Kızlar size sorular biriktirdim
1. Bu çocuk kafasındaki tokayı çıkartıp atıyor, saç dipleri bile isilik oldu. Var mı bi çözüm önerisi? Kazıtayım mı saçları ne yapayım

2. Yemek düzeniniz nasıl? Her uyku arasında 150 cc mama ve bir ana öğün gibi gidiyoruz biz. Böyle mi olmalı? Öğün sayıları ne zaman azalacak?
3. Özellikle blw anneleri, yiyeceklerin hepsini aynı anda koyuyor musunuz önüne? Ben bir ara öyle yapıyordum ama son zamanlarda yemek seçmeye başlayınca en sevmediğini (bkz zeytin) önce vermeye başladım. Sizde durumlar nasıl?
4. Gelelim yemek seçme işine

her şeyi yiyor da bazılarını az yiyor ama anlamıyorum doyuyor mu yoksa sevmiyor mu

Bazen gidip mama sandalyesinin altından kırıntı topluyor, aynı yemeği tekrar verince hapur hupur yiyor. Baya uzun oturtuyorum, arada oyun oynayıp tekrar yer falan diye. Daha sık yemek mi teklif etmeliyim (6 öğün yiyor ama

), ne yapmalıyım bilemedim. Veya esnemeyeyim, zamanla kuralları öğrenir ve alışır mı? Çünkü bazen huysuzlanıyor ve yeni bir şey gelmeyince önüne tekrar yemeye başlıyor.
5. Gündüz uyku düzeniniz nasıl ya? Uyku eğitimi de tamam ama bi türlü oturmuyor uykular. Bugün yine yarım saatlik 2 uyku üstüne, bebek arabasında 3. uyluyu uyudu ve 1,5 saattir uyuyor

tipe bakar mısınız

mesela uykusunun geldiğini falan nasıl anlıyorsunuz? Her uyku belirtisinde uyutuyor musunuz? Uyanıklık saatleri ne kadar? Uykuyla kafayı bozdum

6. Şu isilik işine bi kocakarı ilacınız var mı? Boynu çol fena. Gece azalıyor, gündüz yine coşuyor. 5-6 kere yıkıyorum en az.
Daha da var da çok oldu, şimdilik durayım

benim gibi kararsız insana çok ağır geliyor bu durumlar. Salamıyorum da

bi el atın benim duruma