- 22 Ocak 2020
- 907
- 998
- 53
Gözünaydın olsun canım,Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallahCok sagolun kızlar cok sükür saglıkla kavuştum Gökçe kuşuma normal istedim ama nasip sezeryanaymış Rabbim sizlerede kolay doğumlar nasip etsin inşallah dualarımdaydınız hepiniz
Canım normal isterken neden sezeryan oldu acaba ani bir durum mu oldu da sezeryana aldılar,benimde ilkte merak ediyorum ☺☺Cok sagolun kızlar cok sükür saglıkla kavuştum Gökçe kuşuma normal istedim ama nasip sezeryanaymış Rabbim sizlerede kolay doğumlar nasip etsin inşallah dualarımdaydınız hepiniz
Ay maşallah ya ,Rabbim hayırlısı ile bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahMeraba arkadaşlar belki beni hatirlarsiniz bende 2021 haziran annesi olacaktim nasip olmadi 18.haftada kalbi durmuştu bebeğinin.Bebeklerini.kucaklarina alanların gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün doğumu bekleyenlere de Allah kolay doğumlar versin.Arkadaslar supriz şekilde ben yeniden hamileyim dualarınızda bana da yer verin nolur bu sefer sağlıkla kucağına alayim bende Aralık annesi olucam ninsallah.
Rabbim sizi çok bekletmemiş ne güzel sağlıcakla inşallahMeraba arkadaşlar belki beni hatirlarsiniz bende 2021 haziran annesi olacaktim nasip olmadi 18.haftada kalbi durmuştu bebeğinin.Bebeklerini.kucaklarina alanların gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün doğumu bekleyenlere de Allah kolay doğumlar versin.Arkadaslar supriz şekilde ben yeniden hamileyim dualarınızda bana da yer verin nolur bu sefer sağlıkla kucağına alayim bende Aralık annesi olucam ninsallah.
Bir haziran kaç kişi doğum yapacak bir kişi daha vardı inş hergün iki iki yaparız doğumlarıDün kontrolüm vardı
1 Haziran olarak netleştirdik tarihi
Az kaldı heyecanlanıyorum
Hayırlısıyla alalım kucağımıza
Valla şu tabloyla uğraşmak beni geriyor yine bozulacak diye. Aklima gelenlerin yanına anne bebek emojisi koydum şimdi. Aklınıza gelenleri söyleyin sizde tabloda varsa koyayım.LesaM cinsiyetlerin yanına tabloya doğum yapanları yaz bari doğdu diye kim doğum yapmış biliriz balım nacizane fikrim yanlış anlama karışmış gibi olmayım bal
Gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşCok sagolun kızlar cok sükür saglıkla kavuştum Gökçe kuşuma normal istedim ama nasip sezeryanaymış Rabbim sizlerede kolay doğumlar nasip etsin inşallah dualarımdaydınız hepiniz
1 nenekorkudValla şu tabloyla uğraşmak beni geriyor yine bozulacak diye. Aklima gelenlerin yanına anne bebek emojisi koydum şimdi. Aklınıza gelenleri söyleyin sizde tabloda varsa koyayım.
Tabloda olanlari ekledim ama memurhanim mayıs annelerine kayıtlı galiba1 nenekorkud
2 neva su
3 memurhanım
4 snglmhmt
5 liyam23
6 yumoscuk
7 dilaraerdogan
Sanki 1 kişi daha vardıda hatırlamadım şimdi
Allah anali babali büyütsün inşallah. Hayirli evlat olsun sizlere. Darisi basimizaCok sagolun kızlar cok sükür saglıkla kavuştum Gökçe kuşuma normal istedim ama nasip sezeryanaymış Rabbim sizlerede kolay doğumlar nasip etsin inşallah dualarımdaydınız hepiniz
merhaba canım ben de biberon kullanmak ıstemeyenlerdenım ama ne olur neolmaz dıye de almak ıstıyorum trendyol’a yazdım ama bulamadım senin aldıgın bıberon hangısı??Merhaba kızlarYarın tam 34 oluyorum kontrole gidicem ilk kez nstye giricem çok heyecanlıyım ama taaa akşam 17:00da bu arada kızlar hastane çantanıza biberon olarak kaşık biberon koyabilirsiniz bebeğin emme refleksini azaltmıyor biberon gibi . Trendyola yazarsanız çıkıyor . Bir de mama vermek zorunda olursanız emzirme destek sistemi yapabilirsiniz aklınızda bulunsun emzirmeyle ilgili izlemediğim araştırmadığım şey kalmadı kafayı bozdum da
Canım ben yarın sorucam doktora kullanayım mı diye yazarım . Sütün aktıysa ne mutlu benceama kapaktaki sütü temizlemek lazımmış aklında bulunsun
Acılma olmadı canım suda boşalınca riske girmedim sussuz kalır nefes sorunu olur diye ben çatı muayenesinde kaçtım resmen acıdan ebede dedi zaten normal yapamazsın diyeCanım normal isterken neden sezeryan oldu acaba ani bir durum mu oldu da sezeryana aldılar,benimde ilkte merak ediyorum ☺☺
Cnm hayırlı olsun Allah analı babalı büyüsün ins darisi bizlereHepiniz cok sagolun kızlar Rabbim sizlerinde saglıcakla kavuştursun evlatlarınıza
Cok normal canim memeyi almak istemez uyur emmeye uyanmaz. Sen canini hic sıkma sağdıkca artar. Ilk günler 5-10ml ile doyarlar zaten.Eş pompalıyla sagıyorum canım ama süt gelmiyor ki emdimi emiyor ama canı istemedimi ağzına almıyor memeyi
Epidral normal dogum teyzem yapti cnm ordan biliyorum prenses dogum derler agrisiz bir sekilde dogum yaptiMerhaba arkadaslar. Herkese sağlıklı gunler. En basindan beri sizi takip etsem de bir turlu girip muhabbetlere katilamadim. Ama her aksam okumaya calisiyorum yazismalarinizi. Bebisine kavusanlara hayirli olsun. Saglikla mutlulukla bir omurleri olsun insallah.
Benim gibi gun sayanlara da bir an once bebislerini saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim.
Birsey soracaktam epidural dogum yapan ya da dusunen var mi aranizda
Allah analı babalı büyütsün inşallah neden peki sezaryen oldunCok sagolun kızlar cok sükür saglıkla kavuştum Gökçe kuşuma normal istedim ama nasip sezeryanaymış Rabbim sizlerede kolay doğumlar nasip etsin inşallah dualarımdaydınız hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?