Kızlar k.v ile ilgili önceden yazmıştım aklında kalanlar vardır belki. Gece 12 de arayıp komşusuna vermek için domates istemişti. Neyse bugün aksam 7 buçukgibi geldi. biz evde hırgür oğlana yemek yediriyor eşim ben kıza ödev yaptırıyorum oğlan yemeği bitince kızla ödevi bölecek bagriyor cagriyor curcuna falan neyse. Saat 10 gibi kalktı. Kızına ugrayacakmis bi. Çok yakın değil evi. Eşim bıraktı arabayla. Neyse gece 12:15 oldu Ben o arada banyo yıkıyorum. K.v arıyor. Eşim duymadı teli.Ben baktım sonra vatsaba yazmış. Diyor ki ablanın çok dişi agriyor evde alkol varmı varsa getirirmisin ağzını calkalayacakmış

cevap ben yazdım yok dedim. Ya sinirlerimi oynattı. Amacı eşimi o saatte oraya kadar getirtip kendini kendi evine götürtmek. Her zaman yapiyor bunu. Her pazar arar gezmeye gidecekse yoklar eşimi. Eşimde bin dolmuşa git diyor. Dolmuşla gidiyor mesela dönerken eşimi arıyor yine. Şu dolmuş sefer yapmiyor mu 1 saat oldu geçmedi diyor. Eşimde otobüse bin ozaman ya da taksiye bin diyor. Ay uzun oldu çok sinirimi bozuyor yoksa abartiyormuyum ya.