2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben çok yorulduğum zaman hissediyorum aynısını bel fıtığı gibi ..

Geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah benim de olmaz bir daha

Şimdi erken gibi 33 den sonra olur zannımca bende bir çizgigörmüştüm normal deri renginden farklı kılcal gibi ama doğumdan sonra onu karnımda görmedim yok olmuştu sonrada sürün diyorlar o yağları eğer kılcal renk açılmaları varsa sonrasında başka kremlerde var hücre yenileyici benim tekti o da yok oldu şimdilik ben açılma görmedim erken çnkü

Ev yapımı sirke varsa diğer sirke de olur, bir şiseye suyla karıstırıp koy onunla taretlenirsen iyi gelşr demişti drum. Bide ev yapımı yogurt da iyi geliyor demişlerdi onu denemedim
Ay evet aslında sirkeyi daha önce denemiştim yine yapayım en iyisi çok sağ ol yoğurt yiyorum ama sürmekte faydalı diye duydum hiç denemedim ama baktım geçmiyor denerim ne yapalım

İçim azcık rahatladı. Başka arkadaşlarda yazdı saolsunlar hepinize teşekkür ederim

Arkadaşlar bebek ve kendisi için çanta hazırlayan var mı?
Bende eksikleri almaya başladım. Tamamını toparlayıp yıkama ütüleme yerleştirmeye başlayacağım. 30. Haftaya kadar hazır olması gerektiğini söyledi Dr. Tedbirli olmak adına 30dan sonra doğum için hazır olsak iyi olur

UZUNU kısayı farketmez ama içşne atlet giyinin yada alın ben iç dış takımımın çıkarıp atlet değiştim onu hatırlıyorum sanki yanımda yedek yoktu bir gece kalmıştım doğumu öğlene doğru yapıp uyumuştum uyandığımda ayaklarımın altı bile terlemiştş çorabımı çıkarmak istemiştim lohusayım diye koymadılar gögsün tutar dediler sular içşnde yaşadım bir hafta sonra attım herşwyi sürekli atlet çamaşır değişiyordumpenye pijamamdan içim gözüküyordu o kadar inceydi ama giyinmeklede alakası yok bu terlemenin farklı bir ter

Krampın nereye gireceği belli olmuyor bir kaç gün önce gecede aynı ayağıma iki kere kramp girdi koparır gibi bir sancı çok ovamadım bugün geçti ağrısı topallıyordum merdiven inip çıkarken çok acıyırdu yenisi girince işler başa dönebiliyor bu ara magnezyum olan şeylerde yiyorum ama bu ağrılardan kaçış yok gibi ilaçta alsan olabilir sıkıntı yapma

Bi daha baska doktora gitmiycem zaten
Yok yok cikarirken zorlanmam sezaryen olcak
TERleme kusma sancı ile gelen durumlar ğşütmediysen eğer birde bebeğin suyunu gerçekten ölçtür hemen derim eğer o kasılmalar geçtiyse onunla alakalı olabilir yada kasılma yoktur gıda zehirlenmesi soğuk alğınlığı olabilir takip et derim

Ben henüz bebek alışverişi yapmadım şuan kıyafetler yazlık olduğu için geç mi kalmış olurum acaba? Birde bacak arası kemiklerinde ağrı olan var mı arkadaşlar. Sanki bebek iki bacağımın arasına düşmüş gibi hissediyorum bacaklarım ayrık yürüyorum. İlk hamilelikte hiç böyle olmamıştım
Eşim diyor Eylül sonu gibi doğacak şimdi yazlık giysiler var ama bebek kıyafetlerin de hastane çıkışları hep aynıdır zaten. Bu ağrı bende varken zaten son haftalar çok canlanamam sanki

Geçmiş olsun ben de o ağrıdan yok doktoruna bir sor bence o bilir neden olduğunu hastane çıkışları yazlık olmuyor dediğin gibi aynı genelde

Arkadaşlar bebek telsizi alan, araştıran var mi
Ablaminki bana kalacak ama telsiz yerine kamerali görüntülü bisey tercih edilmesini öneririm. Mesela ablamin oğlu biraz büyüdüğünde ses vermeden yatakta dönüp kalkıyordu o sekilde uyaninca telsizden ses duymuyodu kameralisi daha cok iş görüyor simdi o sekilde var ve uyudugunda sık sık bakıyor döndü mü üstü mü açıldı kalktı mi diye. Az bi seste görüntü otomatik de açılıyor zaten

Teşekkür ederim, muhakkak alırım fazladan iç çamaşırı, çorap.

Ben de 3 kere oldum şimdiye kadar ama değerler yüksekse ve doktor ilaç verdiyse kullanman daha iyi. Allah korusun enfeksiyon ilaçtan daha tehlikeli bebek için. Onun dışında bol bol su içeceksin dedi bana doktorum.

Sagol tatlim doktorunla gorustum cuma gidicem bana endiselenmememi soyledi zaten daha cok yakinlarda gitmistim kendisine

Aynen bende kameralı telsiz aldım bana daha mantıklı geldi. Bebek yürümeye başlayınca falanda çok lazım olacağını düşünüyorum. Odasında kendi kendine oynarken gözüm üstünde olur hem T Tubiss06

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…