- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #4.181
İnşallah kendi düşer,düşmezse de kürtaj sıkıntılı birşey değil.Sağlıkla hayırlısı ile olur bebişin inşallahTeşekkür ederim. İnşallah sizin için herşey yolundadır
Keşke sizlerle birlikte devam edebilseydim ama kısmet değilmiş canımçok doğru söylüyorsun. Allah herşeyin hayırlısını versin haberdar ederim durumumu. Sizler de kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
Teşekkür ederim 5+5 deydim bugün
İnşallah rabbim hayırlısını versin hepimiz için çok teşekkür ederim

çünkü daha önce kimyasal gebelik, dış gebelik, kürtaj vs yaşadım  o yüzden çok korkuyordum. Kalp atışı da duymuşsunuz oh misss. Sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı
 çünkü daha önce kimyasal gebelik, dış gebelik, kürtaj vs yaşadım  o yüzden çok korkuyordum. Kalp atışı da duymuşsunuz oh misss. Sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı

beklenen dogum tarihi benim gibi eylulun sonuna gelenler sizi boyle hep geriden geriden takip edicez belli ki zira siz buralari 2 hafta once gectiniz
 beklenen dogum tarihi benim gibi eylulun sonuna gelenler sizi boyle hep geriden geriden takip edicez belli ki zira siz buralari 2 hafta once gectiniz

6.haftaya giriyorum.
 6.haftaya giriyorum.

inşallah pazartesi güzel haberlerle döneriz buraya
inşallah pazartesi güzel haberlerle döneriz buraya  geçmiyor günler vay vay vay diye bağırasım var
 geçmiyor günler vay vay vay diye bağırasım var