağrıyor. Gece sola yatıp uyuyorum ama her uyandığımda sırtım ağrımış sol kulağım acımıs oluyor ben de bı sure sırt üstü yatıp tekrar sola dönüyorum insallah bi sorun yaşamam. Sırt üstü de bi süre sonra nefesim daralıyor zatenHer sabah uyanınca "gece sırt üstü yattım mı acaba?" düşüncesi de var tabi
Karboksiterapi ilk defa duydum tabi daha önce ihtiyaç olmayıncaÇok düşününce olur ben bekarken bir ara kilo.alip bir anda vermiştim. Çatladı bazı bölümler. Çok üstüne düşüyordum hergun onlarla uğraşıyordum falan karboksiterapi yaptırmıştım 10 seans. Sonra spor sıkılasti vücudum sonra unuttum bakmamaya başladım çatlaklara o günden sonra bir daha catlamadimsanki psikolojik üstüne düştükçe oluyor. En iyisi su vücudu cildi nemlendiriuor arada kese yapıyorum bir de ben.
Ağrıyı bilmem bende yok. Alışveriş içinde geç değil bi çoğumuz erkenden hallettik ama hala başlamayanda var. Ben bitirmek üzereyim bugün yıka ütüle bölümüne geçiyorum. 1 aya kadar herşey bitirmeye çalışıyorum.Sonra hamileliğin tadını çıkartmak istiyorum. Birde son aylarda ağırlaşıncada yaşamayabilirsin. Bence başla sende.Ben henüz bebek alışverişi yapmadım şuan kıyafetler yazlık olduğu için geç mi kalmış olurum acaba? Birde bacak arası kemiklerinde ağrı olan var mı arkadaşlar. Sanki bebek iki bacağımın arasına düşmüş gibi hissediyorum bacaklarım ayrık yürüyorum. İlk hamilelikte hiç böyle olmamıştım.
Amin canım benim inşaallahÇok üzüldüm cennetin kapısında anne babasini bekliyor olacak insallah. Rabbim bir daha yaşatmasın
Çok geçmiş olsun. Inşallah tekrarlamaz da doğuma kadar rahat geçer hamileliğinMerhaba arkadaşlar dün akşam ben acile gittim çok şükür bir sıkıntı yok ama çok korktum üç haftadır ara ara sağ kasığımda sağ bacağımda ağrı oluyordu şiddetli bir ağrı ama 15 dakika sonra geçiyordu 2 hafta önce doktora gidip söylediğimde magnezyum eksikliğinden olabilir dedi ve magnezyum verdi dün akşam ve iki gün önce yine aynı ağrı oldu dün akşamki sadece kasığımda oldu beni ağlatacak derecede bir ağrı her olduğunda ağlıyorum artık dayanamadım dün akşam eşimle acile gittik acildeki kadın doğum doktoru ultrasonda baktı bebek gayet iyi 876 gram olmuş boyu kilosu iyi dedi rahim ağzına baktığı kapalı herşey yolunda dedi idrar tahlili yaptı o da temiz çıktı ne olur ne olmaz diye nst ye gönderdi o da normal çıktı çok şükür sancı çıkmadı ağrının kaynağını bulmak için radyolojiye gitmen lazım böbreğine böbrek kanalına falan bakılması gerekiyor dedi ama ben gitmedim bugün doktoruma mesaj attım olanları söyledim doktorum da bence fizik tedaviye git dedi şimdilik ağrım yok İnşallah olmaz olursa da fizik tedavi düşünüyorum doktorumun dediği gibi sonuçta başka bir şeyden şüphelense söylerdi bakalım hayırlısı olsun ama çok korktum yoksa dedim doğum mu geliyor bebeğim daha çok küçük falan diyerek ağladım ama çok şükür onunla ilgili bir sıkıntı yok sanırım son 3 ay benim için biraz zor olacak iyiki enerjim varken herşeyimi hazırladım bir tek hastane çantam kaldı dün öğlen sırtıma kramp girdi yarım saat onun acısını yaşadım sonra da bu kasık ağrısı oldu hastaneden geldikten sonra da sabaha kadar hafif hafif ağrı yokladı beni acaba yemekten sonra çok mu yiyorum diye düşündüm dün yemekten sonra hiçbir şey yemedim suyu bile az içtim ona rağmen yine de karnımda şişlik vardı bu bebek büyüdüğü için mide ve bağırsaklara baskı yapıyor bu yüzden oluyor sanırım yeme içme ile alakası yok zamanla bu duruma da alışacağız yeter ki bebeğim iyi olsun sağlıkla vaktinde dünyaya gelsin önemli olan bu
Kendi doktoruna acil olarak gitseydin keşke bugün. Yada başka bir doktora…sanki 6 kilo doğan bebek yokmuş gibi malmı bu adam ya normal şartlardada bebeğin kilosunun o kadar olması gerekiyor sanki. Kiloda alt ve üst sınır var bence senin haftana göre iyi gibi başka bi doktora gitKizlar ben hastaneden geliyorum
Dun adet sancisi gibi sancilarim vardi bugun de daha artarak devam etti sanciyla beraber nasil terliyordum sonra kusmalarim basladi dedim üşüttüm galiba o yuzden aramadim doktorumi en yakin ozel hastaneye gittik bi bebege bakalim en azindan dedik
Cok korkuttu beni doktor yaaa
Yok bebek iriymis 1000gr olmus ama karnim hic buyumemis bu normal degilmis halimi begenmemis beslenmeme dikkat etmem gerekiyomus bebegin suyu azalmis kasilmalarim baslamis falan filan
Hemen aradim kendi doktorumu sekreteri dedi ben iletir dönerim size
Canım şimdi banu çiftçiden baktım 27. Hafta için bebeğin kilosu 1000gr normal. Benim kuzenmde 8 aylıktı hala karnı yoktu anlamdık hamile olduğunu hatta kimseye söylemedi. Ben bile yalan söylüyor sanmıştım. Karın çıkması herkesde farklı suyu azalmışsa bazı sebze kürleri var arkadaşlardan bilen vardı . Onu yaparsan normale döner. Mal adam çok kızdım doktora salak salak konuşmuş.Kizlar ben hastaneden geliyorum
Dun adet sancisi gibi sancilarim vardi bugun de daha artarak devam etti sanciyla beraber nasil terliyordum sonra kusmalarim basladi dedim üşüttüm galiba o yuzden aramadim doktorumi en yakin ozel hastaneye gittik bi bebege bakalim en azindan dedik
Cok korkuttu beni doktor yaaa
Yok bebek iriymis 1000gr olmus ama karnim hic buyumemis bu normal degilmis halimi begenmemis beslenmeme dikkat etmem gerekiyomus bebegin suyu azalmis kasilmalarim baslamis falan filan
Hemen aradim kendi doktorumu sekreteri dedi ben iletir dönerim size
Hayir gobekle ilgili yorum yapan doktoru da ilk defa gorudmKendi doktoruna acil olarak gitseydin keşke bugün. Yada başka bir doktora…sanki 6 kilo doğan bebek yokmuş gibi malmı bu adam ya normal şartlardada bebeğin kilosunun o kadar olması gerekiyor sanki. Kiloda alt ve üst sınır var bence senin haftana göre iyi gibi başka bi doktora git
Esimi aradim hemen o da dedi 1065gr 35 cm bebek normal dediCanım şimdi banu çiftçiden baktım 27. Hafta için bebeğin kilosu 1000gr normal
Amin canım benim inşallahTeşekkür ederiz teyzesi inşallah hepimiz sağlıkla tam vaktinde kavuşalım yavrularımıza
Canim benim cok gecmis olsun neyseki bebek iyiymis enfeksiyonda cikmamis sukur artik biraz zor gecicek son dönemler demek kiMerhaba arkadaşlar dün akşam ben acile gittim çok şükür bir sıkıntı yok ama çok korktum üç haftadır ara ara sağ kasığımda sağ bacağımda ağrı oluyordu şiddetli bir ağrı ama 15 dakika sonra geçiyordu 2 hafta önce doktora gidip söylediğimde magnezyum eksikliğinden olabilir dedi ve magnezyum verdi dün akşam ve iki gün önce yine aynı ağrı oldu dün akşamki sadece kasığımda oldu beni ağlatacak derecede bir ağrı her olduğunda ağlıyorum artık dayanamadım dün akşam eşimle acile gittik acildeki kadın doğum doktoru ultrasonda baktı bebek gayet iyi 876 gram olmuş boyu kilosu iyi dedi rahim ağzına baktığı kapalı herşey yolunda dedi idrar tahlili yaptı o da temiz çıktı ne olur ne olmaz diye nst ye gönderdi o da normal çıktı çok şükür sancı çıkmadı ağrının kaynağını bulmak için radyolojiye gitmen lazım böbreğine böbrek kanalına falan bakılması gerekiyor dedi ama ben gitmedim bugün doktoruma mesaj attım olanları söyledim doktorum da bence fizik tedaviye git dedi şimdilik ağrım yok İnşallah olmaz olursa da fizik tedavi düşünüyorum doktorumun dediği gibi sonuçta başka bir şeyden şüphelense söylerdi bakalım hayırlısı olsun ama çok korktum yoksa dedim doğum mu geliyor bebeğim daha çok küçük falan diyerek ağladım ama çok şükür onunla ilgili bir sıkıntı yok sanırım son 3 ay benim için biraz zor olacak iyiki enerjim varken herşeyimi hazırladım bir tek hastane çantam kaldı dün öğlen sırtıma kramp girdi yarım saat onun acısını yaşadım sonra da bu kasık ağrısı oldu hastaneden geldikten sonra da sabaha kadar hafif hafif ağrı yokladı beni acaba yemekten sonra çok mu yiyorum diye düşündüm dün yemekten sonra hiçbir şey yemedim suyu bile az içtim ona rağmen yine de karnımda şişlik vardı bu bebek büyüdüğü için mide ve bağırsaklara baskı yapıyor bu yüzden oluyor sanırım yeme içme ile alakası yok zamanla bu duruma da alışacağız yeter ki bebeğim iyi olsun sağlıkla vaktinde dünyaya gelsin önemli olan bu
Hiç moralini bozma o seni takip eden doktor değil ki sonuçta ilk defa görmüş ona göre yorum yapmış çok kızdım ne değişik doktorlar var ya. Sıvıyı çoğaltmak içinde bol bol havuç yiyebilirsin. Kafana takma sen bu doktoruda kendi doktoruna git benceHayir gobekle ilgili yorum yapan doktoru da ilk defa gorudm
Diyorum ki oglumda da gobegim hic cikmadi benim normal degil diyo
Bebek iyiymis benim gobegim olsa ne olmasa ne nasil psikolojimi bozdu benim
Şuan o doktora acayip sinirliyim. Salak beyinsiz başka doktora git canım en güzeli hemen yarın ama bence sıkıntı olacak hiçbirşey yok bebeğin suyu azalmışsa bi kür falan vardı araştır. Onun dışında herşey normal bebek iri olabilir bence. Çıkartırken zorlanırsın belkiEsimi aradim hemen o da dedi 1065gr 35 cm bebek normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?