Ben esenyurtta oturuyorum. Kontroller için beylikdüzü devlet hastanesine gidiyorum. İkili tarama ve detaylı taramayı esencanda yaptırdım. Kontrole gittiğim doktoru seviyorum ancak hastane doğum acil hale gelmediği sürece yani başlayana kadar doğuma almıyormuş. Sanırım odaların yoğunluğundan dolayı. Uzun süre nst de tutup ilgilenemiyorlarmış. Devlette yapmak istiyordum ama sanırım pandemide özel daha iyi herkes özeli tercih etmiş yakın zamanda. Etrafımda çok hastane olmadığı için araştırıyorum bende hala. Önce annelerin deneyimlerini yada tercihlerini bilmem daha iyi olur diye düşündüm.
İnşallah hayırlısı olsun

Benim için fazla uzak ama konuştunuz mu hastanenizle nasıl olacak acaba doğumunuz? İlk çocuğum olduğu için doğum anının ve sancıların kasılmaların başladığı zamanın nasıl işlediğini çok bilemiyorum.
İnşallah herşey gönlünüze göre olur sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza

Fiyatlar ne kadar acaba duruma göre değişiyor mu? Hala hastane konusunda kararsızım ve bilgisizim. Lüks yer illa iyi hizmet olmuyor doktorun hemşirenin vs. ilgili olması tamamen şans gibi
Bir nedeni var mı acaba orayı tercih etmemenizin? Tercih ettikleri yöntemle mi alakalı? Özelde sezeryan ol diye tutturabiliyorlarmış bu gibi bir neden mi?
Önerir misiniz peki acıbademi? Fiyat bilgisi aldınız mı acaba?