- 22 Ocak 2020
- 907
- 998
- 53
Tam olarak Kaçıncı haftadasın kilosu ne kadar,az mı ki?Ben aylardır her sabah 3 yumurta kaşar peyniri. Gün içinde mutlaka et yeşil salata muz ananas süt kefir yoğurt tüketiyorum. Ama yok 10 günde 100 gram almamış
Bu hafta biraz daha abanayım bunlara.
Bir de kabak çekirdeği diyorlardı sanırım.
Yaaa ne güzel anlatmışsın inşallah biz de böyle kolayca atlatırızGüzel anneler canlarım çok teşekkür ederim
Hala şaşkınlığımi atamadım. Sabah uyuyordum. Bı ses mi desem bişey duydum yırtılma gibi . Az biraz daha uyuyayım dedim önemsemedim. Lavaboya kalkmak için ayağa kalktım veee şarıl şarıl sular akmaya başladı. Durduramiyorum. İki bardaktan fazladır sanırım. Oğlum yanımda uyuyor diye eşime çağrı attım . Oğlum aramıştır deyip onemsememissonra mesaj attım çıktı geldi. Allah'tan o sakindi. Ben panik yaptım. Ebemi aradım sonra . Pazartesi online gorusecektik böyle olunca beklemeye geçti. Hemen çıkıp nst baktırın dedi. Valizim hazırdı ama eşime oğluma yedek kıyafet atayım dedim. Hastaneye hemen geldik nst çektirirken Doktorumun şansa hastanede olduğunu başka doğum yaptirdigini öğrendim. Doktorum muayene etti ve 3.5 cm açılma var , rahim yumusamis şuan herşey yolunda dedi. Odaya tekrar alındım ve sancılar başladı o ana kadar yoktu. Nst takibi yine devam etti , ebem yola çıkmıştı geldi. Bı ara pes ettim epidural yada sezeryan düşündüm inanın. Ayşe ebem pes etmedi. Kokular, masajlar , duşa soktu hep telkin etti. Annemi bı başkasını istememiştim. Çünkü annem çok güçlü kadındır ama konu bensem dayanamaz.
Muayeneden sonra doktorum gitmişti . Bişey olursa hemen gelirim dedi. Arada ebem muayene etti 6 cm dedi . Dayanmam için cesaret verdi . Sancılar artmıştı o ara çok tatlı bi uyku hali geldi. Keşke dursa uyusam dedim. Yürüyüş pilates denedik . Bebeğin başı biraz yukarda kalmış. Ebem yatağın kenarından tutunup comelmemi istedi sancı anında ama bana zor geldi. Sonra yere yastık koyup dize geldim yatağa başımı koydum derin nefes alıp yavaş uzun bırakmaya çalıştım biraz. Biraz daha böyle denedikten sonra açılmaya bakıldı ve 8 cm doktora haber verildi. Bana kusma ve titreme geldi bu rahimin iyice açıldığına isaretmis. Bana uzun gelen sürede ama o kadar değilmiş doktorum gelmiş dogumhaneye gidiyoruz dedi hepten şok oldum. Büyük abdetimin geldiğini soyleyip ozurler diliyordum ikinirsam kusuruma bakmayın diye. Doktorum bunun normal olduğunu bu sebeple gebelerin rahat ikinamadigini , kendimi bırakmamı, sancı anında derin nefes alıp çeneyi eğip butun gücümle ikinmami söyledi ayaklarim cataldan destek alarak itekledim ve bı kaç ikinmada bitti şaka gibi.
Eşim oğlumu parka götürdüğünde doğuma almislardi, geldiğinde gel kordonu kes dediklerinde çok tatlıydi şaşkınlığıbitti şaka gibi. Sancılarım hala var . Rahim kendini toparliyormus . Ağrı kesici vurdular. Yemek yedim dinleniyorum şuan.
Sabah 8.50de suyum gelmişti . 14:07 de 3100 küsur dünyaya geldi kızım. Epidural yok kesi yok suni yok. Acı eşiğim çok düşüktür inanın hala basardigima inanamiyorum.
Eğer şeker tehdidi varsa muz fayda yerine şekere zararı olabilir cnm dikkat et bence,şekeri çıkaran yasak meyvelerden,2 aydır bir tane bile yiyemedimaslında ıyı beslenıyor gıbıydım ama bu hafta ozellıkle dıkkat edecem yıne beslenmeme..şeker yuklemem sınırda cıkmıstı dıkkat edıyodum muz falan yemıyodum bu hafta yıyecme her gun bakalım cumartesı tekrar kontrole gıdecem ozamana kadar 3000 olur ınsallah ya
Ya maşallah, çok güzel bir doğum olmuş,Rabbim hayırlı evlat eylesin,gözünüzaydın olsun inş.,darısı bize,dua edin bizlerinde güzel doğumları olsun inşGüzel anneler canlarım çok teşekkür ederim
Hala şaşkınlığımi atamadım. Sabah uyuyordum. Bı ses mi desem bişey duydum yırtılma gibi . Az biraz daha uyuyayım dedim önemsemedim. Lavaboya kalkmak için ayağa kalktım veee şarıl şarıl sular akmaya başladı. Durduramiyorum. İki bardaktan fazladır sanırım. Oğlum yanımda uyuyor diye eşime çağrı attım . Oğlum aramıştır deyip onemsememissonra mesaj attım çıktı geldi. Allah'tan o sakindi. Ben panik yaptım. Ebemi aradım sonra . Pazartesi online gorusecektik böyle olunca beklemeye geçti. Hemen çıkıp nst baktırın dedi. Valizim hazırdı ama eşime oğluma yedek kıyafet atayım dedim. Hastaneye hemen geldik nst çektirirken Doktorumun şansa hastanede olduğunu başka doğum yaptirdigini öğrendim. Doktorum muayene etti ve 3.5 cm açılma var , rahim yumusamis şuan herşey yolunda dedi. Odaya tekrar alındım ve sancılar başladı o ana kadar yoktu. Nst takibi yine devam etti , ebem yola çıkmıştı geldi. Bı ara pes ettim epidural yada sezeryan düşündüm inanın. Ayşe ebem pes etmedi. Kokular, masajlar , duşa soktu hep telkin etti. Annemi bı başkasını istememiştim. Çünkü annem çok güçlü kadındır ama konu bensem dayanamaz.
Muayeneden sonra doktorum gitmişti . Bişey olursa hemen gelirim dedi. Arada ebem muayene etti 6 cm dedi . Dayanmam için cesaret verdi . Sancılar artmıştı o ara çok tatlı bi uyku hali geldi. Keşke dursa uyusam dedim. Yürüyüş pilates denedik . Bebeğin başı biraz yukarda kalmış. Ebem yatağın kenarından tutunup comelmemi istedi sancı anında ama bana zor geldi. Sonra yere yastık koyup dize geldim yatağa başımı koydum derin nefes alıp yavaş uzun bırakmaya çalıştım biraz. Biraz daha böyle denedikten sonra açılmaya bakıldı ve 8 cm doktora haber verildi. Bana kusma ve titreme geldi bu rahimin iyice açıldığına isaretmis. Bana uzun gelen sürede ama o kadar değilmiş doktorum gelmiş dogumhaneye gidiyoruz dedi hepten şok oldum. Büyük abdetimin geldiğini soyleyip ozurler diliyordum ikinirsam kusuruma bakmayın diye. Doktorum bunun normal olduğunu bu sebeple gebelerin rahat ikinamadigini , kendimi bırakmamı, sancı anında derin nefes alıp çeneyi eğip butun gücümle ikinmami söyledi ayaklarim cataldan destek alarak itekledim ve bı kaç ikinmada bitti şaka gibi.
Eşim oğlumu parka götürdüğünde doğuma almislardi, geldiğinde gel kordonu kes dediklerinde çok tatlıydi şaşkınlığıbitti şaka gibi. Sancılarım hala var . Rahim kendini toparliyormus . Ağrı kesici vurdular. Yemek yedim dinleniyorum şuan.
Sabah 8.50de suyum gelmişti . 14:07 de 3100 küsur dünyaya geldi kızım. Epidural yok kesi yok suni yok. Acı eşiğim çok düşüktür inanın hala basardigima inanamiyorum.
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın darısı bizim başımızakizlar ben dogurdumaksam 9 da hastaneye geldik gece 2:19 da azadim dogdu sukurler olsun tek tek hepinizi etiketleyemedim. Carsamba gunu 3kilo demisti doktorum, 3.200 kilo dogdu 51 cm. Yeni geldik odaya uyumaya calisacagim bebis emdi simdi uyuyo kuzum. Darisi basiniza cancanlar allahim bir avazda kurtarsin. Allahim kimseyi bu yolda birakmasin ama yine dogur deseler 10 tane daha yaparim vallah Tamam cok sanciliydi agriliydi yalan yok ama herseye deyiyo inanin buna Ben yine uyaninca yazarim allaha emanet olun
Tam olarak Kaçıncı haftadasın kilosu ne kadar,az mı ki?
Tamam tamam hafi senide araya aldım 1 günün lafı olmaz aramızdaLesaM canım sabırla devam et kazanan sen olursun sakın pes etme oğluşun bu dünyaya adapte olmaya çalışıo zmn ver ona
severb senden sonra ben varım sonra H E hiçbi doğum belirtimin olmaması sıramdan geçtim diye anlaşılmasın
Lamiyaa yaa kıyamam çok güzel duygular nası durumlar yavrun nası sen nasısın? Emme olayları nası?
MutluSon333 gozun aydin saglikla anali babali buyusun adi guzel kizin
M Mavi2828 gecmis olsun insallah uzun surmez youn bakim sureci hemen tekrar kavusursunuz
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün . Şimdi nasıl Serra Elif'imiz hala müsade altında mıKizlar hepinize teşekkür ederimSerra Elif im normal doğumla 14:07 de geldi. Suyum fazla yazmıştım daha önce . Doğum anında biraz yutmuş müşade altında . Getirdiler gördüm ama
Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede toparlar . Bilgilendirme içinde çok teşekkürler3 günlük bebeğim küveze alındı kızlar aşırı kilo kaybından sarılık uyku yaptı değerleri düştü cansızlaştı şimdide Yoğun bakıma aldılar çevremde herkes çok biliyor mama kullanma vs dediler sütüm göğsümden aktığı halde bebeğim aç kaldı Yoğun bakım hemşiresinin bana dediğini tecrübesi olamayan annelerle paylaşmak isterim ki herkesin bebeği sağlıklı olsun 20 dk bir göğüs 20 dk diğer göğüs emzir sonra sağma yap sağmadaki sütleri yedekle yedeklediğin sütlerden emzirme den sonra bebeğe ver yedeklediğin süt yoksa emzirme den sonra mutlaka mama ver ek takviye her zaman denemek zorundasın dedi
işte napacagımı sasırdım anlamadım ben de gelısımı hep ıyıydı hatta iri bebek dıyolardı neden az kılo aldı anlamadımEğer şeker tehdidi varsa muz fayda yerine şekere zararı olabilir cnm dikkat et bence,şekeri çıkaran yasak meyvelerden,2 aydır bir tane bile yiyemedim
Canim cok gecmis olsun gozunuzaydinKizlar hepinize teşekkür ederimSerra Elif im normal doğumla 14:07 de geldi. Suyum fazla yazmıştım daha önce . Doğum anında biraz yutmuş müşade altında . Getirdiler gördüm ama
Çok geçmiş olsun . Umarım en kısa sürede iyi olur bebiş3 günlük bebeğim küveze alındı kızlar aşırı kilo kaybından sarılık uyku yaptı değerleri düştü cansızlaştı şimdide Yoğun bakıma aldılar çevremde herkes çok biliyor mama kullanma vs dediler sütüm göğsümden aktığı halde bebeğim aç kaldı Yoğun bakım hemşiresinin bana dediğini tecrübesi olamayan annelerle paylaşmak isterim ki herkesin bebeği sağlıklı olsun 20 dk bir göğüs 20 dk diğer göğüs emzir sonra sağma yap sağmadaki sütleri yedekle yedeklediğin sütlerden emzirme den sonra bebeğe ver yedeklediğin süt yoksa emzirme den sonra mutlaka mama ver ek takviye her zaman denemek zorundasın dedi
Allah hepimize seninki gibi bir doğum nasip etsin hem kolay hem hızlı :) ne güzelde anlatmışsın heycanlandım bian :)Güzel anneler canlarım çok teşekkür ederim
Benimde öyle kasılma var sadece ve akıntım var yoğunHanımlar bu kadar karın sertlesmesi normal mi ki doguracakmiyim ki sadece sertlesiyo sanci vs yok ama cok sık sertleşiyor
Ben de aynı durumdayım ama 40 haftaya kadar doğmasını beklemiyorumHanımlar bu kadar karın sertlesmesi normal mi ki doguracakmiyim ki sadece sertlesiyo sanci vs yok ama cok sık sertleşiyor
Vallaha psikolojim bozuldu bu hafta dogsun istiyorumBen de aynı durumdayım ama 40 haftaya kadar doğmasını beklemiyorumOğlum 40+2 de doğmuştu
Akintim fazla yok cnm sertlesiyor ve hareketleride azaldı gecen hafta daha cok oynuyorduBenimde öyle kasılma var sadece ve akıntım var yoğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?