Benimde öyle ya3 gündür acayip karnım sertlesıyor bebiş bir yere toplanıp duruyor yakın mıdır doğum :/
Ah çok iyi anlıyorum ya benm de göğüslerim şişti bebek sürekli uyuyor Allah herkesin yardımcısı olsunŞuan gaz problemiyle uğraşıyoruz inan daha yoğun bir süreç hele ki ilk çocuksa tecrübesizlik korku hepsi bir arada
Canım beslenmen nasıl peki ? Ben iyi beslenmediğimde iki haftada nerdeyse 100 gr almıştı. Ama sabah iki yumurta ara öğünlerde süt yoğurt muz ve bir öğün et yiyince sonraki iki haftada 700 gr aldı .ya benımde bu hafta plesenta yaşlanmaya başlamış dedı normal dıue souledı ama şu kilo olayına bende takıldım gecen 34+4 ken 2633 tu bugun 35+4ken 2713 gram dedı 80
gram almıs sadece..bundan dolayımı acaba benımkıde mı beslenmıuo
Canım bu ebebekte baby me nin erkeklere özel ıslak mendili var saf sulu. İçinde birkaç tane minik koni çıkıyor pipiyi kapatmak için aklında bulunsunKızlar bu erkek bebelerin çişi de sorunmus yaaltını açıyoruz birden çişi yapıyor hepimizi suluyor kac kez üst değişiyoruz
İlk zamanlarda uyumasına pek müsade etmeyin olur mu sarılık riski oluyor sonra 2 saatte bir muhakkak uyandırın.Ah çok iyi anlıyorum ya benm de göğüslerim şişti bebek sürekli uyuyor Allah herkesin yardımcısı olsun
Amin canım Allah razı olsun darısı başına inşallahCanım beslenmen nasıl peki ? Ben iyi beslenmediğimde iki haftada nerdeyse 100 gr almıştı. Ama sabah iki yumurta ara öğünlerde süt yoğurt muz ve bir öğün et yiyince sonraki iki haftada 700 gr aldı .
Canım bu ebebekte baby me nin erkeklere özel ıslak mendili var saf sulu. İçinde birkaç tane minik koni çıkıyor pipiyi kapatmak için aklında bulunsun
L Liyam23 canım hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
1 haziranda degil mi sezeryan benmde 1 haziranda ilk çatı muanem olacak bakalim doktorun bana açılman var demesini bekliyorumBenimde öyle ya
Bir sağ tarafa toplanıyor bir sol tarafa
Ve baya canımı acıtıyor
2 günüm kaldı sabretsin birazcık daha
Ben doktora sordum da boya yada kına yapabilir miyim diye oda kına yakabilirsin demişti ,boyaya olmaz dedi.Doguma girmeden saçlarınızı boyayacakmisiniz ben biraz tereddutluyum.emzirirken boyamanin daha zararlı olcani soyluyolar
Gözünaydın olsun,Allah analı babalı büyütsün inş. bizlerede dua et,bütün lohusa arkadaşlar dua edin inş kolay doğumlarımız olsunkizlar ben dogurdumaksam 9 da hastaneye geldik gece 2:19 da azadim dogdu sukurler olsun tek tek hepinizi etiketleyemedim. Carsamba gunu 3kilo demisti doktorum, 3.200 kilo dogdu 51 cm. Yeni geldik odaya uyumaya calisacagim bebis emdi simdi uyuyo kuzum. Darisi basiniza cancanlar allahim bir avazda kurtarsin. Allahim kimseyi bu yolda birakmasin ama yine dogur deseler 10 tane daha yaparim vallah Tamam cok sanciliydi agriliydi yalan yok ama herseye deyiyo inanin buna Ben yine uyaninca yazarim allaha emanet olun
Doguma girmeden saçlarınızı boyayacakmisiniz ben biraz tereddutluyum.emzirirken boyamanin daha zararlı olcani soyluyolar
Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsünKizlar hepinize teşekkür ederimSerra Elif im normal doğumla 14:07 de geldi. Suyum fazla yazmıştım daha önce . Doğum anında biraz yutmuş müşade altında . Getirdiler gördüm ama
Banada oluyor o devamlı. Karnım semsert oluyor. Bebeğin kemiklerini nerdeyse hissediyorum. Bugün bide sancıda çok oldu. İnşallah doğum belirtisi değildir ; zira benim doğumum 8 haziranda3 gündür acayip karnım sertlesıyor bebiş bir yere toplanıp duruyor yakın mıdır doğum :/
Canım çok geçmiş olsun gözün aydın güle güle büyüsün Serra bebekKizlar hepinize teşekkür ederimSerra Elif im normal doğumla 14:07 de geldi. Suyum fazla yazmıştım daha önce . Doğum anında biraz yutmuş müşade altında . Getirdiler gördüm ama
Gozun aydin canim, allah anali babali büyütsün inşllah.Kizlar hepinize teşekkür ederimSerra Elif im normal doğumla 14:07 de geldi. Suyum fazla yazmıştım daha önce . Doğum anında biraz yutmuş müşade altında . Getirdiler gördüm ama
Hayırlı olsun canım gözünüz aydınKizlar hepinize teşekkür ederimSerra Elif im normal doğumla 14:07 de geldi. Suyum fazla yazmıştım daha önce . Doğum anında biraz yutmuş müşade altında . Getirdiler gördüm ama
Canım beslenmen nasıl peki ? Ben iyi beslenmediğimde iki haftada nerdeyse 100 gr almıştı. Ama sabah iki yumurta ara öğünlerde süt yoğurt muz ve bir öğün et yiyince sonraki iki haftada 700 gr aldı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?