2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar bu erkek bebelerin çişi de sorunmus ya altını açıyoruz birden çişi yapıyor hepimizi suluyor kac kez üst değişiyoruz
Aşağıda tutmak gerekiyormuş bunun tüyolarını aldım hep erkek çocuğu olan arkadaşlarımdan

Kızlar bu erkek bebelerin çişi de sorunmus ya altını açıyoruz birden çişi yapıyor hepimizi suluyor kac kez üst değişiyoruz
Ben onu düşündüm şu el bezleri var ya annem abimde onu kullanıyomus altını açınca pipisinin üstüne örtüyodum diyo ben de öyle yapicam

Ya işte dün mesela tam bezi açtım saniyelik tam pamuğu alacakken fiskirtti çişi pipi de kucuk olunca zaptedemiuoruz resmen
Benımde tecrübem yok bakalım neler yaşayacağız
Ben kızımda kaka çok fışkırmıştı bezi açardım kaka yapardı
Bi kere elim açmış oda bi tazyikli yapmış heryer batmıştı

Ya işte dün mesela tam bezi açtım saniyelik tam pamuğu alacakken fiskirtti çişi pipi de kucuk olunca zaptedemiuoruz resmen
Bu arada nasıl oldun ?ağrılrın hafifledi inşallah .
tutmaya başladı mı Mete bey memişkeri

Bizde hiç olmamıştı neyseki bezi tam açmadan çiş yapmışmı diye bi kontrol edip aynı saatlerde bez değişimi yapınca da çişini ona göre yapabiliyor bebişler aklınızda olsun altı havalanınca yapması rahat geliyo galiba

Gözunaydın Allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın canım kavuştn sonunda Azad ına, analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah
Kizlar suyum geldi az önce uyku sersemi hazırlıksız yakalandım. Hala panigimi atamadım kafam durdu
Ayy çok heyecanlı canım ya, güzel haberlerini bekliyoruz bakalım ssvd olacak mı

Zibilyon tane baby shower sürprizi yaptım ben bu zamana kadar arkadaşlarıma. Ben kendi gebeliğimde yapayalnız kaldım valla haketmiyorum
Sorma, ben de öyle hep sürprizler yaptım da geri gelmedi aynı sürprizler:))) bu arada gece sancım oldu devamlı kasılma sabah regl ağrısıyla uyandım şimdi normalim biraz tırstım bari 37 ye girseydim daha 36+2 yim yarın doktor ne diyecek merak ediyorum

Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…