2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kizlar biraz moralim bozuldu.
Sabah idrar tahlili vermistim, enfeksiyonla protein kacagi cikmis. Hergun takip edecem tansiyonumu, doktorum aradi, bir hafta erken aliriz bebegi dedi. Yani 37 artilarda aliriz dedi.
Insallah birseu olmaz,kizlar
Bu testleri siz mi istedinz dr dıyo benimki hiç test falan yapmıyo ama zaten az bi zamanınız kalmş inşallh saglıkla evladına kavusursun ,inşallh bizde kavusalm kaçıncı olırsa olsun hep bi stres hali oluyo

Maşallah canım son 20 gün allah nasip ederse çok hızlı geçcek merak etme
Insallah canim.
Bakalim protein kacagindan dolayi bir haf5a erken alabilirim diye aradi doktorum biraz once. Idrarda hem protein kacagi hem enfeksiyon cikmis malesef.
Saglikla dogsun da insallah.
Hepimizin az,kaldi kuzucuklarina kavusmasina

Kaşıntıya sirke çözüm olmadı mı doktora gidememen kötü son haftalar büyük tuvaletin yumuşak mı geliyor ? ishal vs de doğumun başlangıcında olurmuş diyorlar ya acaba dedim bende yumuşak geliyor normalde zorlanırdım. Yada sadece üşüttük

Bu testleri siz mi istedinz dr dıyo benimki hiç test falan yapmıyo ama zaten az bi zamanınız kalmş inşallh saglıkla evladına kavusursun ,inşallh bizde kavusalm kaçıncı olırsa olsun hep bi stres hali oluyo
Bende de idrar istedi doktor ben birşey demeden 3 hafta oluyor. Belki rutindir o haftalrda ödemlerden dolayı da.

Amin insallah hepimiz saglikla kavusuruz.
Canim, ben doktorumla komsuyum. Dün site bahcesinde otururken o da geldi. Ellerim ve ayaklarim sisti zaten ama onlar onemli degil dedi. Yüzümü görünce ozellikle budmrun cevrem cok sisti, yarin muayeneden once idrar testi ver dedi.
Bugun de muayenem iyi gecti şükür 21 haziran diye netlestirmistik. ama aradi biraz once soyledi bir hafta erken alabilirim diye.

Dr hep sorun ilk çocuktada boyle rezil olmuştm , devlete asla randevu bulamıyrm acilden gireym dıyrm bakmıyolar . özelde bile iki üç kere gidiyrm anca sıra buluyorm bıktım artık bu sorundan buyuk wc yumusak canım hatta ishal olmuşm gibi ama gecmezse yarın gıdecem sabah erkenden inşallh bakrlar

Sirke çözüm olmadı malesef

Anladm canım hayırlısı olsun

Canım hayırlısıyla olup bitecek ve kavuşacaksınız oğlunla, aynı şeyleri yaşıyoruz
Maşallah senin de az kaldı
Ah arkadaşım en çok bende büyük oğlumu düşünüyorum umarım çabucak dengeleri ayarlarız bebekler çok rol çalmaz
Kizlar biraz moralim bozuldu.
Sabah idrar tahlili vermistim, enfeksiyonla protein kacagi cikmis. Hergun takip edecem tansiyonumu, doktorum aradi, bir hafta erken aliriz bebegi dedi. Yani 37 artilarda aliriz dedi.
Insallah birseu olma
Canım erken değil 37 dolsa yeter zaten sen dikkat et sağlıkla gelsin kuzucuk

Artık son haftalardasın bakmaları lazım ya devlette de. Yine bi git dene gerekirse doktorun son randevusuna kadar bekle bakıyorlar 4gibi vizite çıkmadan. Belirtileri söylersin en azından

Cok gecmis olsun canim.
Benim de bir günüm bir günümü tutmuyor.
Dün senin gibiydim.
O kadar cok büyük tuvaletime ciktim ki.
Bence son zamanlar artik normal cnm

Artık son haftalardasın bakmaları lazım ya devlette de. Yine bi git dene gerekirse doktorun son randevusuna kadar bekle bakıyorlar 4gibi vizite çıkmadan. Belirtileri söylersin en azından
Gecen gittim , bana dedikleri aynen su her gelen sancım var dıyo ben ne yapabılırm . bende dedim ki en azından bi nst cekelm agrım var yapabılecegm bişey yok sıra gelirse cekerim

Cok gecmis olsun canim.
Benim de bir günüm bir günümü tutmuyor.
Dün senin gibiydim.
O kadar cok büyük tuvaletime ciktim ki.
Bence son zamanlar artik normal cnm
İnşallh canım , ya ilk hamilelikte hiç bu tarz seyler yasamamıştm bunda çok zorlanıyrm hayırlısyla sag salim alsydm stres oluyrm bı dr bulamıyrm o daha çok stres yapıyo

Aile hekiminde yaptırdım ben senden istemediler mi son izlemde?
Yok istemdlr , bebek olunca 7 gunu gel dedi sadce . orası da ayrı bi olay unuttum gitmeyi bi kaç kez ılla aramamz mı lazım gelsene dıye azarlıyolar sanki bi tek onu düşünüyrm ben

Yok istemdlr , bebek olunca 7 gunu gel dedi sadce . orası da ayrı bi olay unuttum gitmeyi bi kaç kez ılla aramamz mı lazım gelsene dıye azarlıyolar sanki bi tek onu düşünüyrm ben
Beni de çağırmadı lar hep kendim aradım izleme tahlile gitmek için gel dediler geri çevşrmediöer

Beni de çağırmadı lar hep kendim aradım izleme tahlile gitmek için gel dediler geri çevşrmediöer
Burda herkes kendi havasında bişey soramıyosun ki hemen azarlama prşinde dr da hemşirelerde sanki bedava calışıyolar bizfe mecbur olmasak gitmeyz ama yok surıyelıler bizden önemli cidden ne zaman gitsem dolu hastane kendı ülkemde rezil oluyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…