Vallah cancan biz her gün yapmaya çalisiyoruzne yalan soyleyeyim birde dogumu tetikliyormus belki bir ihtimal erken gelir mi acaba diye gerçekten çok sabirsizim ya beklemekten yoruldum. Riskli zamanlarida atlattik ya artik gelsin istiyorum
Soğuk baklava kakaolu olandandı dimiCeylin seni rüyamda gördüm 2 kere . Birinde seninle baklava gibi bir şey yiyoruz birbirimize paylaşıyoruz diğerinde wcye kalkıp tekrar uyudum yine gördümonu tam hatırlamıyorum ama birileri sinirliydi falan değişik ruyaydi
Yapabilen yapsın gari bende hiç o işe özlem filan kalmadı ekimden beri yasak oluncaVallah cancan biz her gün yapmaya çalisiyoruzne yalan soyleyeyim birde dogumu tetikliyormus belki bir ihtimal erken gelir mi acaba diye gerçekten çok sabirsizim ya beklemekten yoruldum. Riskli zamanlarida atlattik ya artik gelsin istiyorum
Kurban bayramına bizde inşallah bebislerimizle olacağızGünaydın kızlar.
Benim en özel en guzel bayramım mis kokulum göğsümde darısı hepinizin başına inş.süt daha pek yok ama yinede kokusunu alsın istiyorum. İyi bayramlar hepinize ❤❤
Çok şükür canım sen kavuştun inşallah bizlerde sağ salim kavuşuruzGünaydın kızlar.
Benim en özel en guzel bayramım mis kokulum göğsümde darısı hepinizin başına inş.süt daha pek yok ama yinede kokusunu alsın istiyorum. İyi bayramlar hepinize ❤❤
Üzülme bazı bebeklerde oluyor. Sarılıktan şekeri düsüyor aç kalınca uyanamıyor. Hiç uyanmazsa mama ver kendini bebegi üzme. Benim kızımda öyleydi sarılıgı azaldıkca uyandı emdi 2yıl emzirdim.Cnm benim yapmadığım bir şey kalmıyordu açmıyor bir gün yıkadım inan kolu bir yere basi bir yere gidiyor aklıma her sey geliyordu o yıkadım gün bile acmadi ilkkez böyle bir şey gördüm obur bebeklerinde sarılık oldu ama asla bu denli değildi
Aynen normal istiyorum ama herseyin hayirlisi tabinormal doğum olcak galiba yap kuzum hergün yap 40 gün durcan nasılolsa
Evet cnm soğuk baklava efsaneSoğuk baklava kakaolu olandandı dimisen yazmıştın sanrım buraya eşime aldırdım çok beğendim abonesi oldum hem şekeri de çok yükseltmedi
Hayır olsun inşallah
İnşallah canım inşKurban bayramına bizde inşallah bebislerimizle olacağız
Sağlıkla kavuşacaksınız cnm cok dua ettım hepinize hala ediyorumÇok şükür canım sen kavuştun inşallah bizlerde sağ salim kavuşuruz
Canım niye kendini üzüyorsun. Kötü niyetle seni üzme amaclı dememiştir .sakın ağlama bugun bayram bebeği üzmeKizlar,,bayram bayram oyle cok moralim bozuldu ki. Komsum geldi kahveye. Tüp bebek oldugunu bilmiyordu, bir hevesle soyledim, benim kuzum tüp bebek teyzesi dedim.
Bana, olsun canim o da evlat dedi.
8 aydir herkes biliyor, hic boyle bir yorumla karsilasmamistim. Acaba ben mi cok alinganim diye de düşündüm, ama ben kimseye boyle demezdim herhalde.
Aybars imin uzulmeyecegini bilsem, hickira hickira aglarim valla.
Kusura bakmayin, paylasmak istedim
Insallah canim. Belki de ben alingan davrandim.Canım niye kendini üzüyorsun. Kötü niyetle seni üzme amaclı dememiştir .sakın ağlama bugun bayram bebeği üzme
Kötü niyetle soylememiştir ne diyecegini bilemedi belki de.Kizlar,,bayram bayram oyle cok moralim bozuldu ki. Komsum geldi kahveye. Tüp bebek oldugunu bilmiyordu, bir hevesle soyledim, benim kuzum tüp bebek teyzesi dedim.
8 aydir herkes biliyor, hic boyle bir yorumla karsilasmamistim. Acaba ben mi cok alinganim diye de düşündüm, ama ben kimseye boyle demezdim herhalde.
Belki de canim, haklisiniz.Kötü niyetle soylememiştir ne diyecegini bilemedi belki de.
Üzülme canım patavatsız cok bana bile cocukken tüp bebek olmadığım halde halam sen tüp bebeksin oda üvey oluyor dedi kaç yıl kendimi üvey sandım annemlere fala sogul davranmıştım cocuk aklı işteKizlar,,bayram bayram oyle cok moralim bozuldu ki. Komsum geldi kahveye. Tüp bebek oldugunu bilmiyordu, bir hevesle soyledim, benim kuzum tüp bebek teyzesi dedim.
Kizlar,,bayram bayram oyle cok moralim bozuldu ki. Komsum geldi kahveye. Tüp bebek oldugunu bilmiyordu, bir hevesle soyledim, benim kuzum tüp bebek teyzesi dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?