Bende de sıfır enerji 1 haftadır. Sürekli uyumak istiyorum.Doğum öncesi enerji patlaması başlamıştır belki bende bütün gün uyku akıyo gözümden
Lohusalık erken yüklendi diyorum bazenHormonlar anacım benim günüm belirsiz herşeye şükredip duruyorum sonrada duygulanıp ağlıyorum
Canimm, cok şükür yarin kavusacaksin bebisine.Kızlar günaydın, anestezist doktorla görüştük odamızı ayarladık, covid testlerimizi verdik yarın sabah 8:30 da allah nasip ederse bebeğime kavuşacağım. Çok korkuyorum , amelyattan değil ama kötü birşey olursa diğe . Stres bastı nasıl dayancam yarına kadar bilmiyorum ..
Kızlar günaydın, anestezist doktorla görüştük odamızı ayarladık, covid testlerimizi verdik yarın sabah 8:30 da allah nasip ederse bebeğime kavuşacağım. Çok korkuyorum , amelyattan değil ama kötü birşey olursa diğe . Stres bastı nasıl dayancam yarına kadar bilmiyorum ..
Ayyy ne güzel yarın mutlu son darısı başımıza artık doğsa modundayım bende dayanamıyorum heryerim ağrıyor hemde çok merak e diyorum kuzumuCanimm, cok şükür yarin kavusacaksin bebisine.
Dualarimiz seninle.
Bende öyleyim canım yaGünaydın kızlar
Son 2 gün ben çok değişik hisler içerisindeyim bir ağlamaklı haller var hep
Çok şükür canım darısı sizlereCanimm, cok şükür yarin kavusacaksin bebisine.
Dualarimiz seninle.
Öyle yapmaya çalışıyorum benimde rüyama giriyo hep doğum yaptım bebek yanımda değil nerde bilmiyorum vs saçma sapan şeyler , ya kulağı duymazsa ya görmezse ya şöyle ya böyle eşimde çok kızıyor .. olmadan olmuş gibi üzülüyorsun diğeCanım o endişeli haller bende de var. Ben sürekli çocuğuma doğumda bir şey olursa diye panikliyorum aklıma geliyor rüyalarıma giriyor. İşte doğum öncesi taramalarda belli olmayacak hastalıkları falan araştırıyorum salak gibi. Sonra da ağlıyorum. Bunlar sanırım şu dönemki hormonlardan kaynaklanıyor. Düşünmemeye çalış başka şeylerle uğraş
Maşallah canımKizlar günaydın, randevudan ciktim.
35+2 bugün. Nstmiz iyi cikti.
2.800 gram. Kilosuna da iyi dedi.
21 haziranda allah kismet ederse sezaryenle dogumum olacak.
Ama idrar tahlili verdim, protein kacagi var mi diye, yüzüm şişti ondan suphelendi. Eger varsa bebegi daha erken alirim dedi.
Ayyy ne güzel yarın mutlu son darısı başımıza artık doğsa modundayım bende dayanamıyorum heryerim ağrıyor hemde çok merak e diyorum kuzumu
Amin darısı sizlere cnmAyyy ne güzel yarın mutlu son darısı başımıza artık doğsa modundayım bende dayanamıyorum heryerim ağrıyor hemde çok merak e diyorum kuzumu
Boşa stres yükleme kendine herşey olacağına varır senin yapabileceğin en güzel şey bebişinle kavuşma anına odaklanmak. Ohh ne güzel mis gibi kokusunu çekeceksin bak ben de ondan mahrum kalıyorum benim yerime de çekKızlar günaydın, anestezist doktorla görüştük odamızı ayarladık, covid testlerimizi verdik yarın sabah 8:30 da allah nasip ederse bebeğime kavuşacağım. Çok korkuyorum , amelyattan değil ama kötü birşey olursa diğe . Stres bastı nasıl dayancam yarına kadar bilmiyorum ..
Bende öyleyim canım ya
Çok şükür canım darısı sizlerebenim dualarımda sizinle doğumda hepinize dua edicem allahım sizleri de bir an önce kurtarsın sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın , bebek yoğun bakımında olan bebeklerin bian önce annelerine kavuşmasını dilicem Allahtan
Öyle yapmaya çalışıyorum benimde rüyama giriyo hep doğum yaptım bebek yanımda değil nerde bilmiyorum vs saçma sapan şeyler , ya kulağı duymazsa ya görmezse ya şöyle ya böyle eşimde çok kızıyor .. olmadan olmuş gibi üzülüyorsun diğe
Çekerim teyzesi Allah nasip ederseBoşa stres yükleme kendine herşey olacağına varır senin yapabileceğin en güzel şey bebişinle kavuşma anına odaklanmak. Ohh ne güzel mis gibi kokusunu çekeceksin bak ben de ondan mahrum kalıyorum benim yerime de çek
Aynen öyle kötü enerji işte düşünmemeye çalışcamAha aynı ben ya kulağı duymazsa ya gözü görmezse diye o kadar taktım ki eşim artık doktora kulak ve gözü doğmadan muayene edemiyor muyuz bıktım artık dedi
Halbuki böyle negatif enerjiyle kötüyü çağırıyoruz sanki durduk yere. Hiç gerek yok böyle düşüncelere ama evhamlık yüklendi analıkla beraber resmen
Benim burun ameliyatından sonra niyeyse koku alma duyum tamamen gitti. Başka bir yere de gidip baktıramadım covid çıktı kaldı yani. En çok ona üzülüyorum şuan bende maalesefÇekerim teyzesi Allah nasip edersesen niye mahrum kalıyorsun doğum ne zaman ?
Aynen öyle kötü enerji işte düşünmemeye çalışcam
Üzülme birşey yok 38.haftada zaten zamanında gelmiş oluyor cnm. Sağlıkla gelmesi nasip olsun inşaallahKizlar biraz moralim bozuldu.
Sabah idrar tahlili vermistim, enfeksiyonla protein kacagi cikmis. Hergun takip edecem tansiyonumu, doktorum aradi, bir hafta erken aliriz bebegi dedi. Yani 37 artilarda aliriz dedi.
Insallah birseu olmaz,kizlar
O bendede var canım , surekli gidip geliyrm ama ben aşırı derecede buz aserıp yıyorum üşütme de ekstra olabılorKızlar bu üşütme gibi bel ağrısı da doğumla ilgili midir? Geçmedi tüm gece wcye çıkınca rahatlarım dedim ama devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?