2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bende yiyemiyorum ya hele bu mide yanması zaten iştahı falan kesti. Bebiş aldımı 2 hafta olacak merak ediyorum bende
Ah ah beni bıraksalar bir yerim bir yerim ama gebelik şekeri sağolsun hiçbirşey yedirmiyor,gram kilo almıyorum ,benimde 1 ay olcak çok merak ediyorum bebeğim kaç kilo oldu,sanırsam ben veriyorum o alıyor kilom değişmediğine göre

Cok sagolun kızlar cok sükür saglıkla kavuştum Gökçe kuşuma normal istedim ama nasip sezeryanaymış Rabbim sizlerede kolay doğumlar nasip etsin inşallah dualarımdaydınız hepiniz
Gözün aydin bitanem allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Nasil oldu peki ? Kaç kilo dogdu bebis? Sen nasilsin ??

Cok sagolun kızlar cok sükür saglıkla kavuştum Gökçe kuşuma normal istedim ama nasip sezeryanaymış Rabbim sizlerede kolay doğumlar nasip etsin inşallah dualarımdaydınız hepiniz

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün doğum tarihlerimiz aynıymış heyecan bastı

Nasil oldu cnm gece sancin mi geldi :)
Yok canım gün boyu karnım sertti bebek hareketliydi gecede bayagı hareketliydi az bi idrar kaçırma gibi oldu baktım devami geliyor suyu patlatmış bebiş öyle geldik hemen hastaneye su gelince sancı başladı zaten

sütün dolsun taşsın inşallah. mis kokulu kuzunu bizim yerimize öp kokla. Bugünde sana heveslenelim darısı başımıza çabucak toparlarsın inşallah. Prensesin nasıl.

sütün dolsun taşsın inşallah. mis kokulu kuzunu bizim yerimize öp kokla. Bugünde sana heveslenelim darısı başımıza çabucak toparlarsın inşallah. Prensesin nasıl.
Amin canım inşallah daha öpüp koklayamıyoruz tahriş olur diye küçücük fıstıgım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…