2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Tam olarak Kaçıncı haftadasın kilosu ne kadar,az mı ki?

Reactions: H E
Yaaa ne güzel anlatmışsın inşallah biz de böyle kolayca atlatırız

Eğer şeker tehdidi varsa muz fayda yerine şekere zararı olabilir cnm dikkat et bence,şekeri çıkaran yasak meyvelerden,2 aydır bir tane bile yiyemedim

Reactions: H E
LesaM canım sabırla devam et kazanan sen olursun sakın pes etme oğluşun bu dünyaya adapte olmaya çalışıo zmn ver ona

severb senden sonra ben varım sonra H E hiçbi doğum belirtimin olmaması sıramdan geçtim diye anlaşılmasın

Lamiyaa yaa kıyamam çok güzel duygular nası durumlar yavrun nası sen nasısın? Emme olayları nası?

MutluSon333 gozun aydin saglikla anali babali buyusun adi guzel kizin

M Mavi2828 gecmis olsun insallah uzun surmez youn bakim sureci hemen tekrar kavusursunuz

Ya maşallah, çok güzel bir doğum olmuş,Rabbim hayırlı evlat eylesin,gözünüzaydın olsun inş.,darısı bize,dua edin bizlerinde güzel doğumları olsun inş

Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın darısı bizim başımıza

Tamam tamam hafi senide araya aldım 1 günün lafı olmaz aramızda

Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede toparlar . Bilgilendirme içinde çok teşekkürler

Eğer şeker tehdidi varsa muz fayda yerine şekere zararı olabilir cnm dikkat et bence,şekeri çıkaran yasak meyvelerden,2 aydır bir tane bile yiyemedim
işte napacagımı sasırdım anlamadım ben de gelısımı hep ıyıydı hatta iri bebek dıyolardı neden az kılo aldı anlamadımaslında yıne normal 35+4ken 2718 olmak ama gecen hafta 34+4ken 2633 düplesantam yaşlanmaya başlmış doktor bu haftalarda normal dedı ama baktım o da bebegın beslenmesını etkılıuomus ondanmı acabacumartesıyı sabırsızlıkla bekleyecem

Çok geçmiş olsun . Umarım en kısa sürede iyi olur bebiş

M Mavi2828 canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce çıkar Kavuşursunuz

Allah hepimize seninki gibi bir doğum nasip etsin hem kolay hem hızlı :) ne güzelde anlatmışsın heycanlandım bian :)

Kızlar bende hiiç sancı akıntı vs yok. Sadece kasılma gibi oluyor arada bir. Dün normal doğum videoları izledim, ayy bir heveslendim kiii, Manyak mıyım neyim Yıllardır normal doğurmam ben derken sez.dan korkmaya başladım şimdi de.. İnşallah 2 hafta içinde sağlıkla sıhhatle kendiliğinden su gibi gelir bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…