Çok mu yoğun ki hastaneGecen gittim , bana dedikleri aynen su her gelen sancım var dıyo ben ne yapabılırm . bende dedim ki en azından bi nst cekelm agrım var yapabılecegm bişey yok sıra gelirse cekerim
Ay keşke keşke uyumak için yattım 2 saat uyuyabildim şimdi deDoğum öncesi enerji patlaması başlamıştır belki bende bütün gün uyku akıyo gözümden
Benimkilerde aynı demedikleri halde ben sana demedimmi demeler. Niye geç kaldın falan ki geç de değil 5dkya bile bir keresinde 10dk laf etmişti açlık toklukda. Bana sıra gelmesi uzun sürüyosa suç kimde demiştim.. zaten değişiklik talep ettim bakalım ayın 5inde başka doktora geçiyorumYok istemdlr , bebek olunca 7 gunu gel dedi sadce . orası da ayrı bi olay unuttum gitmeyi bi kaç kez ılla aramamz mı lazım gelsene dıye azarlıyolar sanki bi tek onu düşünüyrm ben
Dr rica ettim zaten ama nst hemşiresi bi azarlama hali , hepinizin sancısı var zaten ben napim sıranı bekle dedi , e dıyorm sıra gelmezse yapabılıecegm bişey yok dıyo . ilk çocukta gunum bitmişti yıne bakmadılar özele gidip doğum yapmştım iyi ki de yapmşm bebek şişmeye başlamş . bunda da yıne aynısı olacak sanırım , bedava dururken gidip 3000 para vercem , askeri ücretle geçiniyrz zaten borc harc bulmak zorundasın o parayı yoksa içimde kalacak sanırımÇok mu yoğun ki hastaneAllah korusun bebiş içerde sorun yaşıyorsa nolacak nasıl bileceğiz? Nst ye bakanlar tüm gün orada zaten gece de devam ediyorlar yani bahane değil bu. Doktora ulaşsan en azından doğumhaneye yönlendirse orada beklerdin illaki bakarlar. Kötü ya böyle. Ben son kontrolümde doktor nstde birşey yokken doğumhaneye git bir baksınlar demişti günüm geldiği için. Oradanda niye geldin demişlerdi birşeyin yoksa falan dedim günüm geldi doktor gönderdi diye bakmadılar doktorla beraber inmiştik öğle arasına çıkacaktı zaten. Biraz bastırman gerekebiliyor maalesef doğumhane biraz rahat bu konularda.
Canım hatay da butun hastaneler yogun 182 arıyrm asla randevu yok , mhrs den bakıyrm bi umut olur diye orda da yok hasteneye gittim direk randevusuz alamayız dıyolar . ya kavga etcen yıne sen suçlusun . dıyorum napım gunum bitmek uzere , ben napım dıye başlıyo azara herkes valla bıktım sırf bu yuzden eşimde bana soylenıyo gittiğimz yolda 1 saate yakın , surekli dr gıtme ne gerek var dıye .ama kımsenın umru degıl burda sabahlara kadar kıvranan benBenimkilerde aynı demedikleri halde ben sana demedimmi demeler. Niye geç kaldın falan ki geç de değil 5dkya bile bir keresinde 10dk laf etmişti açlık toklukda. Bana sıra gelmesi uzun sürüyosa suç kimde demiştim.. zaten değişiklik talep ettim bakalım ayın 5inde başka doktora geçiyorum
Yok artık günün geçerkende mi sıra bekle demişler. O hastane normal değilmiş kuzum şikayet etsen haklı çıkarsın yani ceza alırlar yok öyle birşey bebeğin hayatı riske atılıyor artık.. inşallah bu sefer bulabilirsin ama bulsanda be kadar bakacakları bilinmez bu kafalardaysa herkes. Sinirlendim ben bileDr rica ettim zaten ama nst hemşiresi bi azarlama hali , hepinizin sancısı var zaten ben napim sıranı bekle dedi , e dıyorm sıra gelmezse yapabılıecegm bişey yok dıyo . ilk çocukta gunum bitmişti yıne bakmadılar özele gidip doğum yapmştım iyi ki de yapmşm bebek şişmeye başlamş . bunda da yıne aynısı olacak sanırım , bedava dururken gidip 3000 para vercem , askeri ücretle geçiniyrz zaten borc harc bulmak zorundasın o parayı yoksa içimde kalacak sanırım
Devlet hastanesı canım şikayet edıyosun sonuç elde var sıfır bıraktm artık canım sıkılıyo sadece . tek istedıgım son gunler artıl bebegımı sag salım alayım, bu saatten sonra bişey olmasından korkuyorum hep bu dr sıkıntısı yuzundenYok artık günün geçerkende mi sıra bekle demişler. O hastane normal değilmiş kuzum şikayet etsen haklı çıkarsın yani ceza alırlar yok öyle birşey bebeğin hayatı riske atılıyor artık.. inşallah bu sefer bulabilirsin ama bulsanda be kadar bakacakları bilinmez bu kafalardaysa herkes. Sinirlendim ben bile
Mhrsde randevu açılınca haber ver seçeneği vardı ben oradan bulup gidiyordum hep bizdede 2 haftadan önce bulunmuyordu. Bu eşler hep böyle kendileri çekmedikleri için maalesef Allah yardımcın olsun kuzum seninde. Sürekli gitme derdin ne olayı bize bağlı değil maalesef gidilmesi gerekiyor en azından 2 haftada bir son ay, çok biliyor herkesCanım hatay da butun hastaneler yogun 182 arıyrm asla randevu yok , mhrs den bakıyrm bi umut olur diye orda da yok hasteneye gittim direk randevusuz alamayız dıyolar . ya kavga etcen yıne sen suçlusun . dıyorum napım gunum bitmek uzere , ben napım dıye başlıyo azara herkes valla bıktım sırf bu yuzden eşimde bana soylenıyo gittiğimz yolda 1 saate yakın , surekli dr gıtme ne gerek var dıye .ama kımsenın umru degıl burda sabahlara kadar kıvranan ben
Benden ıstemıyo hiç bişey nst bile baglamdı bende sans olsa zaten guya özele gidiyrm
Valla ben de benim gittiğim hastaneye kötü diyodum ama beterin beteri varmış demek ki yazık günah denir mi öyle şeyler bizde en azından gidip sancım var ya da şu oldu bu oldu deyince bi endişelenip ilgileniyorlar bakıyorlar ne var ne yok diye sizin resmen kasap gibi aman banane modundalar allah sabır versinDevlet hastanesı canım şikayet edıyosun sonuç elde var sıfır bıraktm artık canım sıkılıyo sadece . tek istedıgım son gunler artıl bebegımı sag salım alayım, bu saatten sonra bişey olmasından korkuyorum hep bu dr sıkıntısı yuzunden
Aynen canım ,zaten o haber ver acık ama hiç ses yokMhrsde randevu açılınca haber ver seçeneği vardı ben oradan bulup gidiyordum hep bizdede 2 haftadan önce bulunmuyordu. Bu eşler hep böyle kendileri çekmedikleri için maalesef Allah yardımcın olsun kuzum seninde. Sürekli gitme derdin ne olayı bize bağlı değil maalesef gidilmesi gerekiyor en azından 2 haftada bir son ay, çok biliyor herkes
İnşaallah canım Allah yalnız bırakmasın hamileleri özellikle hem ağrımız hem psikolojimiz hem bebişin sağlığı... stres yapmamaya çalış yinede yararı yok zararı var.Devlet hastanesı canım şikayet edıyosun sonuç elde var sıfır bıraktm artık canım sıkılıyo sadece . tek istedıgım son gunler artıl bebegımı sag salım alayım, bu saatten sonra bişey olmasından korkuyorum hep bu dr sıkıntısı yuzunden
Canım agrım vardı baya , bıde sancı ilk çocukta olmadıgı için bilmiyrm nasıl oluyo ondan korkuyorm bırazdaBeni de ilk nst ye 36+3 te bağladı. Bir belirti yoksa zaten çok gerekli değil heralde.
Evet canım hiç abartmıyorum ya herkese oyleler . kadının teki arabada gözümün önğnde dogurdu gidip bakmafı bıle hemsıre dr , guvenlik gitti sanki adam napacaksa kadın bir saat oyle arabada bekldı gelde stres olmaValla ben de benim gittiğim hastaneye kötü diyodum ama beterin beteri varmış demek ki yazık günah denir mi öyle şeyler bizde en azından gidip sancım var ya da şu oldu bu oldu deyince bi endişelenip ilgileniyorlar bakıyorlar ne var ne yok diye sizin resmen kasap gibi aman banane modundalar allah sabır versin
Merhaba benim de köpüklü idrar oluyor iki gündür siz ne yaptınız acaba?Bende tuvalete girdiğimde dünden beri bardaktan boşalır gibi geliyor . Sonrası köpüklü idrarsalı randevum var. Hareketleri olunca çok dert etmiyorum ama bı yandan da korkuyorum
Yok anacım sizinkiler normal değilmiş sende sorun yok tabiki bakmaları lazım sen anlamak zorunda değilsinki. Başka hastane imkanınız olsa keşke ne diyim son anda iyi bi doktor çıkar inşaallahCanım agrım vardı baya , bıde sancı ilk çocukta olmadıgı için bilmiyrm nasıl oluyo ondan korkuyorm bırazda
Hastane değil mezbağa sanki illa sıraEvet canım hiç abartmıyorum ya herkese oyleler . kadının teki arabada gözümün önğnde dogurdu gidip bakmafı bıle hemsıre dr , guvenlik gitti sanki adam napacaksa kadın bir saat oyle arabada bekldı gelde stres olma
Amin canım . inşallh kazasız belasız alırız yavrularımızıYok anacım sizinkiler normal değilmiş sende sorun yok tabiki bakmaları lazım sen anlamak zorunda değilsinki. Başka hastane imkanınız olsa keşke ne diyim son anda iyi bi doktor çıkar inşaallah
Evet inanki başkası anlatsa ınanmam ama gözülün önünde oldu olay asla unutamıyrm eşim nile sok olduHastane değil mezbağa sanki illa sıra
Yani eşin de görmüş ama hala sana abartıyormuşsun gibi davranıyor o da ayrı yani. Sonum böyle mi olsun dersin bir daha söylenirseEvet inanki başkası anlatsa ınanmam ama gözülün önünde oldu olay asla unutamıyrm eşim nile sok oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?