Kızlar ben kendimi hep 1 haziranda doğum olacak diye hazırlamıştım şimdi 1 haziranı geçtiğimiz için sanki treni kaçırdım hiç doğurmucam gibi hissediyorum garip bi duygular içindeym. Bi kilo hurma yedim resmen sürekli yürüyorum topta zıplıyorum niye gelmez ki bu bebe
Geçmiş olsun canım. İyi ki gitmişsin. Bana düzenli ölç 14 çıkarsa hemen hastaneye gel demişlerdi. Tansiyon gebelikde büyük sıkıntı oluyor. İnşallah hiç bir sorun sıkıntı olmadan eve dönersin.❤
Sağolun kızlar evet ben de düzenli ölçüyordum da nedense hiç aklıma gelmemişti bugün ölçmek. Çok şükür hastanedeyim kendimi güvende hissettim birden evde ne kadar rahat olsam da değilmişim. Yalnızım ya bi de.
Ben 38+3 üm
Şimdi hastanedeyim covid testi alındı. 1 saate çıkar dediler. Tansiyonum 15 olmuş farkında değilim ben. Bir sürü tahlil falan yapıldı anlamadım yatırdılar serum falan bağladılar. Anlamadım bakalım ne olacak.
Sağolun kızlar evet ben de düzenli ölçüyordum da nedense hiç aklıma gelmemişti bugün ölçmek. Çok şükür hastanedeyim kendimi güvende hissettim birden evde ne kadar rahat olsam da değilmişim. Yalnızım ya bi de.
Ben 38+3 üm
Şimdi hastanedeyim covid testi alındı. 1 saate çıkar dediler. Tansiyonum 15 olmuş farkında değilim ben. Bir sürü tahlil falan yapıldı anlamadım yatırdılar serum falan bağladılar. Anlamadım bakalım ne olacak.
Kızlar dün yazamadım kusura bakmayın
Dün 13.30 da kızım doğdu 3500 kg
Biraz ağrılarım oldu ağrı kesici iğnelerle idare ettim bugün çok daha iyiyim birazdan taburcu olacağız
Kızım emiyor ama süt gelmedi henüz
3 gün normal dedi doktor ilk önce emziriyorum sonra mama veriyoruz mutlaka vermelisin aç kalmamalı dedi
Birde göbek düşene kadar yıkamayın diye tembihlediler
Biraz ağrılarım oldu ağrı kesici iğnelerle idare ettim bugün çok daha iyiyim birazdan taburcu olacağız
3 gün normal dedi doktor ilk önce emziriyorum sonra mama veriyoruz mutlaka vermelisin aç kalmamalı dedi
Kizlar sezeryan olanlar bna yardmci olurmusunuz bn tedrginim biraz kan pihtilasmam oldugu icin dr um sezeryan olursun dio bn kndimi hep normal doguma odaklamistim epidural ignesinden korkuyorum dikiş den korkuyorum en cokda agrim acim cok olurda bebegime bakamam die korkuyorum