2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Ben de çok istiyorum normal doğum anını yaşamayı. Nasip olur inşallah

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün . Şimdi nasıl Serra Elif'imiz hala müsade altında mı
Çok teşekkür ederim canım. Az önce görmeye gittim . Solunum destekli kuvozde damar yoluyla besliyorlar. Ne zaman çıkarırız belli değil henüz . O iyi olsun da beklemeye razıyım.

@Mavi2828 canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce çıkar Kavuşursunuz

Allah hepimize seninki gibi bir doğum nasip etsin hem kolay hem hızlı :) ne güzelde anlatmışsın heycanlandım bian :)
Benimkinden de kolay olsun inşallah canım benim.
2 .doğum ama inan ilk kez yaşadım suyumun gelmesi son kasılmalar titremeler falan. Size yardımcı olabildiysem ne mutlu . Şuan yürümek biraz problem tansiyonum genel düşüktür o etkiledi ayağa kalkarken. Bol su içmek gerekiyormuş mesela idrar yapmak önemliymiş

Çok stres yaptım ben ya her şeyi deniyorum olmuyo artık moralim bozulmaya başladı işe falan da gitmiyorum bütün gün tek başıma evdeyim ya anca buna takıyorum kafayı doğsa da doğsa diye ağlıcam valla artık

Zamanı var canım demek ki
O yüzden beklemekten başka yapılacak bir şey yok

Geçmiş olsun canım ya bişey soracağım 2 saatte bir mutlaka emziriyor muydun?
Canım maşallah ne güzel olmuş herşey sağlıkla büyüsün Serra bebek
Hanımlar bu kadar karın sertlesmesi normal mi ki doguracakmiyim ki sadece sertlesiyo sanci vs yok ama cok sık sertleşiyor
Sorma arkadaşım hem sertleşme hem kasılma artık çok zorlanıyorum son 3 gün ama valla yoruldum artık

Canım ilk doğumlar 41 haftayı bulabiliyor diyorlar az kaldı sabır...

Canım bu kadar stres yapma streste kasların kasılmasına sebep oluyor doğumun başlaması için kasların serbest kalması gerekir böyle kısır döngüye girme. Relax ol ne zaman gelirse gelsin deyip bu zamanlarının tadını çıkar. O geleceği zamanı bilir

Stres yapacak birşey yok kuzum sen etkilenme doğumlardan ilk doğumun zaten benimde 41de geldi sağlıklı gelsinde 1 hafta daha beklersin güzel doğumlar düşün sen sadece normal yapma şansında varken

Bugün kaç kere hıçkırdı sayamadım hepsindede yumruk atar gibi salladı mübarek hala belirtim yok benimde ama inanılmaz hareket kısıtlılığım var. Sağlıkla gelsinde bebişlerimiz biran önce toparlanıp yeni hayatımıza başlayalım inş. Birlikte toparlanalım

3 gündür acayip karnım sertlesıyor bebiş bir yere toplanıp duruyor yakın mıdır doğum :/
Canım o bende 32. Haftadan beri var hele bu aralar karnım öyle taş gibi oluyor ki şimdi sancı geliyor oluyorum ve geçiyor. Yalancı kasılmalarmış nat de çıkmadığı sürece öyleymiş.

Sıkılmıssındır haklısın ama sağlıkla doğsun diye düşünmeye çalış. Stres yapmak iyi gelmez sanada bebegede. Gün içinde oyalanacak birseyler izle hem kafan dağılır hem de bebek doğunca fırsatın olmayacak.

Benimkide çok hıckırdı bugün. Normal mi ya bu kadar hıckırması?

Canım o bende 32. Haftadan beri var hele bu aralar karnım öyle taş gibi oluyor ki şimdi sancı geliyor oluyorum ve geçiyor. Yalancı kasılmalarmış nat de çıkmadığı sürece öyleymiş.
Her 10 15 dk da bir semsert oluyor cnm bakalim sali cikacak mi nts de

Senin son 3 gün ne guzel belirsizlik insani yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…