Sorma esim agliyo ben saskin saga sola bakiyorum bebis kucagimda goremiyorum yuzunu ha bire sordugumu hatirliyorum kime benziyo diyeYaa kıyamam doğum olunca ve şükür ki sağlıkla kavuşunca ne yapacağını bilememe hali
Sorma canım asosyal bir hamilelik geçirdim, hastanede fotografcı bile yasakmıs , önden hayalimde baby showerlar, fotoğrafçılar neler vardı şimdi sağlıkla doğsun da yeter diyorum. Ama aktif geçmediği için son zamanlarda iyice yavaş geliyor. Ahududu yaprağı çayına ben de başlayacağım hurmayla beraber 37.5 u göreyim de bari dedim . Ama 40 da cok nedense dolduracakmışım gibi geliyro
Benim oğlum 9 cm açılmada hala yukarıdaydı. Ben doktordan suyunu patlatmasını istedim. Suyu kalmadığı halde daha da yukarı çıktı. Ama sonra ıkınmayla 15-20 dakikada doğdu. Yukarıda olması engel olmasa da diğer sorunlar engel olabilir tabii. İkiniz için hangi doğum hayırlıysa o olsun
Sorma esim agliyo ben saskin saga sola bakiyorum bebis kucagimda goremiyorum yuzunu ha bire sordugumu hatirliyorum kime benziyo diyecok degisik bir duygu.
Yok canım ya sessiz sedasız duruyo şu an bakalım kahvaltı ettim daha yeni uyuyo heralde ama bütün o geceki hareketler falan geçtiseverb nedir durumlar? Ritmik kasılmalar var mı?
Canim hepsini yapıyorum ama bir türlü ememedi bu çocuk. Büyüdükçe de daha çok süt istiyor mama meme birlikte gidiyoruz artık sagip veriyorum bir şekilde. Ama bir an önce şu emzirmeyi öğretmem lazimLesaM canım sağmaya başla makineyle ucu çıkar ucu çıkmışken hemen al merti kucağına, emzirirken bi yandna göğsüne de msaj yap bol bol geldiğini gördükçe o da emecektir, fışkırtma boğazına sert gitmesin ona dikkat et, emzirme ve sağma işine başlamadan önce de sıcak uygula göğsüne, bikaç sefer böle yaparsan sanki düzene girmeye başlar gibi
Canim cok sevindim gozunaydin sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbimkizlar ben dogurdumaksam 9 da hastaneye geldik gece 2:19 da azadim dogdu sukurler olsun tek tek hepinizi etiketleyemedim. Carsamba gunu 3kilo demisti doktorum, 3.200 kilo dogdu 51 cm. Yeni geldik odaya uyumaya calisacagim bebis emdi simdi uyuyo kuzum. Darisi basiniza cancanlar allahim bir avazda kurtarsin. Allahim kimseyi bu yolda birakmasin ama yine dogur deseler 10 tane daha yaparim vallah Tamam cok sanciliydi agriliydi yalan yok ama herseye deyiyo inanin buna Ben yine uyaninca yazarim allaha emanet olun
Ayy hadi hayırlısıyla gelsin bakalım bebişinKizlar suyum geldi az önceuyku sersemi hazırlıksız yakalandım. Hala panigimi atamadım kafam durdu
Gözün Aydın olsun canım sağlıkla büyüsün darısı başımızaDarisi basiniza cancanlar. Uyuyamiyorum daha soktayim dogdugunda aglamadim olayin etkisi yeni yeni geçiyor ve ben gozyaslarimi durduramiyorum. Allahim isteyen herkese nasip etsin. Umarim kolaylikla dogurursunuz sorunsuz bir sekilde. Gozumu ondan alamiyorum. Dun sabahin 6sindan beri uyumuyorum. Cok uykum var ama yok yani yatamiyorum. Anlatamiyorumda hissettiklerimi. Ben anne oldum diyip agliyorum iste.
Gözün aydın ,hayırlı olsunkizlar ben dogurdumaksam 9 da hastaneye geldik gece 2:19 da azadim dogdu sukurler olsun tek tek hepinizi etiketleyemedim. Carsamba gunu 3kilo demisti doktorum, 3.200 kilo dogdu 51 cm. Yeni geldik odaya uyumaya calisacagim bebis emdi simdi uyuyo kuzum. Darisi basiniza cancanlar allahim bir avazda kurtarsin. Allahim kimseyi bu yolda birakmasin ama yine dogur deseler 10 tane daha yaparim vallah Tamam cok sanciliydi agriliydi yalan yok ama herseye deyiyo inanin buna Ben yine uyaninca yazarim allaha emanet olun
Cok sevimdim hoşgeldi Azad paşa darısı bana insallah Allah analı babalı büyütsün insallahkizlar ben dogurdumaksam 9 da hastaneye geldik gece 2:19 da azadim dogdu sukurler olsun tek tek hepinizi etiketleyemedim. Carsamba gunu 3kilo demisti doktorum, 3.200 kilo dogdu 51 cm. Yeni geldik odaya uyumaya calisacagim bebis emdi simdi uyuyo kuzum. Darisi basiniza cancanlar allahim bir avazda kurtarsin. Allahim kimseyi bu yolda birakmasin ama yine dogur deseler 10 tane daha yaparim vallah Tamam cok sanciliydi agriliydi yalan yok ama herseye deyiyo inanin buna Ben yine uyaninca yazarim allaha emanet olun
Gözünüz aydın, çabalar sonuç verdikizlar ben dogurdumaksam 9 da hastaneye geldik gece 2:19 da azadim dogdu sukurler olsun tek tek hepinizi etiketleyemedim. Carsamba gunu 3kilo demisti doktorum, 3.200 kilo dogdu 51 cm. Yeni geldik odaya uyumaya calisacagim bebis emdi simdi uyuyo kuzum. Darisi basiniza cancanlar allahim bir avazda kurtarsin. Allahim kimseyi bu yolda birakmasin ama yine dogur deseler 10 tane daha yaparim vallah Tamam cok sanciliydi agriliydi yalan yok ama herseye deyiyo inanin buna Ben yine uyaninca yazarim allaha emanet olun
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inslh.Darisi basiniza cancanlar. Uyuyamiyorum daha soktayim dogdugunda aglamadim olayin etkisi yeni yeni geçiyor ve ben gozyaslarimi durduramiyorum. Allahim isteyen herkese nasip etsin. Umarim kolaylikla dogurursunuz sorunsuz bir sekilde. Gozumu ondan alamiyorum. Dun sabahin 6sindan beri uyumuyorum. Cok uykum var ama yok yani yatamiyorum. Anlatamiyorumda hissettiklerimi. Ben anne oldum diyip agliyorum iste.
Gözün aydın, çok çaba gösterdin bian önce doğsun diye, sonunda kavuştun bebeğinekizlar ben dogurdumaksam 9 da hastaneye geldik gece 2:19 da azadim dogdu sukurler olsun tek tek hepinizi etiketleyemedim. Carsamba gunu 3kilo demisti doktorum, 3.200 kilo dogdu 51 cm. Yeni geldik odaya uyumaya calisacagim bebis emdi simdi uyuyo kuzum. Darisi basiniza cancanlar allahim bir avazda kurtarsin. Allahim kimseyi bu yolda birakmasin ama yine dogur deseler 10 tane daha yaparim vallah Tamam cok sanciliydi agriliydi yalan yok ama herseye deyiyo inanin buna Ben yine uyaninca yazarim allaha emanet olun
Hadi hayırlısı ile gelsin bebişimiz hazirana girmeden yarımız doğuracak galibaKizlar suyum geldi az önceuyku sersemi hazırlıksız yakalandım. Hala panigimi atamadım kafam durdu
Ayıp demi tarihi bizden sorna olanların suyu flan geliyor kıskanıyorumValla bundan sonra kimse doğurmasın sıra bende ona göre
Ay gözünaydın azmettin başardın valla en kocamanından tebrikler önceliklekizlar ben dogurdumaksam 9 da hastaneye geldik gece 2:19 da azadim dogdu sukurler olsun tek tek hepinizi etiketleyemedim. Carsamba gunu 3kilo demisti doktorum, 3.200 kilo dogdu 51 cm. Yeni geldik odaya uyumaya calisacagim bebis emdi simdi uyuyo kuzum. Darisi basiniza cancanlar allahim bir avazda kurtarsin. Allahim kimseyi bu yolda birakmasin ama yine dogur deseler 10 tane daha yaparim vallah Tamam cok sanciliydi agriliydi yalan yok ama herseye deyiyo inanin buna Ben yine uyaninca yazarim allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?