2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Pzt netlesicek gunum gecerse bu sure zarfinda acilma sanci vs birsey olmazsa direk sezeryana alicak cnm 40.hftayi suniyi denemicek

Hanmlar gecen haftalara göre bu hafta az idrara çıkmaya başladım suyu da aynı içiyorum ama neden ki acaba
Ben de geceleri daha az çıkmaya başladım
Kendi hiçbir bilgim yok ama doktor daha iyi biliyordur aktarlardan,aktar genel bir bilgiye sahipse adaçayı hamilelikte içilmez diye ondan demiş olabilir,doğum öncesi tavsiye edilen bişey erken zaman için riskli sonuçta
Kuzum biraz önce okudum şansa az idrara çıkma doğum belirtisi diyordu seninde o yüzden olabilir doğum kanalına da yerleşmiş eli kulağında senin bebeğin
Bunu okuyunca da bi ay dedim,durdun benim dursun

Gezerken dogurmayasın en korktuğum şey yolun ortasinda suyumun gelmesi
Ya valla ben buna bile razıyım yeterki gelsin
Benım kızımda suyum falan gelmedi
Ama onda da son güne kadar at gibi koşturdum
Herkes eve git doğurcan falan dedi doğumda öyle çat diye olmadı
Rahat ol ve gez yanına yedek alt ve iç çamaşırı al

Benim kızımda hic gelecekmis gibi durmuyor hamile değilmişim gibi hissetmeye başladım hatta

Günaydın hanımlar. Var mı benim gibi duştan sonra saç falan yapan. Kızımın doğumu planlı olmasına rağmen saç baş bir birinde gitmiştim fotoğraf çekimi olmuştu doğumda hala bakıp üzülürüm. Şimdi her duştan sonra saçımı düzleştiriyorum ki en azından doğum başlarsa düzgün olsun. saçım çok kalın ve dalgalı kıvırcık karışık düzleştirsem bile düz kalmıyor ama daha ince bakımlı gözüküyor. Türbanlı olmama rağmen içime dert olduğu için bu şekilde önlem aldım.

Kızlar günaydın , merak edenler vardı kilo konusunu , 76 ile hamile kaldım 86 ile doğuma girdim şuan tam 80 kilo tartıldım, salı doğum yaptım bugun perşembe ve pazara kadar bence kalan 4 kiloda gider. Gaz ve hava doluyum çünkü :) yani doğumda ve hastanede beslemenizden 6 kilo rahat gidiyor . buralarda değişiklilik varmı bilmiyorum okuyamadım . Benişimin çok gaz sorunu var inşallah geçer ilk gün olduğu için böyle dir diğe ümit ediyorum . Ve hepiniziii çok öpüyorum

Bazen bebisler ac oluncada cok agliyor cnm dilkat ediyorsundur illaki ama sadece soylemek istedim :) Ben ilk kizimda gaz var saniyordum ama meger acmis cunku doktorum ilk haftada gaz sorunu olmaz demisti bilmiyorum nekadar dogru

Gözün Aydın canım kavuştun yavruna Allah analı babalı büyütsün

Ben düzlestirmiyorum ama saç kremi fln sürüp düzeltiyorum yoksa kabarıp çirkin duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…