2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Doguma girmeden saçlarınızı boyayacakmisiniz ben biraz tereddutluyum.emzirirken boyamanin daha zararlı olcani soyluyolar

Canım beslenmen nasıl peki ? Ben iyi beslenmediğimde iki haftada nerdeyse 100 gr almıştı. Ama sabah iki yumurta ara öğünlerde süt yoğurt muz ve bir öğün et yiyince sonraki iki haftada 700 gr aldı .
Kızlar bu erkek bebelerin çişi de sorunmus ya altını açıyoruz birden çişi yapıyor hepimizi suluyor kac kez üst değişiyoruz
Canım bu ebebekte baby me nin erkeklere özel ıslak mendili var saf sulu. İçinde birkaç tane minik koni çıkıyor pipiyi kapatmak için aklında bulunsun

L Liyam23 canım hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ah çok iyi anlıyorum ya benm de göğüslerim şişti bebek sürekli uyuyor Allah herkesin yardımcısı olsun
İlk zamanlarda uyumasına pek müsade etmeyin olur mu sarılık riski oluyor sonra 2 saatte bir muhakkak uyandırın.
Ve bebek memeyi ağzına almadan muhakkak ucunu ıslatın göpsünüzü azcık sıkın sütunlar zaten onu kahverengi bölgeye sürüp öyle bebeğinizi emzirin böylece yara olmaz

Amin canım Allah razı olsun darısı başına inşallah

Gözünaydın olsun,Allah analı babalı büyütsün inş. bizlerede dua et,bütün lohusa arkadaşlar dua edin inş kolay doğumlarımız olsun

Doguma girmeden saçlarınızı boyayacakmisiniz ben biraz tereddutluyum.emzirirken boyamanin daha zararlı olcani soyluyolar

Boyamıyorum saçımı bilgim yok o yüzden.

ben kaş aldırmak istiyorum manikür pedikür yaptırmak istiyorum doğuma girmeden. Aylardır pençelerim çıkmış gibi hissediyorum. Çok mutsuzum ama kuaföre gidecek enerjim yok hadi eşim götürse pandemiden de korkuyorum pöff.

Kizlar hepinize teşekkür ederim Serra Elif im normal doğumla 14:07 de geldi. Suyum fazla yazmıştım daha önce . Doğum anında biraz yutmuş müşade altında . Getirdiler gördüm ama
Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün

3 gündür acayip karnım sertlesıyor bebiş bir yere toplanıp duruyor yakın mıdır doğum :/
Banada oluyor o devamlı. Karnım semsert oluyor. Bebeğin kemiklerini nerdeyse hissediyorum. Bugün bide sancıda çok oldu. İnşallah doğum belirtisi değildir ; zira benim doğumum 8 haziranda

Canım beslenmen nasıl peki ? Ben iyi beslenmediğimde iki haftada nerdeyse 100 gr almıştı. Ama sabah iki yumurta ara öğünlerde süt yoğurt muz ve bir öğün et yiyince sonraki iki haftada 700 gr aldı .

Ben aylardır her sabah 3 yumurta kaşar peyniri. Gün içinde mutlaka et yeşil salata muz ananas süt kefir yoğurt tüketiyorum. Ama yok 10 günde 100 gram almamış
Bu hafta biraz daha abanayım bunlara.
Bir de kabak çekirdeği diyorlardı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…