2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benimkide çok hıckırdı bugün. Normal mi ya bu kadar hıckırması?
Hiç bilmiyorum valla abartısız 5i geçmiştir.en fazla sabah akşam 2 kere oluyordu. Bir de sert sola yatsam yanıma yanıma vuruyor acıtıyor. Bana sola yatmak yaramıyor sağdayken daha rahat ediyor sanki

Her 10 15 dk da bir semsert oluyor cnm bakalim sali cikacak mi nts de
Eğer bahsettiğin gibiyse sancıların da başlamış olabilir. Benim de yarın kontrolüm az önceden beri şekilden şekile giriyorum yine başladı kasılmalarım. Bu kasılmalarla 40. Haftaya kadar beklerse yandım. Son haftalar da her gün ne yavaş geçiyor ya

Hiç bilmiyorum valla abartısız 5i geçmiştir.en fazla sabah akşam 2 kere oluyordu. Bir de sert sola yatsam yanıma yanıma vuruyor acıtıyor. Bana sola yatmak yaramıyor sağdayken daha rahat ediyor sanki
Bebeklerde rahatsız oluyor galiba büyüdükce pozisyon begenemiyorlar

Evet cokyavaş geciyor kafayi taktım iyice

1 haftada iyi almış yine, kilosu güzel gidiyor aslında doktorunda normal demiş,kafana takma bence sağlıklı olsunda,benim bir tanıdığın bebeği 2750 doğmuştu daha sonra her ay 1,5 kilo aldı şimdi görsen eti puf gibi maşallah

Doğumdan önce uyuyamıyorum bari doğsa da uykusuz kalsam diyorum
Bide bizde ssvd mi sezaryenmi diye düşünmek ayrı geriyor 37de bitti artık bizimde belli olur herhalde başlar heyecan
Benmde salı randevum. Artık belli olsa diyorum. Bugün sürekli sertti karnım. Ara ara belime ağrı vurdu. Ağrı vurdukça beyaz akıntım geldi. Sürekli Nisan gelcekmi diye kontrol ediyorum kaynanamda 2 Haziran'da doğmuş illa o gün dogurucam diye bekliyor.

Canım ilk doğumlar 41 haftayı bulabiliyor diyorlar az kaldı sabır...
Hadi ya öyle miiiBenim bir temizlik kaldı bu hafta içi onu yapıcam ondan sonra gelsin istiyorum ama bu hafta içi 37 haftayı doldurcaz daha 41 e kadar çook vaar Neyse hayrlısı içeride 1 gün bile fazladan durması faydasınaymış sabretcez artık napalım

Aynen ya 2 olmuş midem cayır cayır uyuyamadım. Boşa uykusuz kalacağımıza bebiş büyütürken kalsaydık bende çarşamba gidiyorum bakalım değişiklik olcağını sanmıyorum aşağı bile inmedi bebiş ama bi ümit işte kaynananın derdide ayrıymış yani

Doğum parasını veriyorlar ya herşeye hakları var sanıyorlar. Aman kızım normali dene diyen yok şu gün doğur bu hafta doğur vs vs.

Valla kocam fosur fosur uyuyo sinir oldum salona geldim tv izliyorum kiraz yiyorum serin serin başka türlü vakit geçmicek

Doğum parasını veriyorlar ya herşeye hakları var sanıyorlar. Aman kızım normali dene diyen yok şu gün doğur bu hafta doğur vs vs.
Aman yah ne paraymış nüfuslarına da geçirsinler bebişi madem normali dene demezler daha pahalıya geliyo ya onlar ödeyecek madem

Bebek ne zaman karnima düştü hep sağ tarafıma yatıyorum sol düz yasak bana asla rahat edemiyorum

Bebek ne zaman karnima düştü hep sağ tarafıma yatıyorum sol düz yasak bana asla rahat edemiyorum
Aynen bende hep sola yatmayı denedim ama yapamadım. Bir de benim burunda sorun var sola yatınca nefes alamıyorum zamanla açılıyor uyuduktan sonra dönebiliyorum. Ama midemi bastırdğı gerçek sola yatınca ağzıma su çıkması geçiyor.

Bizimkiler normali sipariş veriyor her gün arıyorlar doğmadı mı ne zaman doğacak diye Ödleri kopuyor habersiz doğurcam diye

Bizimkiler normali sipariş veriyor her gün arıyorlar doğmadı mı ne zaman doğacak diye Ödleri kopuyor habersiz doğurcam diye
Benim üvey kaynanam da öyle, kendi annemle öz kayinvalidem 10 dk uzakta oturuyolar bize, üvey kaynanam 2 saat uzakta oturuyo çatlıyo yetişemicek ya da haber veren olmicak diye her gün arıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…