2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Maşallah kızına.
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah. Biberon kullandın mı mama olarak ne veriyorsunuz.

Demekki zamanı değil :)

Anne karnında geçireceği 1 gün bilir çok değerli onun içim ve doğduğunda okdr kolay adapte olucak emin ol

inşallah öyle olur canım. Çok kilo almasından endişe ediyorum, kakasını yapar yutar diye endişe ediyorum geciktikçe de böyle sorunlar var çünkü

Kızlar bebeğim doğdu ikimizde iyiyiz çok şükür darısı hepinizin başına

gözünüz Aydın canım hayırlı evlat olsunlar size inşallah

Hadi inş sonuçlar temiz çıkar cnm bende tansiyonuma baktım 11 7 olmuş bana göre fazla nabızda 115 sorun değildir inş fazla
Gözünaydın cnm onca zorluktan sonra sağsalim kucağına aldın çok şükür. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Sana da hayırlı olsun cnm süt hemen gelmeyebiliyor merak etme emzirdikçe inecektir mamaya hemen alışmaz korkma sağlıkla büyüsün kuzun inş

Allah analı babalı büyüsün saglikli hayrli evlatlariniz olsun ins cnm

Gözün Aydın olsun sağlıkla büyüsün inşallah

Maşallah kızına.
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah. Biberon kullandın mı mama olarak ne veriyorsunuz.
Saolun kızlar
Mamayı hastane veriyor canım hangi marka bilmiyorum
Biberono doldurup şırıngayla veriyoruz canım

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim
3450 gr. 50 cm doğdu oğluşum çok şükür şimdilik emmede sıkıntımız yok. 4 gibi bana yemek vericekler sonra da ayağa kaldıracaklarmış.
Kızlar maasallah bebeklerinize de size de. Gozunuzaydin sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah bir an önce de hastaneden çıkarsınız.
Tebrik ederim

Hayırlı olsun canım. Sağsalim kavuştun bebeğine. Bundan sonra da sağlıkla büyüsün inşallah
Seninde gözün aydın canım. Ne kusuru, ameliyattan sonra insan hemen kendine gelemiyor. Bundan sonrasıda ikiniz içinde güzel geçer inşallah. Artık sadece doğurduk rahatladık diye de bakamıyoruz olaya, malum çok fazla sarılığı artan, yoğun bakıma alınan, ememeyen bebekler oldu grupta.... yani sadece doğum değilmiş işin zor kısmı

Kan sulandırıcı iğne kullanıyomusun sende

Selam hanımlar, bebeklerini kucaklarına alanları tebrik ediyorum Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin bebişlere.
benim de sezaryen tarihim belli oldu ama buradakilerin tarihlerini okuyunca sanki doktor çok bekletiyor gibi geldi. 39. Haftamda alacak Doğuma 14 Haziran’da. İkinci sezaryen bir de ilk olsa beklemesini anlarım ama dursun acele etme dedi sabırsızlanıyorum ben de bir yandan.
Zaman hiç geçmiyor sanki

Hayırlı olsun , gözün aydın darısı bize inşallh

inşallah öyle olur canım. Çok kilo almasından endişe ediyorum, kakasını yapar yutar diye endişe ediyorum geciktikçe de böyle sorunlar var çünkü
Henüz gecikmedi ki :)
Daha tahmını doğum tarihine bile var :)
Hem artık 40 haftayı geçse bile artı 1 hafta daha beklıyor çoğu doktor .
aklına kötü şeyler getirme bebeğin çok iyi ve İnan ki kendi hazır olduğunda gelmesi çok fatkettiriyor

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim
3450 gr. 50 cm doğdu oğluşum çok şükür şimdilik emmede sıkıntımız yok. 4 gibi bana yemek vericekler sonra da ayağa kaldıracaklarmış.
Hayirli uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere Insallah

Canım ben belki 3 haftadır yapıyorum o dediklerini yapmadığım şey kalmadı meme ucu uyarmasına kadar yaptım ama tık yok olmayınca olmuyo sal gitsin en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…