- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #58.561
Sanırım yaşı ilerledikçe uykuya tahammülü artıyo mesela bundan 3 ay önce sabah uykusundan kalktıktan 4 saat sonra çok rahat uyurdu artık 4 değil 6 saate varınca uykusu geliyor o zaman da geç oluyor işte dediğin gibi güne 7-8de başlaması lazım ama benimki hep geç kalkıyordu zaten öyle alıştırdım kendi rahatım içinBazen dalgalanma oluyor bizde de yaşandı öyle uykusuz bir hafta. Nasıl uyumuyosun yaa diye gözünün içine baktım. Sabah kreşe yolladığımdan erken kaldırınca bana sorun olmuyor da öncesinde evdeyken doktor demişti 7 8 gibi kalksın diyordu. E ne yapıcaz o saatte, daha benim kafam yerine gelmemiş. Neyse sonta bizde 5te uyumalar başladı tabi bi ara. Bi şekil geçti öyle.
Ben kule aldım da kaldırdım, onun yerine sandalyede. Mutfak rutinlerine başlamak güzel aslında, un bulgur pirinç koyuyorum önüne kaşık tabak aktarıyorken ben yanda işimi hallediyorum. Bi kere yandı öğrendi. Çok keskin olmayan bıçakla muz falan koydum önüne de muz parçalandı diye kriz çıktı. Teşekkürler iki yaş.

Valla ben yemeğim falan hazır olup da kek poğaça yapacaksam katıyorum çocuğu da yoksa çok geriliyorum sinirli oluyorum sonra üzülüyorum. Oyuna daldığı arada hızlı hızlı hallediveriyorum son çare sandalye çekip yanıma alıyorum. 2 yaş hem zor hem bazı açılardan güzel işte Allah bugünlerimizi aratmasın