- 5 Ekim 2020
- 14.751
- 40.481
- 548
- 36
Kızlar bende hiiç sancı akıntı vs yok. Sadece kasılma gibi oluyor arada bir. Dün normal doğum videoları izledim, ayy bir heveslendim kiii, Manyak mıyım neyimYıllardır normal doğurmam ben derken sez.dan korkmaya başladım şimdi de.. İnşallah 2 hafta içinde sağlıkla sıhhatle kendiliğinden su gibi gelir bebeğim
İnşallah gönlümüzce olurBen de çok istiyorum normal doğum anını yaşamayı. Nasip olur inşallah
Çok teşekkür ederim canım. Az önce görmeye gittim . Solunum destekli kuvozde damar yoluyla besliyorlar. Ne zaman çıkarırız belli değil henüz . O iyi olsun da beklemeye razıyım.Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün . Şimdi nasıl Serra Elif'imiz hala müsade altında mı
Allah razı olsun canım benimCanim cok gecmis olsun gozunuzaydin
Benimkinden de kolay olsun inşallah canım benim.@Mavi2828 canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce çıkarKavuşursunuz
Allah hepimize seninki gibi bir doğum nasip etsin hem kolay hem hızlı :) ne güzelde anlatmışsın heycanlandım bian :)
İyiyiz canım sagolasin alıştık çok şükür. Agrilarim tamamen geçse daha iyi baksam bebeğime diyorum. Yarin ilk kontrolumuz var bakalım ne durumdaAllah razı olsun canım benimsiz iyi misiniz alışmaya başladınız mı birbirinize
Bende aynı durumdayım canımAkintim fazla yok cnm sertlesiyor ve hareketleride azaldı gecen hafta daha cok oynuyordu
Zamanı var canım demek kiÇok stres yaptım ben ya her şeyi deniyorum olmuyo artık moralim bozulmaya başladı işe falan da gitmiyorum bütün gün tek başıma evdeyim ya anca buna takıyorum kafayı doğsa da doğsa diye ağlıcam valla artık
Geçmiş olsun canım ya bişey soracağım 2 saatte bir mutlaka emziriyor muydun?3 günlük bebeğim küveze alındı kızlar aşırı kilo kaybından sarılık uyku yaptı değerleri düştü cansızlaştı şimdide Yoğun bakıma aldılar çevremde herkes çok biliyor mama kullanma vs dediler sütüm göğsümden aktığı halde bebeğim aç kaldı Yoğun bakım hemşiresinin bana dediğini tecrübesi olamayan annelerle paylaşmak isterim ki herkesin bebeği sağlıklı olsun 20 dk bir göğüs 20 dk diğer göğüs emzir sonra sağma yap sağmadaki sütleri yedekle yedeklediğin sütlerden emzirme den sonra bebeğe ver yedeklediğin süt yoksa emzirme den sonra mutlaka mama ver ek takviye her zaman denemek zorundasın dedi
Canım maşallah ne güzel olmuş herşey sağlıkla büyüsün Serra bebekGüzel anneler canlarım çok teşekkür ederim
Hala şaşkınlığımi atamadım. Sabah uyuyordum. Bı ses mi desem bişey duydum yırtılma gibi . Az biraz daha uyuyayım dedim önemsemedim. Lavaboya kalkmak için ayağa kalktım veee şarıl şarıl sular akmaya başladı. Durduramiyorum. İki bardaktan fazladır sanırım. Oğlum yanımda uyuyor diye eşime çağrı attım . Oğlum aramıştır deyip onemsememissonra mesaj attım çıktı geldi. Allah'tan o sakindi. Ben panik yaptım. Ebemi aradım sonra . Pazartesi online gorusecektik böyle olunca beklemeye geçti. Hemen çıkıp nst baktırın dedi. Valizim hazırdı ama eşime oğluma yedek kıyafet atayım dedim. Hastaneye hemen geldik nst çektirirken Doktorumun şansa hastanede olduğunu başka doğum yaptirdigini öğrendim. Doktorum muayene etti ve 3.5 cm açılma var , rahim yumusamis şuan herşey yolunda dedi. Odaya tekrar alındım ve sancılar başladı o ana kadar yoktu. Nst takibi yine devam etti , ebem yola çıkmıştı geldi. Bı ara pes ettim epidural yada sezeryan düşündüm inanın. Ayşe ebem pes etmedi. Kokular, masajlar , duşa soktu hep telkin etti. Annemi bı başkasını istememiştim. Çünkü annem çok güçlü kadındır ama konu bensem dayanamaz.
Muayeneden sonra doktorum gitmişti . Bişey olursa hemen gelirim dedi. Arada ebem muayene etti 6 cm dedi . Dayanmam için cesaret verdi . Sancılar artmıştı o ara çok tatlı bi uyku hali geldi. Keşke dursa uyusam dedim. Yürüyüş pilates denedik . Bebeğin başı biraz yukarda kalmış. Ebem yatağın kenarından tutunup comelmemi istedi sancı anında ama bana zor geldi. Sonra yere yastık koyup dize geldim yatağa başımı koydum derin nefes alıp yavaş uzun bırakmaya çalıştım biraz. Biraz daha böyle denedikten sonra açılmaya bakıldı ve 8 cm doktora haber verildi. Bana kusma ve titreme geldi bu rahimin iyice açıldığına isaretmis. Bana uzun gelen sürede ama o kadar değilmiş doktorum gelmiş dogumhaneye gidiyoruz dedi hepten şok oldum. Büyük abdetimin geldiğini soyleyip ozurler diliyordum ikinirsam kusuruma bakmayın diye. Doktorum bunun normal olduğunu bu sebeple gebelerin rahat ikinamadigini , kendimi bırakmamı, sancı anında derin nefes alıp çeneyi eğip butun gücümle ikinmami söyledi ayaklarim cataldan destek alarak itekledim ve bı kaç ikinmada bitti şaka gibi.
Eşim oğlumu parka götürdüğünde doğuma almislardi, geldiğinde gel kordonu kes dediklerinde çok tatlıydi şaşkınlığıbitti şaka gibi. Sancılarım hala var . Rahim kendini toparliyormus . Ağrı kesici vurdular. Yemek yedim dinleniyorum şuan.
Sabah 8.50de suyum gelmişti . 14:07 de 3100 küsur dünyaya geldi kızım. Epidural yok kesi yok suni yok. Acı eşiğim çok düşüktür inanın hala basardigima inanamiyorum.
Sorma arkadaşım hem sertleşme hem kasılma artık çok zorlanıyorum son 3 gün ama valla yoruldum artıkHanımlar bu kadar karın sertlesmesi normal mi ki doguracakmiyim ki sadece sertlesiyo sanci vs yok ama cok sık sertleşiyor
Canım ilk doğumlar 41 haftayı bulabiliyor diyorlar az kaldı sabır...Çok stres yaptım ben ya her şeyi deniyorum olmuyo artık moralim bozulmaya başladı işe falan da gitmiyorum bütün gün tek başıma evdeyim ya anca buna takıyorum kafayı doğsa da doğsa diye ağlıcam valla artık
Canım bu kadar stres yapma streste kasların kasılmasına sebep oluyor doğumun başlaması için kasların serbest kalması gerekir böyle kısır döngüye girme. Relax ol ne zaman gelirse gelsin deyip bu zamanlarının tadını çıkar. O geleceği zamanı bilirÇok stres yaptım ben ya her şeyi deniyorum olmuyo artık moralim bozulmaya başladı işe falan da gitmiyorum bütün gün tek başıma evdeyim ya anca buna takıyorum kafayı doğsa da doğsa diye ağlıcam valla artık
Stres yapacak birşey yok kuzum sen etkilenme doğumlardan ilk doğumun zaten benimde 41de geldi sağlıklı gelsinde 1 hafta daha beklersin güzel doğumlar düşün sen sadece normal yapma şansında varkenÇok stres yaptım ben ya her şeyi deniyorum olmuyo artık moralim bozulmaya başladı işe falan da gitmiyorum bütün gün tek başıma evdeyim ya anca buna takıyorum kafayı doğsa da doğsa diye ağlıcam valla artık
Canım o bende 32. Haftadan beri var hele bu aralar karnım öyle taş gibi oluyor ki şimdi sancı geliyor oluyorum ve geçiyor. Yalancı kasılmalarmış nat de çıkmadığı sürece öyleymiş.3 gündür acayip karnım sertlesıyor bebiş bir yere toplanıp duruyor yakın mıdır doğum :/
Sıkılmıssındır haklısın ama sağlıkla doğsun diye düşünmeye çalış. Stres yapmak iyi gelmez sanada bebegede. Gün içinde oyalanacak birseyler izle hem kafan dağılır hem de bebek doğunca fırsatın olmayacak.Çok stres yaptım ben ya her şeyi deniyorum olmuyo artık moralim bozulmaya başladı işe falan da gitmiyorum bütün gün tek başıma evdeyim ya anca buna takıyorum kafayı doğsa da doğsa diye ağlıcam valla artık
Az önce iki üç sancı oldu göbek atacaktım bebis toplaniyor aşağıya itiyor kendini simdi kalmadi şancı vsBende aynı durumdayım canım
Benimkide çok hıckırdı bugün. Normal mi ya bu kadar hıckırması?Bugün kaç kere hıçkırdı sayamadım hepsindede yumruk atar gibi salladı mübarekhala belirtim yok benimde ama inanılmaz hareket kısıtlılığım var. Sağlıkla gelsinde bebişlerimiz biran önce toparlanıp yeni hayatımıza başlayalım inş. Birlikte toparlanalım
Her 10 15 dk da bir semsert oluyor cnm bakalim sali cikacak mi nts deCanım o bende 32. Haftadan beri var hele bu aralar karnım öyle taş gibi oluyor ki şimdi sancı geliyor oluyorum ve geçiyor. Yalancı kasılmalarmış nat de çıkmadığı sürece öyleymiş.
Senin son 3 gün ne guzel belirsizlik insani yoruyorGeçmiş olsun canım ya bişey soracağım 2 saatte bir mutlaka emziriyor muydun?
Canım maşallah ne güzel olmuş herşey sağlıkla büyüsün Serra bebek
Sorma arkadaşım hem sertleşme hem kasılma artık çok zorlanıyorum son 3 gün ama valla yoruldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?