2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sagol canım Evet kız bebeişlerimizde küçüktü benim sabırsız kuş dayanamadı ama iyi oldu paniksiz korkusuzca dogurdum cok sükür

Evet seni bekletmeden bir anda geldi yavrukuşun
Kız bebekler aceleci olurmuş bizim oğlanda tık yok her gün konuşuyorum gel annem gel annem yok

Cok sagolun kızlar cok sükür saglıkla kavuştum Gökçe kuşuma normal istedim ama nasip sezeryanaymış Rabbim sizlerede kolay doğumlar nasip etsin inşallah dualarımdaydınız hepiniz
Allah sağlıkla sıhhatle büyütsün inşaallah çok şükür erken doğurmadan iyi dayandı bu zamana kadar kuzun aminn darısı başımıza böyle hızlıca geliversin bizimkilerde ınşaallah

Ya kızlar bilen biri beni aydınlatabilir mi lütfen 32.haftamda çalışabilir raporu alıp işyerime vermiştim muhasebede ki kadına 37.haftamda tekrar rapor getirmeme gerek varmı dedim yok demişti.Doktor da herhangi bişey söylemedi 37+4 deyim şuan rapor parası almam için doktorun 37.haftada rapor vermesi gerekiyormuydu

Meraba arkadaşlar belki beni hatirlarsiniz bende 2021 haziran annesi olacaktim nasip olmadi 18.haftada kalbi durmuştu bebeğinin.Bebeklerini.kucaklarina alanların gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün doğumu bekleyenlere de Allah kolay doğumlar versin.Arkadaslar supriz şekilde ben yeniden hamileyim dualarınızda bana da yer verin nolur bu sefer sağlıkla kucağına alayim bende Aralık annesi olucam ninsallah.

Maşallah canım inşallah inşallah bu kez Rabbim sağlıkla naisp eder
Kan sulandırıcı vs. Verdiler mi sana?

Maşallah canım inşallah inşallah bu kez Rabbim sağlıkla naisp eder
Kan sulandırıcı vs. Verdiler mi sana?
Evet öncekinde de kullanıyordum ama hu kez dozu daha yüksek sabah akşam 0.4 oksapar prednol 16 mg proluton igne haftada 1 kullanıyorum 3 hafta sonra doz testi yapılacak yetmiyorsa doz yükseltilecek.

Bizim insan kaynakları 37. Haftada doktordan çalışamaz raporunu al işleyelim dedi. Ama normal şartlarda 37. Hafta zaten otomatik başlaması gerekiyor iznin. Neden istedi ben de anlamadım.

Çünkü 32. Hafta aldığımız rapor üzerinde doğum iznine ayrılacağımız son tarih yazıyordu zaten.

Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bu defa.

Gozunaydin bu kez sağlıkla kucağına almani nasip etsin Rabbim. Kolay sağlıklı bir hamilelik geçirirsin insallah

Benimkinde son tarih yazmıyor doktorda bişey demedi nasıl olacak anlamadım

Cok sagolun kızlar cok sükür saglıkla kavuştum Gökçe kuşuma normal istedim ama nasip sezeryanaymış Rabbim sizlerede kolay doğumlar nasip etsin inşallah dualarımdaydınız hepiniz
Gözün aydın canım. Çok zor bi süreç geçirdin sende. Ama sonunda kavuştun sağlıkla meleğine. Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…