Yok artık sigara faydalımıDoğrudur canım almanyada vs de çok içiliyormuş. türkiyede de öyle zaten, tüm bebek mağazalarında kutu kutu. Bunu paylaşan da yurtdışında çalışan bir doktor zaten doktorların olduğu bir grubu takip ediyorum, onlar çok karşı. Bende uyarmak istedim. Sonuçta sigara bile bir dönem çok faydalı gibi lanse edilmiş, artık şaşırmıyorum böyle şeylere
Insallah cnmGecmis olsun cnm insllah negatif cikarsniz yine.
Bende çok korkuyorum yüzdük kuyruğuna geldik daha da kapmayiz inşallah
Cok sagol canim. Ne guzel yazmissinCanım bende tüp bebek annesiyimsenin azcık alınganlığın olmuş oda evlat tabiki ne farkı varki canımız kanımız minik civcivlerimiz .. biz şakasını yapar olduk artık eşimle aaaa uuu yapanlara neden olmadı ki kimde sorun var gibi saçma sorularına yorumlarına, tohumuna para saydık diyoruz
Sakın ağlama kucağına alacağın ilk anı düşün ve gülümse
Cok gecmis olsun canim. Imsallah negatif cikar tekrar.Bu bayram nasilda buruk geciyor... kizimin sinifinda 3 ogrenci positif test edilmis ve ogretmenide o nedenle hepimiz karantinadayiz test yaptik negatif cikti sali gunu, yarin tekrar test yapicaz bakalim nasip...
Bi bitseydi bu salgin
Canım üzülme bazı insanlar gerçekten patavatsız ne söylediğini bilmiyor. Bir se hamile oldugun için fazladan kırılmış olabilirsin hiiç takma . Ben de cinsiyeti erkek demiştim bir kız arkadaşıma . Olsun demiştiKizlar,,bayram bayram oyle cok moralim bozuldu ki. Komsum geldi kahveye. Tüp bebek oldugunu bilmiyordu, bir hevesle soyledim, benim kuzum tüp bebek teyzesi dedim.
Bana, olsun canim o da evlat dedi.
8 aydir herkes biliyor, hic boyle bir yorumla karsilasmamistim. Acaba ben mi cok alinganim diye de düşündüm, ama ben kimseye boyle demezdim herhalde.
Aybars imin uzulmeyecegini bilsem, hickira hickira aglarim valla.
Kusura bakmayin, paylasmak istedim
Ayyy halan resmen suç işlemiş ya psikolojik baskı yapmış sana ne fenaÜzülme canım patavatsız cok bana bile cocukken tüp bebek olmadığım halde halam sen tüp bebeksin oda üvey oluyor dedi kaç yıl kendimi üvey sandım annemlere fala sogul davranmıştım cocuk aklı iştesende hiç üzülüp takılma insanlar biraz boş boğazlı
Aynısının erkek olanını ben yaşadımBosver canim ya belliki cahil ne dediğini bilemeyen birisi.
Benim de ilk hamilelikte kız olduğunu eşimin halasına söyledim olsun o da evlat dediaynı sizin hesap. Erkek bekliyordu heralde. Bir şey demedim bende.
Canım benim de burnum aşırı kuru havaşardan filan herhaldeKızlar ya benim kaç gündür burnum tıkandı resmen anlamadım nefes alamıyorum resmen
Evet canim, cok haklisinCanım üzülme bazı insanlar gerçekten patavatsız ne söylediğini bilmiyor. Bir se hamile oldugun için fazladan kırılmış olabilirsin hiiç takma . Ben de cinsiyeti erkek demiştim bir kız arkadaşıma . Olsun demişti
Ayyy halan resmen suç işlemiş ya psikolojik baskı yapmış sana ne fena
Aynısının erkek olanını ben yaşadımcinsiyeti ne dedi kız arkadaşım erkek dedim , olsun dedi sanki teki eşsiz bir şey diğeri değersizmiş gibi
Canım benim de burnum aşırı kuru havaşardan filan herhalde
Birde beni dusuunun 3. KizimBenim de ilk erkek bunu da erkek diye duyunca insanlardan olsun lu bir tepki alıyorum ama vız gelir tırıs gider
Sende değişiklik olsun, eşinin tarafından tepki gelirse, cinsiyeti erkek kromozomlarının belirlediğini hatırlatırsınBirde beni dusuunun 3. Kizim
Yok sukur bisey demiyorlar artik alistilar hahahahhaSende değişiklik olsun, eşinin tarafından tepki gelirse, cinsiyeti erkek kromozomlarının belirlediğini hatırlatırsın
Köklerini kuruttunYok sukur bisey demiyorlar artik alistilar hahahahhasoylari kizlarla gidiyor
Yok kızYok artık sigara faydalımıben şok kendimi zaten zor tutuyorum
Aybala bana nasorinse diye sprey vermisti burnum için. Gebelikte rahatlıkla kullanılıyormuş.Kurutmak demişken geröekten havadanmıdır burnum fena kurudu 2 gündür yah. Serum fizyolojik vs sıktım ama yok. Nazalnem krem vardı ondan da süreyim bari birşey olmaz herhalde
Anladım cnm saldırmaya hazır bekliyprum zatenYok kız. Sigara ilk piyasaya sürüldüğünde reklamı O şekilde yapılmış onu demeek istedim
İyi bayramlar canım inşallah inşallahİyi bayramlar kizlarinşallah bu yalnız gecirdigimiz son bayram olur. Kalabalık sofralarin kurulduğu bol sohbetli sağlıklı keyifli nice bayramlara inşallah
Doğum yapanlar olmuş . Gözünüz aydın inşallah herşey yolundadır .
Bi çok iyiyim bı kotuİyi bayramlar canım inşallah inşallah
Sen nasılsın doğum tarihin belli oldu mu?
Yaa kötü olmuş neyse hayırlısı.. Benim sezeryan mecburi cnm, 2 haziran kısmetse 500evler şafak hastanesinde...Bi çok iyiyim bı kotuyine de ilk gebeliğe göre çok şükür iyiyim canımın içi . Sen nasılsın ?
Benim doktorum hastaneden ayrılmış , begenmedigim başka hastaneye geçmiş . Şansıma normal doğum yanlısı başka bi doktor yakınıma taşınınca ona devam etmeye karar verdim. Ssvd için beklemedeyim hayirlisi artık gün yok o yuzden
Senin belli mi tatlım ?
Burnum tıkalı değil ama sadece kuru yara falan olmuş içinde hatta kanıyor. Boğazımıda kurutuyor nefes aldığımda kuru olunca. Krem sürdüm biraz o yaraları attı sanki bakalım yarına daha iyi olur inş. Banada tonimer mi ne bir sprey vermişti doktor daha önce onu kullandım yineAybala bana nasorinse diye sprey vermisti burnum için. Gebelikte rahatlıkla kullanılıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?