- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #57.201
Merhaba kızlar epeydir aktif olamadım annemi taşıdık çok mutsuzum. Biliyorsunuz yakın oturuyorduk, her fırsatta kendimi oraya atıp dinlenirdim, haftada 2 gün oğlumu 1er saat anneme bırakıp spora gider kafa dinleyip sosyalleşirdim, yemek yapamayınca annem yetişirdi, evde işim varsa annemi kardeşimi çağırır yapardım. Yani full destek konforlu Bi yaşamdı ama malesef yürüme mesafesinde değil artık. Arabayla 5 dk olsa da eşime bağlı olmak, gündüz istediğim vakit gidememek çağıramamak çok zor olcak benim için. Spor da yalan oldu. Anneme çok yakın yine belediyenin yeri var aynı gittiğim yer gibi ama eylüle kadar yarım günmüş gidebilir miyim bilmiyorum.
Bu süreçte oğlum 5 dk da bir meme krizinde. Biliyorum çoğunuz aynı durumdasınız ama sormak istediğim şu, her meme istediğinde veriyo musunuz? Veya benim gibi artık canınıza tak edip kızdığınız oluyor mu? Çok bunaltıyor gerçekten başka hiçbir şeyle avunmuyor, memeyi alana kadar paçama yapışık ağlıyor. 1 saat içinde 4-5-6 kez artık öyle bunalıyorum ki yeter ya diye kızıyorum, daha çok ağlıyor, sonuçta yine veriyorum ama kendime hakim olamamak ona kızmak çok üzüyor beni.. sizde durumlar ne?
Bu süreçte oğlum 5 dk da bir meme krizinde. Biliyorum çoğunuz aynı durumdasınız ama sormak istediğim şu, her meme istediğinde veriyo musunuz? Veya benim gibi artık canınıza tak edip kızdığınız oluyor mu? Çok bunaltıyor gerçekten başka hiçbir şeyle avunmuyor, memeyi alana kadar paçama yapışık ağlıyor. 1 saat içinde 4-5-6 kez artık öyle bunalıyorum ki yeter ya diye kızıyorum, daha çok ağlıyor, sonuçta yine veriyorum ama kendime hakim olamamak ona kızmak çok üzüyor beni.. sizde durumlar ne?