2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
3 günlük bebeğim küveze alındı kızlar aşırı kilo kaybından sarılık uyku yaptı değerleri düştü cansızlaştı şimdide Yoğun bakıma aldılar çevremde herkes çok biliyor mama kullanma vs dediler sütüm göğsümden aktığı halde bebeğim aç kaldı Yoğun bakım hemşiresinin bana dediğini tecrübesi olamayan annelerle paylaşmak isterim ki herkesin bebeği sağlıklı olsun 20 dk bir göğüs 20 dk diğer göğüs emzir sonra sağma yap sağmadaki sütleri yedekle yedeklediğin sütlerden emzirme den sonra bebeğe ver yedeklediğin süt yoksa emzirme den sonra mutlaka mama ver ek takviye her zaman denemek zorundasın dedi

Cok gecmis olsun cabucak kilo alir çıkar insallh

Kizlar hepinize teşekkür ederim Serra Elif im normal doğumla 14:07 de geldi. Suyum fazla yazmıştım daha önce . Doğum anında biraz yutmuş müşade altında . Getirdiler gördüm ama
Sana da geçmiş olsun sağlıkla sıhhatle büyüsün inşaallah maratonun başladı

Geçmiş olsun size de bebişin çabuk toparlar inş üzülme. Çoğu yenidoğanda oluyor maalesef artık sadece beslenmeyle alakalı olmayanda varmış. Hemşirenin dediği mantıklı hem uzun zaman memede kalıyor hemde asıl besleyici sütü kaçırmamış oluyorsun

Kan uyuşmazlığında da olabiliyor muş

Kizlar hepinize teşekkür ederim Serra Elif im normal doğumla 14:07 de geldi. Suyum fazla yazmıştım daha önce . Doğum anında biraz yutmuş müşade altında . Getirdiler gördüm ama
Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün

Haftasonu demedi gelmeye devam etti bebişlerimiz
Bende erken dogurcam derken grubu kapatanlardan olcam gibi duruyor acelem yok zaten zamaninda gelsin de
Bende doğum günümde doğurcam dedim ama olmadı nasip değilmiş kendimden yapamadım şimdi saldım artık ne zaman gelirse gelsin

Geçmiş olsun canım İnşaAllah en kısa zamanda toparlanır

Cok geçmiş olsun inşallah en kisa,zamanda toparlanır bebisinp

1 haziranda degil mi sezeryan benmde 1 haziranda ilk çatı muanem olacak bakalim doktorun bana açılman var demesini bekliyorum
Evet cnm 1 haziranda kısmetse
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
MutluSon333 hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün

Güzel anneler canlarım çok teşekkür ederim
Hala şaşkınlığımi atamadım. Sabah uyuyordum. Bı ses mi desem bişey duydum yırtılma gibi . Az biraz daha uyuyayım dedim önemsemedim. Lavaboya kalkmak için ayağa kalktım veee şarıl şarıl sular akmaya başladı. Durduramiyorum. İki bardaktan fazladır sanırım. Oğlum yanımda uyuyor diye eşime çağrı attım . Oğlum aramıştır deyip onemsememis sonra mesaj attım çıktı geldi. Allah'tan o sakindi. Ben panik yaptım. Ebemi aradım sonra . Pazartesi online gorusecektik böyle olunca beklemeye geçti. Hemen çıkıp nst baktırın dedi. Valizim hazırdı ama eşime oğluma yedek kıyafet atayım dedim. Hastaneye hemen geldik nst çektirirken Doktorumun şansa hastanede olduğunu başka doğum yaptirdigini öğrendim. Doktorum muayene etti ve 3.5 cm açılma var , rahim yumusamis şuan herşey yolunda dedi. Odaya tekrar alındım ve sancılar başladı o ana kadar yoktu. Nst takibi yine devam etti , ebem yola çıkmıştı geldi. Bı ara pes ettim epidural yada sezeryan düşündüm inanın. Ayşe ebem pes etmedi. Kokular, masajlar , duşa soktu hep telkin etti. Annemi bı başkasını istememiştim. Çünkü annem çok güçlü kadındır ama konu bensem dayanamaz.
Muayeneden sonra doktorum gitmişti . Bişey olursa hemen gelirim dedi. Arada ebem muayene etti 6 cm dedi . Dayanmam için cesaret verdi . Sancılar artmıştı o ara çok tatlı bi uyku hali geldi. Keşke dursa uyusam dedim. Yürüyüş pilates denedik . Bebeğin başı biraz yukarda kalmış. Ebem yatağın kenarından tutunup comelmemi istedi sancı anında ama bana zor geldi. Sonra yere yastık koyup dize geldim yatağa başımı koydum derin nefes alıp yavaş uzun bırakmaya çalıştım biraz. Biraz daha böyle denedikten sonra açılmaya bakıldı ve 8 cm doktora haber verildi. Bana kusma ve titreme geldi bu rahimin iyice açıldığına isaretmis. Bana uzun gelen sürede ama o kadar değilmiş doktorum gelmiş dogumhaneye gidiyoruz dedi hepten şok oldum. Büyük abdetimin geldiğini soyleyip ozurler diliyordum ikinirsam kusuruma bakmayın diye. Doktorum bunun normal olduğunu bu sebeple gebelerin rahat ikinamadigini , kendimi bırakmamı, sancı anında derin nefes alıp çeneyi eğip butun gücümle ikinmami söyledi ayaklarim cataldan destek alarak itekledim ve bı kaç ikinmada bitti şaka gibi.
Eşim oğlumu parka götürdüğünde doğuma almislardi, geldiğinde gel kordonu kes dediklerinde çok tatlıydi şaşkınlığı bitti şaka gibi. Sancılarım hala var . Rahim kendini toparliyormus . Ağrı kesici vurdular. Yemek yedim dinleniyorum şuan.
Sabah 8.50de suyum gelmişti . 14:07 de 3100 küsur dünyaya geldi kızım. Epidural yok kesi yok suni yok. Acı eşiğim çok düşüktür inanın hala basardigima inanamiyorum.

Maşallah çok güzel bir tecrübe olmuş.. darısı biz bekleyenlere inşallah

zaten bana doğum nedir deseler hüç
Bitmeyen büyük tuvalet derim
Doğumla ilgili hatırladığım tek şey tuvaletim var tuvaletim var

Sizin dogumlariniz benimkinden de kolay su gibi olsun inşallah
Ayy o kısmı rezillik ama çok gerçekçi var yani ama yokmuş

Maaşallah çok güzel bir doğum olmuş acemilikle karışık. destek de çok güzel görmüşsün herkese böyle doğumlar nasip olsun inşaallah güzel bir anı olarak kaldı artık

aslında ıyı beslenıyor gıbıydım ama bu hafta ozellıkle dıkkat edecem yıne beslenmeme..şeker yuklemem sınırda cıkmıstı dıkkat edıyodum muz falan yemıyodum bu hafta yıyecme her gun bakalım cumartesı tekrar kontrole gıdecem ozamana kadar 3000 olur ınsallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…