2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Çatlatma iğnesi 10.günüm
Dün ile bugünün testlerini atıyorum kızlar nasıl sizce aynımılar

Eklentiler

• 6B58CEDC-4AB9-431B-83EE-B04E7E713CE2.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 81
Birden benmde ayaklarımda ödem oluştu. Ödem çok olunca mi alırım dedi yoksa diyabette olduğu için mi . 37 de gelişmiştir canım kuveze girmez inşallah

Merhaba kızlar 36+1 deyim dr nst de kalp atışlarını beğenmedi yatış verdi 2 gün takip edecek önde gidiyor zaten kızım 3200 olmuş inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Kilosuda iyi haftası da inşallah sorunsuz sağlıkla doğar bebeğin.

Hala emzirme sütyeni almamış olanlar varsa trendyoldan tampap marka yeni elime ulaştı kumaşı çok güzel iyi sarıyor bedeni de

Eklentiler

• 20210524_151410.webp
    26 KB · Görüntüleme: 75
  • 20210524_151322.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 80
Daha çok çıkartıyor ama uzunluğu önemli değil şekil vermişti benim uçlarım çok genişti pompayla falan biraz daralmıştı. Yani çocuğun ağzına sığmıyordu çevresi uzunluğunu bebiş şekle koyuyor galiba sıkıntım olmamıştı öne doğru çok büyümemişti yani benim karışık oldu biraz anlatım gece gündüz uykusu düzene girene kadar uyku yok zaten şimdiden alışığız çok zorluk çekmeyiz

Kızlar sizde de var mı vajinada koyu renkli şişlikler oluşuyor bende. Geçer dedim yenileri çıkmış, temizliğimi yaparken zar zor gördüm. Zaten bir bartholin kisti büyüyordu bir de bunlar var. Acısı vs yok ama önemlimidir acaba bebeğe zararı var mıdır? Bir bu kalmıştı olmamış valla

Merhaba kızlar doktordan cıktım. Gecen kontrole göre iyi dedi büyümüs minigim. Nstde sancı cıktı yine zaten bende hissediyorum. Doktor pek takmadı bu sefer. senin sancılarına alıstık dedi bende alıstım galiba 2haftadır 10dakikada bir sancım var progestan kullandıgım icin sabit kalıyor galiba. Dogsada büyüdü artık ama ilac kullanmaya devam et dedi.

Kilosuda iyi haftası da inşallah sorunsuz sağlıkla doğar bebeğin.
Teşekkürler
Vajinal varis diye şüpheleniyorum bende de vardı kadın doğumcu kalp damara yönlendirdi o da kadın doğumcuya bende bıraktım da ha doğumdan sonra düzelir inşallah

Sata göre doğum oluyor cnm. Ben şuan sata göre 38+3 deyim. Usg göre 40+3. Gözüküyor dr. Sata göre dedi. Daha once sormuştum. Bir de benim tüp bebek iyice karışık

Hala emzirme sütyeni almamış olanlar varsa trendyoldan tampap marka yeni elime ulaştı kumaşı çok güzel iyi sarıyor bedeni de
Bende pentiden aldim bugün geldi beğendim. Bu da güzelmiş bir tane de bundan alayim iyi oldu paylaşmanız

Kontrolden geldim kızlar. Çok şükür bir sorun yok nst gayet iyi çıktı. Bir hafta sonra gel dedi. Hala baş aşağı suyu falan iyi haftasıyla uyumlu dedi. Bu sefer ulturason kağıdı vermedi İlk defa bu doktora gittiğim için çekindim bende istemedim. Neyse elhamdülillah bir sorun yok tek sıkıntım ben kilo verdiğim için mi bilmiyorum önceki kadar kilo almamış ama onuda çok takmıyorum sağlıklı olsunda kilo önemli değil.

Bende pentiden aldim bugün geldi beğendim. Bu da güzelmiş bir tane de bundan alayim iyi oldu paylaşmanız
2li aldım bende kargo bedava 65e geliyor iyi geldi fiyatı pek ümitli değildim açıkcası pentininki tam pamuklu değildi normal atleti var bende sevemedim terletecek gibiydi yaz sıcağında ya da bana denk gelen öyleydi artık

Maaşallah herşeyi haftasındaysa dert etme bende yarım kilo vermişim biraz sıcaklardan saldım yemeyi şimdi dikkat edicem artık. Doğduğunda alır kiloyu nasılsa sağlıklı büyüsünlerde

Maaşallah herşeyi haftasındaysa dert etme bende yarım kilo vermişim biraz sıcaklardan saldım yemeyi şimdi dikkat edicem artık. Doğduğunda alır kiloyu nasılsa sağlıklı büyüsünlerde
aynen öyle yaa. kafamıza her şeyi takıyoruz zaten buda eksik kalsın. kilolu olması doğumda zor olurdu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…