Maşallah kızına.Kızlar dün yazamadım kusura bakmayın
Dün 13.30 da kızım doğdu 3500 kg
Biraz ağrılarım oldu ağrı kesici iğnelerle idare ettim bugün çok daha iyiyim birazdan taburcu olacağız
Kızım emiyor ama süt gelmedi henüz
3 gün normal dedi doktor ilk önce emziriyorum sonra mama veriyoruz mutlaka vermelisin aç kalmamalı dedi
Birde göbek düşene kadar yıkamayın diye tembihlediler
Demekki zamanı değil :)
Anne karnında geçireceği 1 gün bilir çok değerli onun içim ve doğduğunda okdr kolay adapte olucak emin ol
Kızlar bebeğim doğdu ikimizde iyiyiz çok şükür darısı hepinizin başına
Kızlar dün yazamadım kusura bakmayın
Biraz ağrılarım oldu ağrı kesici iğnelerle idare ettim bugün çok daha iyiyim birazdan taburcu olacağız
3 gün normal dedi doktor ilk önce emziriyorum sonra mama veriyoruz mutlaka vermelisin aç kalmamalı dedi
Hadi inş sonuçlar temiz çıkar cnmBen 38+3 üm
Şimdi hastanedeyim covid testi alındı. 1 saate çıkar dediler. Tansiyonum 15 olmuş farkında değilim ben. Bir sürü tahlil falan yapıldı anlamadım yatırdılar serum falan bağladılar. Anlamadım bakalım ne olacak.
Gözünaydın cnm onca zorluktan sonra sağsalim kucağına aldın çok şükür. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar bebeğim doğdu ikimizde iyiyiz çok şükür darısı hepinizin başına
Sana da hayırlı olsun cnmKızlar dün yazamadım kusura bakmayın
Allah analı babalı büyüsün saglikli hayrli evlatlariniz olsun ins cnm
Gözün Aydın olsun sağlıkla büyüsün inşallah
Saolun kızlarMaşallah kızına.
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah. Biberon kullandın mı mama olarak ne veriyorsunuz.
SezeryanAllah analı babalı büyüsün ins cnm hayırlı uğurlu olsun normal mi sezeryan mi
Sağol canım sana da geçmiş olsun güle ile büyüt
Kızlar dün yazamadım kusura bakmayın
Kızlar maasallah bebeklerinize de size de. Gozunuzaydin sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah bir an önce de hastaneden çıkarsınız.Kızlar hepinize çok teşekkür ederim
3450 gr. 50 cm doğdu oğluşum çok şükür şimdilik emmede sıkıntımız yok. 4 gibi bana yemek vericekler sonra da ayağa kaldıracaklarmış.
Günaydın canımmmKızlar günaydınnnBu cuma son kontrolüm var haftaya sezeryan olacagım . Benim gibi haftaya kesinleşen var mı acaba ?
Hayırlı olsun canım. Sağsalim kavuştun bebeğine. Bundan sonra da sağlıkla büyüsün inşallahKızlar bebeğim doğdu ikimizde iyiyiz çok şükür darısı hepinizin başına
Seninde gözün aydın canım.Kızlar dün yazamadım kusura bakmayın
Kan sulandırıcı iğne kullanıyomusun sendeKizlar sezeryan olanlar bna yardmci olurmusunuz bn tedrginim biraz kan pihtilasmam oldugu icin dr um sezeryan olursun dio bn kndimi hep normal doguma odaklamistim epidural ignesinden korkuyorum dikiş den korkuyorum en cokda agrim acim cok olurda bebegime bakamam die korkuyorum
Hayırlı ugurlu olsun , gözün aydınKızlar bebeğim doğdu ikimizde iyiyiz çok şükür darısı hepinizin başına
Hayırlı olsun , gözün aydınKızlar dün yazamadım kusura bakmayın
Henüz gecikmedi ki :)inşallah öyle olur canım. Çok kilo almasından endişe ediyorum, kakasını yapar yutar diye endişe ediyorum geciktikçe de böyle sorunlar var çünkü
Bilemiyorum doktorunuza sorun benceBen çıkartıyorum normal bişey mi acaba mide bulantısı yaşamak
Hayirli uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere InsallahKızlar hepinize çok teşekkür ederim
3450 gr. 50 cm doğdu oğluşum çok şükür şimdilik emmede sıkıntımız yok. 4 gibi bana yemek vericekler sonra da ayağa kaldıracaklarmış.
Canım ben belki 3 haftadır yapıyorum o dediklerini yapmadığım şey kalmadı meme ucu uyarmasına kadar yaptım ama tık yok olmayınca olmuyo sal gitsin en iyisiKızlar ben kendimi hep 1 haziranda doğum olacak diye hazırlamıştım şimdi 1 haziranı geçtiğimiz için sanki treni kaçırdım hiç doğurmucam gibi hissediyorum garip bi duygular içindeym. Bi kilo hurma yedim resmen sürekli yürüyorum topta zıplıyorum niye gelmez ki bu bebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?