• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kasmadım aslında genelde olacaksa olsun kafasındayım ama bi aletle önce vajina girişini ayırdı sonra da içine çubuk gibi bişey sokunca gerçekten çok acımıştı bağırmadım ama inleyip biraz kaçmaya çalıştım doktor da biliyorum nazik davranmaya çalışıyorum gibi şeyler söyledi ben de demek ki bu acıtan bişeymiş dedim kendi kendime
Ay o aleti muayene de değilde düşük yaptığımda kürtaj olurken kullanmıştılar. Evet Allah kimseye yaşatmasın gerçekten aklıma geldi kötü oldum yine😔 muayenede sadece 2 parmak kullanmıştı o zaman sadece vaji korkusundan kendimi geri çekmiştim ama kaçış olmayınca mecbur bırakıyosun kendini😝 tekrar o şekilde yaşamazsın sende umarım

Buarada ilaçtan sonra 3 saat anca dayanabilmişim wcye çıkmadan. Gece rekorum oldu bu inş işe yaramıştır. Hala aşırı yanma devam ediyordu

Ay o aleti muayene de değilde düşük yaptığımda kürtaj olurken kullanmıştılar. Evet Allah kimseye yaşatmasın gerçekten aklıma geldi kötü oldum yine😔 muayenede sadece 2 parmak kullanmıştı o zaman sadece vaji korkusundan kendimi geri çekmiştim ama kaçış olmayınca mecbur bırakıyosun kendini😝 tekrar o şekilde yaşamazsın sende umarım
Kürtajda bende uyutulmadim . Sadece uyusturdular. Herşey gözümün önünde olunca ağır bir tramva oldu bana. 😑 Cidden çatal da mı oluyor normal doğum ?

Buarada ilaçtan sonra 3 saat anca dayanabilmişim wcye çıkmadan. Gece rekorum oldu bu inş işe yaramıştır. Hala aşırı yanma devam ediyordu
Bende 3 saat dayanabildim ama bende yanma vs yok ben anlamiyorum bu testlerde neden böyle cikiyor

Günaydın hanımlar bugün kültür sonucun cikacak benim icin dua edin lütfen inşallah çıkmaz protein kaçağı araştırdım sıkıntılı bir durummuş sezeryanla bile alabilirlermis erkenden :(

Günaydın hanımlar bugün kültür sonucun cikacak benim icin dua edin lütfen inşallah çıkmaz protein kaçağı araştırdım sıkıntılı bir durummuş sezeryanla bile alabilirlermis erkenden :KK43:
Umarm güzel sonuçlar alırsın. Şükür haftan ileri . Tansiyonun ne durumda yüksek mi ?

Umarm güzel sonuçlar alırsın. Şükür haftan ileri . Tansiyonun ne durumda yüksek mi ?
Saol cnm inşallah tansiyonum iyi arada nabzim yükseliyor ama 2 dir protein kacagi cikiyor anlam veremedim bugun ki sonucta da cikarsa evde idrar toplucam

Tek korkum o çatal masası inan adı nedir bilmiyorum doğumdan çok oraya cıkmakmak aklımı başımdan alıyor sanki oraya bağlı kalmışımda işkence edilecek gibi bir hisse kapılıyorum kızımı o raya çıkmadan plates topu üstünde doguracaktım neredeyse korkudan
Ben son 2 aydır her muayenede o çataldayım ama artık alttan bakmıyor cok şükür alıştığım halde ben nasıl çatalda dogurururm bilmiyorum çok kasıyorum kendimi o çatalın üstünde kasmadııgmda sıkıntı yok ama işte görüntüs bile tuhaf😓

Yok normalde her şey yolundaysa elle muayene yapılıyo sanırım benim de ilk doğumum ondan tam olarak bilemiyorum ama tahminimce elle bakılıyor açılma var mı diye
Evet sana yapilan muayene sivi aliyor enfeksiyon icin o hafif agrili olabiliyor cnm ama elle muayene oyle degil:)

Kürtajda bende uyutulmadim . Sadece uyusturdular. Herşey gözümün önünde olunca ağır bir tramva oldu bana. 😑 Cidden çatal da mı oluyor normal doğum ?
Devlette mi oldun sende? Uyuşturma falan olmadı bende çatalda 3 4 kişi izlerken yaptı hemde. O aleti sokunca et parçası hemen düşmüştü zaten doğum yapmış kadar olmuştum😒 hastaneye göre değişiyor normal doğum bizim devlette çatalda oluyor ama evet.

Bende 3 saat dayanabildim ama bende yanma vs yok ben anlamiyorum bu testlerde neden böyle cikiyor
Bende kasıklarda ağrı epeydir vardı zaten enfeksiyon aklıma gelmemişti. Hatta geçen wcye zor yetişiyorum çok sıkışmış gibi oluyordum demiştim demek ondanmış. Normal sanıyodum bende

Günaydın hanımlar bugün kültür sonucun cikacak benim icin dua edin lütfen inşallah çıkmaz protein kaçağı araştırdım sıkıntılı bir durummuş sezeryanla bile alabilirlermis erkenden :KK43:
İnşaallah sonuçlar iyi çıkar zamanında doğumlar olur zaten haftan iyi 1 2 hafta dayansa da olur

Ben son 2 aydır her muayenede o çataldayım ama artık alttan bakmıyor cok şükür alıştığım halde ben nasıl çatalda dogurururm bilmiyorum çok kasıyorum kendimi o çatalın üstünde kasmadııgmda sıkıntı yok ama işte görüntüs bile tuhaf😓
Maalesef rahat olunabilecek bir pozisyon değil ki.. anca ağrıların olacak doğum başlayınca sancı derdinden çatalı düşünmeyeceksin o zaman dert edilmiyor. Bende düşük yaparken yattım oraya çocupumun derdindeydim çok takmamıştım orda izleyenleri bile 😔

canım baya ilerledi haftan hala erken doğum riskin var mı. Nasılsın nasıl gidiyor.

Günaydın kızlar. 🤗
Ramazan geldi derken şimdi de gidiyor. Oruç tutmadığım için hiç bir şey anlamadım ben bu sefer. Beni gören herkes şimdiden doğum hesaplamasına girmeye başladı. Haziranın sonunu benden çok onlar bekliyor gibi.🤣🤣
Eşimle bayramlarda memlekete giderdik geçen sene istemedim diye gitmedik bu sene sebebim olmasına rağmen sürekli gelin bir şey olmaz havasındalar. Eşimde istiyor ama en başta olmaz dediğim için bir şeyde diyemiyor bana. Kurban bayramında daha belki 40 bile çıkmamışken yollarda kötü olurum diye direk kestirip atıyorum siz olsanız ne yaparsınız. Bebek 2 yada 3 aylık olmuş olsa çok takmam ama daha minicik olacak ayrıca bide nasıl bir bebek olacak sıkıntı yaşıycaz mı onu bile bilmiyoruz. Ben haklıyım dimii.🤭

Back
X