- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 39
Insallah canimÜzülme birşey yok 38.haftada zaten zamanında gelmiş oluyor cnm. Sağlıkla gelmesi nasip olsun inşaallah
Bu testleri siz mi istedinz dr dıyo benimki hiç test falan yapmıyoKizlar biraz moralim bozuldu.
Sabah idrar tahlili vermistim, enfeksiyonla protein kacagi cikmis. Hergun takip edecem tansiyonumu, doktorum aradi, bir hafta erken aliriz bebegi dedi. Yani 37 artilarda aliriz dedi.
Insallah birseu olmaz,kizlar
Insallah canim.Maşallah canımson 20 gün allah nasip ederse çok hızlı geçcek merak etme
Kaşıntıya sirke çözüm olmadı mı doktora gidememen kötü son haftalarGunaydın kızlar . mahvolmuş durumdayım bir yandan genıtal kaşıntı ,lrem kullanıyorm hala gecmedı acayıp kaşınıyprmbir yandan iki gundır asla uyuyamıyrm asırı agrım oluyo belımde ve kasıklarımda sanki hep buyuk tuvaletım geliyo gıbı bır agrı bacaklarım sızlıyo adet olacakmışım gıbı asla uyuyamıyrm , sabah olunca oturdugum yerden daha rahat edıyrm azalıyo sancı , ama surekli buyuk tuvalete cıkıyrm afedersnz normal mi ya valla ıkı gundur sınır stres oldum hiç birseye tahammülüm kalmadı
Bende de idrar istedi doktor ben birşey demeden 3 hafta oluyor. Belki rutindir o haftalrda ödemlerden dolayı da.Bu testleri siz mi istedinz dr dıyo benimki hiç test falan yapmıyoama zaten az bi zamanınız kalmş inşallh saglıkla evladına kavusursun ,inşallh bizde kavusalm kaçıncı olırsa olsun hep bi stres hali oluyo
Amin insallah hepimiz saglikla kavusuruz.Bu testleri siz mi istedinz dr dıyo benimki hiç test falan yapmıyoama zaten az bi zamanınız kalmş inşallh saglıkla evladına kavusursun ,inşallh bizde kavusalm kaçıncı olırsa olsun hep bi stres hali oluyo
Dr hep sorun ilk çocuktada boyle rezil olmuştm , devlete asla randevu bulamıyrm acilden gireym dıyrm bakmıyolar . özelde bile iki üç kere gidiyrm anca sıra buluyorm bıktım artık bu sorundanKaşıntıya sirke çözüm olmadı mı doktora gidememen kötü son haftalarbüyük tuvaletin yumuşak mı geliyor ? ishal vs de doğumun başlangıcında olurmuş diyorlar ya acaba dedim bende yumuşak geliyor normalde zorlanırdım. Yada sadece üşüttük
Sirke çözüm olmadı malesefKaşıntıya sirke çözüm olmadı mı doktora gidememen kötü son haftalarbüyük tuvaletin yumuşak mı geliyor ? ishal vs de doğumun başlangıcında olurmuş diyorlar ya acaba dedim bende yumuşak geliyor normalde zorlanırdım. Yada sadece üşüttük
Benden ıstemıyo hiç bişey nst bile baglamdı bende sans olsa zaten guya özele gidiyrmBende de idrar istedi doktor ben birşey demeden 3 hafta oluyor. Belki rutindir o haftalrda ödemlerden dolayı da.
Anladm canım hayırlısı olsunAmin insallah hepimiz saglikla kavusuruz.
Canim, ben doktorumla komsuyum. Dün site bahcesinde otururken o da geldi. Ellerim ve ayaklarim sisti zaten ama onlar onemli degil dedi. Yüzümü görünce ozellikle budmrun cevrem cok sisti, yarin muayeneden once idrar testi ver dedi.
Bugun de muayenem iyi gecti şükür 21 haziran diye netlestirmistik. ama aradi biraz once soyledi bir hafta erken alabilirim diye.
Canım hayırlısıyla olup bitecek ve kavuşacaksınız oğlunla, aynı şeyleri yaşıyoruzKızlar günaydın, anestezist doktorla görüştük odamızı ayarladık, covid testlerimizi verdik yarın sabah 8:30 da allah nasip ederse bebeğime kavuşacağım. Çok korkuyorum , amelyattan değil ama kötü birşey olursa diğe . Stres bastı nasıl dayancam yarına kadar bilmiyorum ..
Maşallah senin de az kaldıKizlar günaydın, randevudan ciktim.
35+2 bugün. Nstmiz iyi cikti.
2.800 gram. Kilosuna da iyi dedi.
21 haziranda allah kismet ederse sezaryenle dogumum olacak.
Ama idrar tahlili verdim, protein kacagi var mi diye, yüzüm şişti ondan suphelendi. Eger varsa bebegi daha erken alirim dedi.
Ah arkadaşım en çok bende büyük oğlumu düşünüyorum umarım çabucak dengeleri ayarlarız bebekler çok rol çalmazGünaydın anneler. Gece uyuyamadim sabahta uyuyakalmışım kızım canlı derse geç kaldı, 2derse giremedibende kızımla ilgili vicdan azabi duyuyorum, simdi bebek gelmeden gösterdigim ilgi azaldı bebek gelince nasıl ayarlayacagim bilmiyorum
Canım erken değil 37 dolsa yeter zaten sen dikkat et sağlıkla gelsin kuzucukKizlar biraz moralim bozuldu.
Sabah idrar tahlili vermistim, enfeksiyonla protein kacagi cikmis. Hergun takip edecem tansiyonumu, doktorum aradi, bir hafta erken aliriz bebegi dedi. Yani 37 artilarda aliriz dedi.
Insallah birseu olma
Artık son haftalardasın bakmaları lazım ya devlette de. Yine bi git dene gerekirse doktorun son randevusuna kadar bekle bakıyorlar 4gibi vizite çıkmadan. Belirtileri söylersin en azındanDr hep sorun ilk çocuktada boyle rezil olmuştm , devlete asla randevu bulamıyrm acilden gireym dıyrm bakmıyolar . özelde bile iki üç kere gidiyrm anca sıra buluyorm bıktım artık bu sorundanbuyuk wc yumusak canım hatta ishal olmuşm gibi ama gecmezse yarın gıdecem sabah erkenden inşallh bakrlar
Aile hekiminde yaptırdım ben senden istemediler mi son izlemde?Benden ıstemıyo hiç bişey nst bile baglamdı bende sans olsa zaten guya özele gidiyrm
Cok gecmis olsun canim.Gunaydın kızlar . mahvolmuş durumdayım bir yandan genıtal kaşıntı ,lrem kullanıyorm hala gecmedı acayıp kaşınıyprmbir yandan iki gundır asla uyuyamıyrm asırı agrım oluyo belımde ve kasıklarımda sanki hep buyuk tuvaletım geliyo gıbı bır agrı bacaklarım sızlıyo adet olacakmışım gıbı asla uyuyamıyrm , sabah olunca oturdugum yerden daha rahat edıyrm azalıyo sancı , ama surekli buyuk tuvalete cıkıyrm afedersnz normal mi ya valla ıkı gundur sınır stres oldum hiç birseye tahammülüm kalmadı
Gecen gittim , bana dedikleri aynen su her gelen sancım var dıyo ben ne yapabılırm . bende dedim ki en azından bi nst cekelm agrım var yapabılecegm bişey yok sıra gelirse cekerimArtık son haftalardasın bakmaları lazım ya devlette de. Yine bi git dene gerekirse doktorun son randevusuna kadar bekle bakıyorlar 4gibi vizite çıkmadan. Belirtileri söylersin en azından
İnşallh canım , ya ilk hamilelikte hiç bu tarz seyler yasamamıştm bunda çok zorlanıyrm hayırlısyla sag salim alsydm stres oluyrm bı dr bulamıyrm o daha çok stres yapıyoCok gecmis olsun canim.
Benim de bir günüm bir günümü tutmuyor.
Dün senin gibiydim.
O kadar cok büyük tuvaletime ciktim ki.
Bence son zamanlar artik normal cnm
Insallah dengeyi kurabiliriz canımAh arkadaşım en çok bende büyük oğlumu düşünüyorum umarım çabucak dengeleri ayarlarız bebekler çok rol çalmaz
Yok istemdlr , bebek olunca 7 gunu gel dedi sadce . orası da ayrı bi olay unuttum gitmeyi bi kaç kez ılla aramamz mı lazım gelsene dıye azarlıyolar sanki bi tek onu düşünüyrm benAile hekiminde yaptırdım ben senden istemediler mi son izlemde?
Beni de çağırmadı lar hep kendim aradım izleme tahlile gitmek için gel dediler geri çevşrmediöerYok istemdlr , bebek olunca 7 gunu gel dedi sadce . orası da ayrı bi olay unuttum gitmeyi bi kaç kez ılla aramamz mı lazım gelsene dıye azarlıyolar sanki bi tek onu düşünüyrm ben
Burda herkes kendi havasında bişey soramıyosun ki hemen azarlama prşinde dr da hemşirelerde sanki bedava calışıyolar bizfe mecbur olmasak gitmeyz ama yok surıyelıler bizden önemli cidden ne zaman gitsem dolu hastane kendı ülkemde rezil oluyrmBeni de çağırmadı lar hep kendim aradım izleme tahlile gitmek için gel dediler geri çevşrmediöer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?