• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar sizce 2 yaş kreş için çok mu erken? Bu yaz bezi bırakırsak Eylül ayında kreşe verip işe dönsem mi diye bir düşünce girdi aklıma. Zaten bir yıl daha uzatmazsam Kasım da işe dönmem gerekiyor. Kurumumun yakınında 2 farklı kurumun kreşi var. Arkadaşlarım her iki kreşten de çok memnun. Servisle benimle gidip gelebilecek kızım.
Evde benden ve babasından başka kimseyi görmüyor. Yaşıtlarıyla da iletişim halinde olsun istiyorum. Evde de bunaldım biraz, kızımla birlikte mutluyum ama sosyalleşmeyi de özledim artık.
Bence bu şartla alakalı olmakla birlikte bence kesin bir kuralı yok. Ben de eylülde vermeyi planlıyorum.
Helal bize demi😜🧿
Hamileyken bu gruptan biri yaşımı söyleyince, aa annemle yasitsiniz demişti 😅 çok garip hissetmiştim. 40 larda anne olmanın birçok güzelliği var tavsiye ederiz❤️
Annem beni ablam da ilk yeğenimi 40ta doğurdu 🤭

Ben de kabuklu vermeye cesaret edemiyorum, hep soyuyorum
Ben kendim de kabuklu hiç sevmem😁 saçma ama çok ince kabuklu değilse soyup da yerim. O yüzden insan içinde hiç mandalina yemiyorum doğal olarak garipsiyorlar. Ben büyük kıza da 2 yaşına kadar öyle yedirdim bir sorun olmuyor sonradan kabuklu da yiyorlar merak etme😊

Ben kendim de kabuklu hiç sevmem😁 saçma ama çok ince kabuklu değilse soyup da yerim. O yüzden insan içinde hiç mandalina yemiyorum doğal olarak garipsiyorlar. Ben büyük kıza da 2 yaşına kadar öyle yedirdim bir sorun olmuyor sonradan kabuklu da yiyorlar merak etme😊
Posasının soyularak yendiğini ilk defa duydum ben de. Hiç aklıma gelmemişti böyle vermek. 🙃

Direkt kres ogretmenlerinden duyduguma gore kendi yorumum bakici dusunmez misin olurdu. Artik aktif olnak istemekte cok haklisin, hem Inci hem kendin icin yap derim mutlaka. Krese erken yasta giden cok bebek var, arkadaslarin memnunsa bu da cok guclu bir referans. Sosyallesmeleri cok onemli gercekten, biraz benle yalniz kalsin ya da disari cikmayalim sikiliyor benim minik 😩
Bakıcı fikri bana çok sıcak gelmiyor açıkçası. Nedenini bilmiyorum ama içime sinmiyor bir türlü.
2 yaş gruplarında daha az çocuk oluyor demişti arkadaşım. Bu da hoşuma giden bir ayrıntı oldu. Daha çok ilgi bekleyen bir yaş grubu çünkü. Kreşten ve öğretmenlerden, bakıcı ablalardan çok memnunlar. Hangisi daha iyi dediğimde ikisi de diyorlar. 3 yaş daha ideal kreş için deniyor ya, kafamı kurcalayan o oluyor benim.
Haftanın 6 günü sadece benimle, pazar günü de babasına yapışık resmen 😄

Helal bize demi😜🧿
Hamileyken bu gruptan biri yaşımı söyleyince, aa annemle yasitsiniz demişti 😅 çok garip hissetmiştim. 40 larda anne olmanın birçok güzelliği var tavsiye ederiz❤️
Ben ikimizden de büyüğüm diye biliyorum 42 de anne oldum😅.

Posasini ben de pek sevmem 😀 yerler bence de, denemeye cesaret edemedim iste 😊
Bakıcı fikri bana çok sıcak gelmiyor açıkçası. Nedenini bilmiyorum ama içime sinmiyor bir türlü.
2 yaş gruplarında daha az çocuk oluyor demişti arkadaşım. Bu da hoşuma giden bir ayrıntı oldu. Daha çok ilgi bekleyen bir yaş grubu çünkü. Kreşten ve öğretmenlerden, bakıcı ablalardan çok memnunlar. Hangisi daha iyi dediğimde ikisi de diyorlar. 3 yaş daha ideal kreş için deniyor ya, kafamı kurcalayan o oluyor benim.
bakici konusunda anliyorum, icten ice guvenmiyor olabilirsin. Gelen bakici profilleri de her zaman ice sinmiyor. Bence en ideali bi bakici ama anneanne babannen gozetiminde. E o da bizde mumkun degil 😔

Bizim simdi kres ogretmeni olup artik kreste calismak istemeyen bir oyun ablamiz var. O soylemisti bana kucuk cocuklar zorlaniyor diye, ama cok degisiyordur kresten krese. Senin gondereceklerini birebir tecrube edenler var, en onemkisi de bu.

Kreşe vermeyeceksen, yani bakıcı ile devam edeceksen bence hiç çalışma 😊 kreş çok iyi fikir. Bizde kreşe Ağustos ayında baslatacagiz. Fransa'da resmen aileler kreşte yer kapmak için savaş veriyor, demekki iyi bişey diyorum 🙈

Kızlar sizce 2 yaş kreş için çok mu erken? Bu yaz bezi bırakırsak Eylül ayında kreşe verip işe dönsem mi diye bir düşünce girdi aklıma. Zaten bir yıl daha uzatmazsam Kasım da işe dönmem gerekiyor. Kurumumun yakınında 2 farklı kurumun kreşi var. Arkadaşlarım her iki kreşten de çok memnun. Servisle benimle gidip gelebilecek kızım.
Evde benden ve babasından başka kimseyi görmüyor. Yaşıtlarıyla da iletişim halinde olsun istiyorum. Evde de bunaldım biraz, kızımla birlikte mutluyum ama sosyalleşmeyi de özledim artık.
Canım ben de Ocak ayından sonra düşünüyorum. Büyük kızı 2 yaşında vermiştim ısınamamıştı bu kızda da deneyeceğim şansımı
Kesinlikle sana ve inciye çok iyi gelecektir

Helal bize demi😜🧿
Kesinlikle çok güzel 🌺❤️

1Tutaste 1Tutaste iyi misiniz sen nerdeydin ya tam hatırlayamadım ama
Canım Şırnak'tayız normalde ama şuan aile ziyaretine gelmiştik batıya. İyiyiz çok şükür biz hissetmedik ama lojmandaki arkadaşlar çok sallanmış. Beşik gibi sallanmışlar, herkes çıkamayacağız artık bitti diye düşünmüş 😞

Bence ikinize de çok iyi gelir, yaşıtlarıyla olmak İnci'ye de çok iyi gelicektir. Sen de eski sosyal ortamına dönmüş nefes almış olursun ♥️

Posasini ben de pek sevmem 😀 yerler bence de, denemeye cesaret edemedim iste 😊
bakici konusunda anliyorum, icten ice guvenmiyor olabilirsin. Gelen bakici profilleri de her zaman ice sinmiyor. Bence en ideali bi bakici ama anneanne babannen gozetiminde. E o da bizde mumkun degil 😔

Bizim simdi kres ogretmeni olup artik kreste calismak istemeyen bir oyun ablamiz var. O soylemisti bana kucuk cocuklar zorlaniyor diye, ama cok degisiyordur kresten krese. Senin gondereceklerini birebir tecrube edenler var, en onemkisi de bu.
Bana da söylenen genelde 2 yaş küçük zor oluyor ama 3 yaş ideal. Kreşler konusunda içimde tereddüt yok, sadece İnci hazır olacak mı onun endişesi var içimde.
Evet canım inşallah olur 😅
Ben de deneyeceğim. Inşallah hazır hisseder kendini de, kolay olur.
Kreşe vermeyeceksen, yani bakıcı ile devam edeceksen bence hiç çalışma 😊 kreş çok iyi fikir. Bizde kreşe Ağustos ayında baslatacagiz. Fransa'da resmen aileler kreşte yer kapmak için savaş veriyor, demekki iyi bişey diyorum 🙈
Kreşe vermezsem de 1 yıl daha uzatırım iznimi. Bakıcıya bir aksilik olmadığı sürece vermeyi düşünmüyorum. Bizim gözümüzde büyümüyor çocuklar cidden. 🙈
Canım ben de Ocak ayından sonra düşünüyorum. Büyük kızı 2 yaşında vermiştim ısınamamıştı bu kızda da deneyeceğim şansımı
Kesinlikle sana ve inciye çok iyi gelecektir
Şimdi 17 aylıklar ya gözüme çok küçük geldiği için 24 aylıkken nasıl olacağını garip bir şekilde kestiremiyorum. 3 yeğenim var ama ablam o dönem evde olduğu için onlardan da fikir yürütemiyorum. Havalar ısınınca bebek atölyelerinde etkinliklere, bebek kütüphanelerine götürüp dış çevreye daha çok alışması için hazırlık yapmayı planlıyorum. Umarım faydalı olur.

Back
X