2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yok canım donmedi hala bekliyorum bende hıçkırıkları kasık kısmımda hissediyorum senin gibi, baş yukarda olduğunda kasıklarda hissedilirmiş bir Ümit bekliyorum
Bende kasiklarda hissediyorm hala donmedi insallah donerler

Yok canım donmedi hala bekliyorum bende hıçkırıkları kasık kısmımda hissediyorum senin gibi, baş yukarda olduğunda kasıklarda hissedilirmiş bir Ümit bekliyorum
Bu arada canim sen ordulumusun ismin 52

Benm bebeğim uzun zamndr aşağıda başı ve hep kasıklarda hissettim hıçkırığını

Öyle mi bilmiyordum bende devlete gidiyorum,insülin kullanmıyorum ama bu aralar benimde sınırı aştığı oldu doktor 10 günlük bir takibin sonunda karar verecek insülin kullanıp kullanmıyacağıma..İlla sezeryan şart değil demi sizinki nasıl olucak,suni sancıyla mı sezeryanla mı?

Bende kasikta hissediyorum hickirigi ama benim baş asagida 29.haftadan beri. Senin de dönmüştür belki

Merhaba canım arada girip yazıyorum pek vaktim kalmıyor ev iş kız derken :)
Ama takipteyim bende uzaktan . Biz iyiyiz çok şükür doğurmak için beklıyoruz sen nasılsın ?

Yaaa benim hiç aklıma gelmedi çok mantıklı annemle kayınvalideme ben de bir şeyler bakayım
Ama ben avm ye gidemem trendyol paklar

Kızlar hiç biriniz yaptırmadınız mı isimli kapı süsü
Yaptirmadim cnm. Kendim yapacaktım ben ama fırsatım olmadı.
Ben bir gün kasıkta hissediyorsam bir gün yukarda hissediyorum benim kız 1 dk durmuyor yerinde
Seninki dönüyor galiba sürekli. Benim oğlan bayadır bas aşağıda. Ayni pozisyonda nasıl rahat ediyor sürekli şaşırıyorum 2.5aydir belki aynı şekil duruyor

Aynen dönüyor hele arabayla dışarı çıktığımda anliyor mu gezdigimi ne fırıldak gibi dönüyor

Kizlar turumekte cok zorlaniyorum, zaten sunnet olmus gibi yuruyordum bikac gündür, simdi de her adimimda ayaklarimin altlari felaket agriyor, elektrik carpiyor gibi oluyor.
Ne onerir siniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…