2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım gözün Aydın Allah analı banalı büyütsün kızını zor zamanlar atlatmışsınız herhalde hepsi geçti inşallah

Ben düzlestirmiyorum ama saç kremi fln sürüp düzeltiyorum yoksa kabarıp çirkin duruyor
bende yağ sürüyorum ama hamilelikte kurudu saçlarım düzleştirmezsem yine çok karışık görünüyor. Allahım derdimize bak o an gelince aklımıza saçmaç gelmez ama işte napalım daha önceki doğumdan aklıma takılan şeylerden biri de buu.

Bebeğimden bakamıyorum doğum yapan herkese hayırlı olsun bizim yarın kontrolümüz var dr götürmüştüm takip ettiler canı yandı yavrumun boş yere gobegımız bıraz kanadı banyo yapınca kvit gerekebiliyor böyle durumlarda dr sorucam gaz başladi emmeyle geçiyor sürekli bizde böyle

Günaydın kızlar gerçi ben sabah 7 de ayakta oluyorum uyku kalmadı bir aydır ne gece ne sabah. Bugün randevum var 14;30 da bakalım Dr nediyor heran dogurabilirsin doğum başlamış diyeli bir hafta oldu galiba benim balımda 40 haftaya niyetlendi dün çok sancım vardı bugün tık yok popişi ısıracam bi gelsin baya anne ile oynuyor 2021 şapşikleri

İlkinde doğum başlayınca kayinvalidem okuyordu sezeryana döndüm açılma kaldı bunda almadım bile otu çok hızlı ilerledi .

Günaydın canlar

Kızlar selamlar,
Düzenli tansiyon ölçüyorum şu an. Tabsiyonum 10-8 ama nabzım 135 çıktı. 2 saattir de ytar pozisyondayım hareket falan etmedim. Çıkar mı böyle 100 falan oluyordu ama bu yüksek geldi.

Canım gözün Aydın Allah analı banalı büyütsün kızını zor zamanlar atlatmışsınız herhalde hepsi geçti inşallah
Çok teşekkür ederim bitanem Allah razı olsun hala kuvozde şuan çok yormadan az miktarda mama desteği yapıyorlar . Solunumu artık kendi başına yapabiliyor şükür. Dün sagabildigim kadar süt götürdüm ilk sütler belki şifa olur diye.
2 gün için görüş günü varmış hergun hastaneye gidiyoruz goremesek de . İnsallah gecicek canım benim .

Evet netten arastirdim smdi dedigin gbi cancazim ama ben kullanamicam anlasilan malum doguma dair en ufak bi belirtim bilem yok ihtiyaci olan birine vercem sanirm

bende aldım ama bende bilmiyorum kimi kaynat diyor kimi suya koy her iki şekilde de dualar okuyup suyunu içecekmişim ama doğum başladıktan sonra yapılıyormuş
Evet baslayamadgmz seye etki edemicek ankarada olup ihtiyaci olan bana solesin

Kızlar selamlar,
Düzenli tansiyon ölçüyorum şu an. Tabsiyonum 10-8 ama nabzım 135 çıktı. 2 saattir de ytar pozisyondayım hareket falan etmedim. Çıkar mı böyle 100 falan oluyordu ama bu yüksek geldi.
Yüksek cnm nabzın doktoruna haber et bence

Dün bende yerleri elimle sildim gele gele biraz fazla akıntı geldi o kadar

Bazen bebisler ac oluncada cok agliyor cnm dilkat ediyorsundur illaki ama sadece soylemek istedim :) Ben ilk kizimda gaz var saniyordum ama meger acmis cunku doktorum ilk haftada gaz sorunu olmaz demisti bilmiyorum nekadar dogru
Hemşireler gaz olduğunu söylediler canım birde tozlu pırtlıyor böyle

Kızlar selamlar,
Tansiyonun düşük olduğu İçin nabzın yükselmiş olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…