- 26 Şubat 2021
- 792
- 1.352
- 28
- 28
Pzt netlesicek gunum gecerse bu sure zarfinda acilma sanci vs birsey olmazsa direk sezeryana alicak cnm 40.hftayi suniyi denemicekNasıl ya kan pıhtılaşması normal doğuma engel değil ki,doktorun neden öyle birşey dedi ki acaba başka sebeplerden dolayı mı ,bende de var kan pıhtılaşması ama doktorum öyle birşey demedi,özellikle başka doktorada sordum oda normal doğuma engel değil dedi...
Inşallah bugun dogururuz :) rüyalarda bile dogumla uğraştım durdumGünaydın dünde doğurmadık
Ben de geceleri daha az çıkmaya başladımHanmlar gecen haftalara göre bu hafta az idrara çıkmaya başladım suyu da aynı içiyorum ama neden ki acaba
Kendi hiçbir bilgim yok ama doktor daha iyi biliyordur aktarlardan,aktar genel bir bilgiye sahipse adaçayı hamilelikte içilmez diye ondan demiş olabilir,doğum öncesi tavsiye edilen bişey erken zaman için riskli sonuçtaKızlar adaçayını doğumu kolaylaştırmak için doktorum önerdi ama aktarlar önermiyor ben bu işi anlamadım hangisini yapmalıyım diye ama doktorun dediğini yapıp içicem bilmediğim nokta günde kaç bardak içebilirim fikri olan varmı acaba?
Bunu okuyunca da bi ay dedim,durdun benim dursunKuzum biraz önce okudum şansa az idrara çıkma doğum belirtisi diyorduseninde o yüzden olabilir doğum kanalına da yerleşmiş eli kulağında senin bebeğin
Allahım nasip etInşallah bugun dogururuz :) rüyalarda bile dogumla uğraştım durdum
Gezerken dogurmayasın en korktuğum şeyAllahım nasip etyarın kontrol muayenem var artık ümidi kesip gezme planları yapıyorum..
Diyorum bugün gelmiceksek artık pazartesi gel
Ya valla ben buna bile razıyım yeterki gelsinGezerken dogurmayasın en korktuğum şeyyolun ortasinda suyumun gelmesi
Benim kızımda hic gelecekmis gibi durmuyor hamile değilmişim gibi hissetmeye başladım hattaYa valla ben buna bile razıyım yeterki gelsin
Benım kızımda suyum falan gelmedi
Ama onda da son güne kadar at gibi koşturdum
Herkes eve git doğurcan falan dedi doğumda öyle çat diye olmadı
Rahat ol ve gez yanına yedek alt ve iç çamaşırı al
Merhaba canim istersen özelden mesaj ile istersen buradan paylaşırsan çook sevinirimCanım ben de istanbul anadolu yakasındayım. Normal doğum bekliyorum inş. Eğer istersen sana doktor bilgilerimi paylaşabilirim
Bende daha fazla bile içiyor olabilirim. Sabah 5 gbi uyanıyorum sadece . 1 hafta öncesi 10 kere uyaniyordumHanmlar gecen haftalara göre bu hafta az idrara çıkmaya başladım suyu da aynı içiyorum ama neden ki acaba
Bazen bebisler ac oluncada cok agliyor cnm dilkat ediyorsundur illaki ama sadece soylemek istedim :)Kızlar günaydın , merak edenler vardı kilo konusunu , 76 ile hamile kaldım 86 ile doğuma girdim şuan tam 80 kilo tartıldım, salı doğum yaptım bugun perşembe ve pazara kadar bence kalan 4 kiloda gider. Gaz ve hava doluyum çünkü :) yani doğumda ve hastanede beslemenizden 6 kilo rahat gidiyor .buralarda değişiklilik varmı bilmiyorum okuyamadım . Benişimin çok gaz sorunu var inşallah geçer ilk gün olduğu için böyle dir diğe ümit ediyorum . Ve hepiniziii çok öpüyorum
Ya maşallah,başka özel birşey yaptınız mı peki yürüyüş vs. Önerileriniz var mıBen hic yapmadim cnm sukur 2 kizimida normal dogumla aldim kucagima insallah bu kizimda saglikla gelir
Gözün Aydın canım kavuştun yavruna Allah analı babalı büyütsünKızlar günaydın , merak edenler vardı kilo konusunu , 76 ile hamile kaldım 86 ile doğuma girdim şuan tam 80 kilo tartıldım, salı doğum yaptım bugun perşembe ve pazara kadar bence kalan 4 kiloda gider. Gaz ve hava doluyum çünkü :) yani doğumda ve hastanede beslemenizden 6 kilo rahat gidiyor .buralarda değişiklilik varmı bilmiyorum okuyamadım . Benişimin çok gaz sorunu var inşallah geçer ilk gün olduğu için böyle dir diğe ümit ediyorum . Ve hepiniziii çok öpüyorum
Ben düzlestirmiyorum ama saç kremi fln sürüp düzeltiyorum yoksa kabarıp çirkin duruyorGünaydın hanımlar. Var mı benim gibi duştan sonra saç falan yapan. Kızımın doğumu planlı olmasına rağmen saç baş bir birinde gitmiştim fotoğraf çekimi olmuştu doğumda hala bakıp üzülürüm. Şimdi her duştan sonra saçımı düzleştiriyorum ki en azından doğum başlarsa düzgün olsun.saçım çok kalın ve dalgalı kıvırcık karışık düzleştirsem bile düz kalmıyor ama daha ince bakımlı gözüküyor. Türbanlı olmama rağmen içime dert olduğu için bu şekilde önlem aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?