Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle deme cnm uykusuz geceler en fazla 40 gun surer oda duzene girmesi icin sonrasi cok guzel ilerliyorYavaş yavaş başladı doğumlar. Okudukça geriliyorum.Uykusuz geceler yakın
![]()
Cnm alttan muayene neden yapti sen basindan beri sezeryanmi istiyordun ozaman pek yapmiyorlar ondan sordum:)Allah razı olsun hepinizden kızlar hepimiz sağlıklı doğumlar yapalım inşallah agrım 2 gündür hafif aşağıda kasılma oluyordu ama hep olan bişeydi ben kontrol amaclı gitmiştim şancı çıkıyor diyince agrım hafif olmaya başladı ama alttan muayne berbattı onu diyim
Dediğim gibi kolaymıymış :) maşallah bebişineSezaryen iğne kısmı hariç güzeldi 3 300 dogdu .memeye savaş halindeyiz gögüs ucum var sanıyordum meğerse yokmuş. Aparat aldık silikon uc aldık
Kolay ve güzel Bi doğumun olur inşallah sağlıcakla kavuşursunuz50 üstü canım ve benim su gibi akıntım vardi
Evet canim sezeyandı açılma olmasaydı sezeryana almiycakti biraz daha bekleyecektiCnm alttan muayene neden yapti sen basindan beri sezeryanmi istiyordun ozaman pek yapmiyorlar ondan sordum:)
Amin cümlemizin insallahKolay ve güzel Bi doğumun olur inşallah sağlıcakla kavuşursunuz
Valla ben çoktan başladım konuşmaya,doğum zamanın gelince sen bana yardım etceksn,ben sana yardım edicem çok güzel çok kolay bir doğum olcak inş. sonra hemencik birbirimize kavuşcaz,sarılcaz vb. gibi konuşuyorum,inşallah işe yararya bu bebekle konuşmanın cidden işe yaradığını duymuştum. bende mi konuşsam ama daha erken şimdi sözümü dinleyeceği tutar.![]()
maşallah sana yaa. ben konuşma işini pek beceremiyorum. kuran okurken sesli okuyorum o zaman çok tepki veriyor arada seviyorum kızımı konuşturuyorum o kadar.Valla ben çoktan başladım konuşmaya,doğum zamanın gelince sen bana yardım etceksn,ben sana yardım edicem çok güzel çok kolay bir doğum olcak inş. sonra hemencik birbirimize kavuşcaz,sarılcaz vb. gibi konuşuyorum,inşallah işe yarar![]()
İnşallah saglıcakla kucagına alırsın canımKızlar çok teşekkür ederim . Sancim çıkıyor şuan yatisim yapıldı acıkmam 1cm mis yarın sabah sezeryana alincam inşallah sorunsuz atlatırım
Bilemiyorum en son 2 hafta önce gittim randevum bayrama denk geldi diye gidemedim haftaya bakicaz işte ondan uğraşıyorum en azından kanala girsin diye ama son 1 aydır baş aşağı zaten umutluyum o yüzdenBe
Ben de hurma yiyorum 4 tane , squat,yürüyüş yapıyorum evde. 18 mayisda randevum. 37 haftalıgm
bugün randevum vardı bebek daha kanala inmemiş. Sizin kanalda mi
Eğer benim olduğum muayene gibiyse gerçekten alttan muayene berbat bayağı acıtmıştıAllah razı olsun hepinizden kızlar hepimiz sağlıklı doğumlar yapalım inşallah agrım 2 gündür hafif aşağıda kasılma oluyordu ama hep olan bişeydi ben kontrol amaclı gitmiştim şancı çıkıyor diyince agrım hafif olmaya başladı ama alttan muayne berbattı onu diyim
Niye acıttı ki sen mi kasmıştın kendini doktor mu zorlamıştı? Ben vajinismusu tam yenememişken hamile kalmıştım ilk normal olacak diye kaç kere alttan muayene olmuştum hiç acıtma olmamıştı o haldeyken bileEğer benim olduğum muayene gibiyse gerçekten alttan muayene berbat bayağı acıtmıştı![]()
Canim, insallah yarin hayirlarla kavusursun bebisine. Dualarimiz seninle. Cok kolay ve guzel gecsin. Toparlaninca da bize yaz, merak ederiz hepimizAllah razı olsun hepinizden kızlar hepimiz sağlıklı doğumlar yapalım inşallah agrım 2 gündür hafif aşağıda kasılma oluyordu ama hep olan bişeydi ben kontrol amaclı gitmiştim şancı çıkıyor diyince agrım hafif olmaya başladı ama alttan muayne berbattı onu diyim
Evet baş aşağıda. 36+5 oldum.Başı aşağıda mı peli şuan kaç haftaliksiniz