Hiç bilmiyorum valla abartısız 5i geçmiştir.en fazla sabah akşam 2 kere oluyordu. Bir de sert sola yatsam yanıma yanıma vuruyor acıtıyor. Bana sola yatmak yaramıyor sağdayken daha rahat ediyor sankiBenimkide çok hıckırdı bugün. Normal mi ya bu kadar hıckırması?
Eğer bahsettiğin gibiyse sancıların da başlamış olabilir. Benim de yarın kontrolüm az önceden beri şekilden şekile giriyorum yine başladı kasılmalarım. Bu kasılmalarla 40. Haftaya kadar beklerse yandım. Son haftalar da her gün ne yavaş geçiyor yaHer 10 15 dk da bir semsert oluyor cnm bakalim sali cikacak mi nts de
Bebeklerde rahatsız oluyor galiba büyüdükce pozisyon begenemiyorlarHiç bilmiyorum valla abartısız 5i geçmiştir.en fazla sabah akşam 2 kere oluyordu. Bir de sert sola yatsam yanıma yanıma vuruyor acıtıyor. Bana sola yatmak yaramıyor sağdayken daha rahat ediyor sanki
Evet cokyavaş geciyor kafayi taktım iyiceEğer bahsettiğin gibiyse sancıların da başlamış olabilir. Benim de yarın kontrolüm az önceden beri şekilden şekile giriyorum yine başladı kasılmalarım. Bu kasılmalarla 40. Haftaya kadar beklerse yandım. Son haftalar da her gün ne yavaş geçiyor ya
Belli olması da tuhaf hisler içine sokuyor insanı yaSenin son 3 gün ne guzel belirsizlik insani yoruyor
Doğru onun heyecanida bir baska olur ssaatler gecmek.bilmez bebiş haftasıyla ayni mi suan kac haftaliksinizBelli olması da tuhaf hisler içine sokuyor insanı ya
Benimki usgde aylardır aynı pozisyonda solda poposu var sağda ayakları. Demek popo büyük sıkışıyo sola yatıncaBebeklerde rahatsız oluyor galiba büyüdükce pozisyon begenemiyorlar
Bide bizde ssvd mi sezaryenmi diye düşünmek ayrı geriyorBelli olması da tuhaf hisler içine sokuyor insanı ya
1 haftada iyi almış yine, kilosu güzel gidiyor aslında doktorunda normal demiş,kafana takma bence sağlıklı olsunda,benim bir tanıdığın bebeği 2750 doğmuştu daha sonra her ay 1,5 kilo aldı şimdi görsen eti puf gibi maşallahişte napacagımı sasırdım anlamadım ben de gelısımı hep ıyıydı hatta iri bebek dıyolardı neden az kılo aldı anlamadımaslında yıne normal 35+4ken 2718 olmak ama gecen hafta 34+4ken 2633 dü plesantam yaşlanmaya başlmış doktor bu haftalarda normal dedı ama baktım o da bebegın beslenmesını etkılıuomus ondanmı acaba cumartesıyı sabırsızlıkla bekleyecem
Benmde salı randevum. Artık belli olsa diyorum. Bugün sürekli sertti karnım. Ara ara belime ağrı vurdu. Ağrı vurdukça beyaz akıntım geldi. Sürekli Nisan gelcekmi diye kontrol ediyorumBide bizde ssvd mi sezaryenmi diye düşünmek ayrı geriyor37de bitti artık bizimde belli olur herhalde başlar heyecan
Hadi ya öyle miiiCanım ilk doğumlar 41 haftayı bulabiliyor diyorlar az kaldı sabır...
Aynen ya 2 olmuş midem cayır cayır uyuyamadım. Boşa uykusuz kalacağımıza bebiş büyütürken kalsaydıkDoğumdan önce uyuyamıyorum bari doğsa da uykusuz kalsam diyorum
Benmde salı randevum. Artık belli olsa diyorum. Bugün sürekli sertti karnım. Ara ara belime ağrı vurdu. Ağrı vurdukça beyaz akıntım geldi. Sürekli Nisan gelcekmi diye kontrol ediyorumkaynanamda 2 Haziran'da doğmuş illa o gün dogurucam diye bekliyor.
Doğum parasını veriyorlar ya herşeye hakları var sanıyorlar. Aman kızım normali dene diyen yok şu gün doğur bu hafta doğur vs vs.Aynen ya 2 olmuş midem cayır cayır uyuyamadım. Boşa uykusuz kalacağımıza bebiş büyütürken kalsaydıkbende çarşamba gidiyorum bakalım değişiklik olcağını sanmıyorum aşağı bile inmedi bebiş ama bi ümit işte kaynananın derdide ayrıymış yani
Valla kocam fosur fosur uyuyo sinir oldum salona geldim tv izliyorum kiraz yiyorum serin serin başka türlü vakit geçmicekAynen ya 2 olmuş midem cayır cayır uyuyamadım. Boşa uykusuz kalacağımıza bebiş büyütürken kalsaydıkbende çarşamba gidiyorum bakalım değişiklik olcağını sanmıyorum aşağı bile inmedi bebiş ama bi ümit işte kaynananın derdide ayrıymış yani
Aman yah ne paraymış nüfuslarına da geçirsinler bebişi mademDoğum parasını veriyorlar ya herşeye hakları var sanıyorlar. Aman kızım normali dene diyen yok şu gün doğur bu hafta doğur vs vs.
Bebek ne zaman karnima düştü hep sağ tarafıma yatıyorum sol düz yasak bana asla rahat edemiyorumHiç bilmiyorum valla abartısız 5i geçmiştir.en fazla sabah akşam 2 kere oluyordu. Bir de sert sola yatsam yanıma yanıma vuruyor acıtıyor. Bana sola yatmak yaramıyor sağdayken daha rahat ediyor sanki
Aynen bende hep sola yatmayı denedim ama yapamadım. Bir de benim burunda sorun var sola yatınca nefes alamıyorum zamanla açılıyor uyuduktan sonra dönebiliyorum. Ama midemi bastırdğı gerçek sola yatınca ağzıma su çıkması geçiyor.Bebek ne zaman karnima düştü hep sağ tarafıma yatıyorum sol düz yasak bana asla rahat edemiyorum
Bizimkiler normali sipariş veriyor her gün arıyorlar doğmadı mı ne zaman doğacak diyeDoğum parasını veriyorlar ya herşeye hakları var sanıyorlar. Aman kızım normali dene diyen yok şu gün doğur bu hafta doğur vs vs.
Benim üvey kaynanam da öyle, kendi annemle öz kayinvalidem 10 dk uzakta oturuyolar bize, üvey kaynanam 2 saat uzakta oturuyo çatlıyo yetişemicek ya da haber veren olmicak diye her gün arıyoBizimkiler normali sipariş veriyor her gün arıyorlar doğmadı mı ne zaman doğacak diyeÖdleri kopuyor habersiz doğurcam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?