2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yani eşin de görmüş ama hala sana abartıyormuşsun gibi davranıyor o da ayrı yani. Sonum böyle mi olsun dersin bir daha söylenirse
Onada ayrı gıcık oluyrm , neymiş sürekli dr gıdılmezmiş kendi yatak döşek hasta olsa bıle gıtmez . bıraz bu konularda geri kafalı bende tam tersı bısey varsa erken teshıs her zaman önemli kafasındaym

Canım bizde keyfimizden mi gidiyoruz bebeğin takibi yapılıyor tek can bizim değil ki. Maalesef bazılarında empati olmuyor işte. Aslında doktorla konuştursan zorunlu olduğunu anlayabilir yani bizi takmıyorsa doktoru da mı takmayacak şöyle bi gidip hastanede birilerinin saçını başını yolup rahatlayasım var valla yakın olsa giderdim

Eczanede kremler var sorsan hamilelerin kullanabildigi kremler.. belcikada olsan isim verirdim cnm.. aslinda cok basit bi kremle gecer hemen sirke cozum degil bu durumlarda
Dün eşim almış canım travazol vermiş kullanıyrm onu da günde iki kere kullan yazıyo , bıde en fazla bir hafta dıyo ama şimdilik bir faydası olmadı yarında gecmezse inşallh dr gitcem artık acılden falan gırerım bir şekilde

Bende oyle inanki bazen dıyorum sunların sacını yol eline ver . ama yıne sen suçlusun ,ya yogunlar anlıyrm ama , sonuçta onun için ordalar .

Gecmis olsun cnm gecmezse git tabiki malesef cok gicik bir durum bende yasamistim ilk hamileligimde

Bende oyle inanki bazen dıyorum sunların sacını yol eline ver . ama yıne sen suçlusun ,ya yogunlar anlıyrm ama , sonuçta onun için ordalar .
Yok bu yoğunlukla alakalı değil sadece yoğunsan ilgilenemezsin olur biter. Bunlarda küçümseme de var azarlama da vicdansızlıkta yani. Utanmasalar banamı sordun hamile kalırken diyecekler yani

Yok bu yoğunlukla alakalı değil sadece yoğunsan ilgilenemezsin olur biter. Bunlarda küçümseme de var azarlama da vicdansızlıkta yani. Utanmasalar banamı sordun hamile kalırken diyecekler yani
Sorsalar saşırmam o derece , daha da dıyolar çocuk yapım dıye yapıyoz da bakan mı var sanki sadece ezıyet , bide eşimi zorla ikna ettım ikinci cocuga sırf bu hastane olayı yüzünden çocuk ıstemıyo

Son haftalar enfeksiyona daha açık oluyormuşuz herşeyden olabilir cnm. Bi tahlil vs verebilsen işte
Umarım yoktur enfeksiyon ama , yarın giderim ya bebege bi zararı olur dıyede korkuyorm zaten off off cocuk sahibi mi oldum dert mi bilmem umarım dogumdan sonra rahat ederim

Sorsalar saşırmam o derece , daha da dıyolar çocuk yapım dıye yapıyoz da bakan mı var sanki sadece ezıyet , bide eşimi zorla ikna ettım ikinci cocuga sırf bu hastane olayı yüzünden çocuk ıstemıyo
Haklı valla bende ilkinden sonra düşünmezdim böyle olacağını bilerek Allah kurtarsın tüm hastaları kimseyi düşürmesin hastanelere inş

Umarım yoktur enfeksiyon ama , yarın giderim ya bebege bi zararı olur dıyede korkuyorm zaten off off cocuk sahibi mi oldum dert mi bilmem umarım dogumdan sonra rahat ederim
Sağlık ocağın bari ilgili olsaymış doğumdan sonrası biraz daha kolay olurdu bir hastalık vs çıkmazsa. Yine aşıydı testlerdi gitmen gerekecek maaleaef

Sağlık ocağın bari ilgili olsaymış doğumdan sonrası biraz daha kolay olurdu bir hastalık vs çıkmazsa. Yine aşıydı testlerdi gitmen gerekecek maaleaef
Yok ya onlarda kendı havasında, artık bebek olunca umursamıyrm onları sonucta gözümün önünde ya

Hadi hayırlısı çok güzelaklına kötü hiçbişey getirme inşallah herşey güzel olacak
Öyle düşünme canım,güzel yanları da var inan.doğumumuza okullar kapandı kapanacak zaten konularını bitirdiler,düşün ki sene ortasında doğursaydık daha kötüydü.Eylüle kadar da inşallah düzene girer uslu bebeklerimizin herşeyi büyükler yaz tatilinde biraz dinlenirken aradan çıkarmış oluyoruz

Canım agrım vardı baya , bıde sancı ilk çocukta olmadıgı için bilmiyrm nasıl oluyo ondan korkuyorm bırazda
Yaptıkları cok mantıksız. Ben 27.haftada sancım var diye gittim devlete randevusuz. Doktorun odasina girdim söyledim sagolsun ilgilendi umursamasa o zaman kesin dogurmustum. Allah işini kolaylaştırsin insallh randevu bulursun kolayca.

Insallah canım hamilelik psikolojisi iste birde kızım 9yaşında resmen tahtı sarsilacak cocugun bende unutmuşum bebek bakmayı ilk çocuk gibi tecrubesiz hissediyorum.

Aman yah ne paraymış nüfuslarına da geçirsinler bebişi madem normali dene demezler daha pahalıya geliyo ya onlar ödeyecek madem
Hastane parasını ödemeyi geç,doğurcam nerdeyse,tek oğullarının ilk çocuğu,oğlu doğacak daha bir ihtiyacınız var mı,eksikleri tamamladınız mı,şunu da biz alalım mı demediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…