2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aynen öyle farkında olmadan yoruyoruz kendimizi dikkat edelim artık bundan sonra

Kızlar merhaba bugün bime uğradım önceki satılmayan bebek ürünlerinde indirim baslamıs. Hanı belki almak isteyeniniz olursa diye söylemek istedim. 5li hastane çıkısı 14 lira ikili atlet 7.5 liraydı. Pijama takımları falanda bıberonlarda cok infirimliydi ama cinsiyet kalmayınca ben üç takım atlet bide hastane çıkışı aldım. Ay bi kez bile giyse canım yanmaz dedım. Kuması da cok güzel, tekstil mezunuyum azcık anlıyorum, yani pamuklu çocugu hiç rahatsız etmez.

Eklentiler

• IMG_20210608_143021.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 58
Benim komşum da artık büyüdü günde 3 kez kullanacaksın dedi. Sakın kurutma dedi sürekli yapla dedi. Beyin hücrelerim ölüyor artık ya düşünmekten.
Çok düşününce olur ben bekarken bir ara kilo.alip bir anda vermiştim. Çatladı bazı bölümler. Çok üstüne düşüyordum hergun onlarla uğraşıyordum falan karboksiterapi yaptırmıştım 10 seans. Sonra spor sıkılasti vücudum sonra unuttum bakmamaya başladım çatlaklara o günden sonra bir daha catlamadimsanki psikolojik üstüne düştükçe oluyor. En iyisi su vücudu cildi nemlendiriuor arada kese yapıyorum bir de ben.

Çok çok gecmis olsun Allah bi daha böyle korkular yaşatmasın inşallah hicbirimize. Ufacık bi ağrıda ben de korkar oldum ilk hamilelik tabi tecrübemiz yok bide ben panik biriyim seni cok iyi anlıyorum. Maşallah bebeğin güzel gelişiyor pozitif kalmaya devam et.. dedigin gibi iyi ki de herseyi erkenden yapmışsın ben de son günlerde ayrı bi agırlastigimi hissediyorum artık ben de asıl hazırlıklara başlasam iyi olur, bi dolap almayı bekliyorum çıkıp bakamadik bi türlü, bebegin esyalari posetlerde duruyor.
Aklıma takılan biseyi de sormak istiyorum belki bilirsin veya bilen biri cevaplar, doktor diyor ya rahim ağzı kapalı diye, bide rahim ağzı uzunluğu ölçtürüp mm seklinde söylüyor riskli olanlara mesela, bunun arasındaki fark nedir yani tam anlatamadim ama kapalı olduğunu gördüğünde bi ölçüm yapmiyor mu veya uygun ölçüde olduğu için mi kapali diyor kafam cok karıştı

Her sabah uyanınca "gece sırt üstü yattım mı acaba?" düşüncesi de var tabi
Ben özellikle sırt üstü yatıyorum arada çünkü sağa sola dönük yattığımda sırtım çok ağrıyor. Gece sola yatıp uyuyorum ama her uyandığımda sırtım ağrımış sol kulağım acımıs oluyor ben de bı sure sırt üstü yatıp tekrar sola dönüyorum insallah bi sorun yaşamam. Sırt üstü de bi süre sonra nefesim daralıyor zaten

Ben henüz bebek alışverişi yapmadım şuan kıyafetler yazlık olduğu için geç mi kalmış olurum acaba? Birde bacak arası kemiklerinde ağrı olan var mı arkadaşlar. Sanki bebek iki bacağımın arasına düşmüş gibi hissediyorum bacaklarım ayrık yürüyorum. İlk hamilelikte hiç böyle olmamıştım.

Karboksiterapi ilk defa duydum tabi daha önce ihtiyaç olmayınca Ama bol su içmeye devam edicem. İnşallah güzel vücudum bozulmaz

Ağrıyı bilmem bende yok. Alışveriş içinde geç değil bi çoğumuz erkenden hallettik ama hala başlamayanda var. Ben bitirmek üzereyim bugün yıka ütüle bölümüne geçiyorum. 1 aya kadar herşey bitirmeye çalışıyorum.Sonra hamileliğin tadını çıkartmak istiyorum. Birde son aylarda ağırlaşıncada yaşamayabilirsin. Bence başla sende.

Çok geçmiş olsun. Inşallah tekrarlamaz da doğuma kadar rahat geçer hamileliğin

Kizlar ben hastaneden geliyorum
Dun adet sancisi gibi sancilarim vardi bugun de daha artarak devam etti sanciyla beraber nasil terliyordum sonra kusmalarim basladi dedim üşüttüm galiba o yuzden aramadim doktorumi en yakin ozel hastaneye gittik bi bebege bakalim en azindan dedik
Cok korkuttu beni doktor yaaa
Yok bebek iriymis 1000gr olmus ama karnim hic buyumemis bu normal degilmis halimi begenmemis beslenmeme dikkat etmem gerekiyomus bebegin suyu azalmis kasilmalarim baslamis falan filan
Hemen aradim kendi doktorumu sekreteri dedi ben iletir dönerim size

Kendi doktoruna acil olarak gitseydin keşke bugün. Yada başka bir doktora…sanki 6 kilo doğan bebek yokmuş gibi malmı bu adam ya normal şartlardada bebeğin kilosunun o kadar olması gerekiyor sanki. Kiloda alt ve üst sınır var bence senin haftana göre iyi gibi başka bi doktora git

Canım şimdi banu çiftçiden baktım 27. Hafta için bebeğin kilosu 1000gr normal. Benim kuzenmde 8 aylıktı hala karnı yoktu anlamdık hamile olduğunu hatta kimseye söylemedi. Ben bile yalan söylüyor sanmıştım. Karın çıkması herkesde farklı suyu azalmışsa bazı sebze kürleri var arkadaşlardan bilen vardı . Onu yaparsan normale döner. Mal adam çok kızdım doktora salak salak konuşmuş.

Hayir gobekle ilgili yorum yapan doktoru da ilk defa gorudm
Diyorum ki oglumda da gobegim hic cikmadi benim normal degil diyo
Bebek iyiymis benim gobegim olsa ne olmasa ne nasil psikolojimi bozdu benim

Canim benim cok gecmis olsun neyseki bebek iyiymis enfeksiyonda cikmamis sukur artik biraz zor gecicek son dönemler demek ki

Hayir gobekle ilgili yorum yapan doktoru da ilk defa gorudm
Diyorum ki oglumda da gobegim hic cikmadi benim normal degil diyo
Bebek iyiymis benim gobegim olsa ne olmasa ne nasil psikolojimi bozdu benim
Hiç moralini bozma o seni takip eden doktor değil ki sonuçta ilk defa görmüş ona göre yorum yapmış çok kızdım ne değişik doktorlar var ya. Sıvıyı çoğaltmak içinde bol bol havuç yiyebilirsin. Kafana takma sen bu doktoruda kendi doktoruna git bence

Esimi aradim hemen o da dedi 1065gr 35 cm bebek normal dedi
Şuan o doktora acayip sinirliyim. Salak beyinsiz başka doktora git canım en güzeli hemen yarın ama bence sıkıntı olacak hiçbirşey yok bebeğin suyu azalmışsa bi kür falan vardı araştır. Onun dışında herşey normal bebek iri olabilir bence. Çıkartırken zorlanırsın belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…