Bnm ilki sezeryandi. Çoğu kişi normal destekçi ama kaynanam az seviyor parayıBizimkiler normali sipariş veriyor her gün arıyorlar doğmadı mı ne zaman doğacak diyeÖdleri kopuyor habersiz doğurcam diye
37+4 üm sata göre ama benim sat belirsizdi ilk gittiğim devletteki Dr bunu dedi böyle söyledim hep, ultrasonda ileri çıkıyordu hep cnm son kontrolde Dr um söylemedi bende sormadımDoğru onun heyecanida bir baska olur ssaatler gecmek.bilmez bebiş haftasıyla ayni mi suan kac haftaliksiniz
Kuzum benim çok geçmiş olsun Seni çok iyi anlıyorum Ben çevremde Kim Ne Derse Desin asla dinlemedim emzire Bildiğim kadar emzirdim emziremedim yerde sütümün yetmediği yerde yani mamayı vermeye çalıştım ama benim bebeğim kendisi mama sevmiyor Rabbim yardımcın olsun Meleğime şifa versin Rabb'im Ben o sarılıktan çok çektim çok ağladım inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun Kimseyi dinleme Her anne çocuğuna nasıl bakabileceğin çok iyi bilir3 günlük bebeğim küveze alındı kızlar aşırı kilo kaybından sarılık uyku yaptı değerleri düştü cansızlaştı şimdide Yoğun bakıma aldılar çevremde herkes çok biliyor mama kullanma vs dediler sütüm göğsümden aktığı halde bebeğim aç kaldı Yoğun bakım hemşiresinin bana dediğini tecrübesi olamayan annelerle paylaşmak isterim ki herkesin bebeği sağlıklı olsun 20 dk bir göğüs 20 dk diğer göğüs emzir sonra sağma yap sağmadaki sütleri yedekle yedeklediğin sütlerden emzirme den sonra bebeğe ver yedeklediğin süt yoksa emzirme den sonra mutlaka mama ver ek takviye her zaman denemek zorundasın dedi
Valla en başta benim de gözüm korkmuştu ama ikisi de art niyetli değil çok şükür hatta üvey olan biraz fazla ilgili gelmesini gitmesini yatıya kalmasını çok seviyo darlanıyorum o yüzdenGunaydiiinnnseverb cift kaynana yaa cok korkutucu ben bi taneyle yapamadim hicbi sekilde gorusmuorm artik ikiyi dusununce bileklerimi kesip atasim gelio
Canım sen kaçıncı haftadasin10gun once krem rengi mukuslu bi sivi gelmisti nisan sanmistik ama anlasilan deil dogurmadm hala belirti de yok hattaaa dun aksam yine geldi :/ ole seyler gorunce bi hevesleniorm gelecek bu kiz herald diorm ama gelmeyor yaa gelmeyor
Benim üvey kaynanam da öyle, kendi annemle öz kayinvalidem 10 dk uzakta oturuyolar bize, üvey kaynanam 2 saat uzakta oturuyo çatlıyo yetişemicek ya da haber veren olmicak diye her gün arıyo
Hem de ne biçim, aslında zaten olayların dışında gerçekten de. Benim annem öz kayinvalidemden başkasını dünür olarak görmediğini defalarca söyledi daha hala annemi arayıp aman dünürüm canım dünürüm diyo benim fotoğraflarımı çekip bakın bu benim gelinim diye bütün akrabalarına yolluyo çok garip bi insan gerçekten düğünümüze gram katkıları olmadı misafir gibi gelip bi künye takıp gittiler ama güya torun da onların gelin de onların eşim bile hayret ediyo babam beni yıllarca aramadı noluyo şimdi diyeOlayların dışında olduğunu hisseden ama dahil olmaya çalışan insan psikolojisi
Hem de ne biçim, aslında zaten olayların dışında gerçekten de. Benim annem öz kayinvalidemden başkasını dünür olarak görmediğini defalarca söyledi daha hala annemi arayıp aman dünürüm canım dünürüm diyo benim fotoğraflarımı çekip bakın bu benim gelinim diye bütün akrabalarına yolluyo çok garip bi insan gerçekten düğünümüze gram katkıları olmadı misafir gibi gelip bi künye takıp gittiler ama güya torun da onların gelin de onların eşim bile hayret ediyo babam beni yıllarca aramadı noluyo şimdi diye
Valla hep dediler ki doğurunca uykusuz kalicaksin doğurunca görüceksin dediler ben son 1 aydır doğru düzgün uyumadım açıkçasıGünaydın kızlar ben de gece hiç uyuyamadım. Eşim benden rol çalmaya çalışıyor bütün gece midesi yandı beni de rahatsız etti. Ondan önce de bir haftadır dişi ağrıyordu. Neler yaşıyorum ben burada bana sadece şımarma çocuğumuz oluyor şükret diyor. Sonra midesi yanıyormuş diye olay oldu. Uyandırıp uyandırıp ilaç soruyor.
Benim de bacağıma çok kramp girdi. Magnimore kullanıyordum onun içindeki magnezyum yüksek diye bıraktık. Ondan oldu. Sadece osteocare ile idare ediyorum o da yetmiyor bana Kalkıp ayağımın üzerinde zıplayıp geçirmek istiyorum. Belimin ağrısından kalkamıyorum. Allahım ne zor bir şeymiş ya. Kimse böyle anlatmadı bu süreci bize.
Zombi gibi ayaktayız yani yine.
2 tane çocuğu var aslında ama geçen telefonda bana "seni kendi çocuklarımdan bile çok seviyorum" dedi tüylerim diken diken oldu toplasan 5 defa yüz yüze görüşmüşüzdürHatırlıyorum bu konuyu kaynananın başka kendi çocuğu yok galiba yaşlılık geliyor insan istiyor bence
Valla hep dediler ki doğurunca uykusuz kalicaksin doğurunca görüceksin dediler ben son 1 aydır doğru düzgün uyumadım açıkçası
2 tane çocuğu var aslında ama geçen telefonda bana "seni kendi çocuklarımdan bile çok seviyorum" dedi tüylerim diken diken oldu toplasan 5 defa yüz yüze görüşmüşüzdür
Ay gülüyoruz belki ama gerçekten sinir bozucu yaBnm ilki sezeryandi. Çoğu kişi normal destekçi ama kaynanam az seviyor parayı5000 normal için ayırmış kayınpeder kaynanama vermis kaynanam nsezeryan olursa üstünden kalacak parayı hesap ediyor kendi alacak çünkü . Bebek alisverisinde de öyle yaptı.
İsim yazılı kapı süsü yapıldı hediye . Yapılana kadar işime karismadi kimse. Sonra eşime mesaj atıyorlar değiştirin ismi diye. Herkes kendi istediği olsun istiyor ama bu çocuğu ben tasiyorsam ben karar veririm.eşime de dedm istemedigm ismi koyarsan dava acarm sana diye. Ay bu kadar geriyorlarken birde 40 haftayı doldurursam çatlarim heralde . Sezeryan olsa da doktorum 15 i demişti ilk başta yani 39 haftalıkken yani gidip onun doğum gününde erkenden doguramam ya sipariş üzerine.
Doğum öncesi enerji patlaması başlamıştır belki bende bütün gün uyku akıyo gözümdenGünaydın herkese sabahı ettik yine hiçte uykum yok garip şekilde
Hormonlar anacım benim günüm belirsiz herşeye şükredip duruyorum sonrada duygulanıp ağlıyorumGünaydın kızlar
Son 2 gün ben çok değişik hisler içerisindeyim bir ağlamaklı haller var hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?