2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Evet canim devlette yaptırdım biz ilk 1 haftalik kontole gittiğimizde doktor göndermişti usgye randevu alın diye. Direkt alınıyor mu bilmiyorum ama arayip bir sormak lazım

Sağol cnm bir araştırayım
Direkt alınmıyor kızlar o tür randevular,dr isteyecek önce.bir ay kontrolüne gittik bugün biz dr istem yaptı biz de randevu aldık

Canım sen miydin bebeğinin gözünün üstünde kırmızılık olan hatta başka da var diyordun demi.bugün dr kendi dedi ben sormadan,hemanjiyommuş o tür izlerin adı.benimkinde de var ya.bir yaş gibi geçiyor dedi

Canim o hemonjiyomdan benim oğlumda da var doktora sorduk 1 yasa kadar genelde geçiyor dedi ama bazen karaciğerden kaynaklı olarak cikabiliyormus onun için bugün karın usgye de bakıldı sorun yoktu.

Yine aşırı çılgın bir gün geçirdik ölüyorum yorgunluktan. Çocuğun uykusu gelmiş eşim eve 8de geliyor. Uyutma oyniyim biraz dedi . Birbirimize girdik ben sabahtan beri sesini dinliyorum yani. Bir de uykusu geldi uyumazsa huysuzlanıyor iyice. Aldı elimden oynicam diye ağlattı bir de çocuğu. Benim gerginliğimden ağlamış oldu sonra. Ay kendimi odaya kilitleyip uyuttum çocuğu resmen kapattık günü. Hayır 40 günlük bebeyle ne oynican. Oynamak isteyen de erken gelsin. Bizim saatimiz belli

Neyse dün sağlık ocağına gitmiştik boyunu ölçemediler orada beceremedi hemşire korktu.
49 cm doğmuştu 54 olmuş yavrucak sevindim valla. Kilomuz da 2700den 3880e gelmiş

Maasallah canim buyumus kuzucuk. ❤

Merhaba kızlar, bebeğime bazen sağdığım sütten veriyorum philips avent biberonla ama sanırım çok hızlı akıyor bazen nefes borusuna kaçıyor çok tedirgin oluyorum. Gerçi bazen emzirirken de kaçırıyor belki bizim bebiş başaramıyordur emin değilim. Önerebileceğiniz yavaş akışlı biberon var mı?

Ben de o biberondan kullanıyorum ağzının kenarlarından akıtıyor yarısını sütün ama bilmiyorum başka biberon denemedim.

Lansinoh kullanmıştım ilk kziimda çok memnun kalmıştım 6 ay sonunda eskidi philips avente geçmiştim emmeyi bıraktı kızım

Ben de o biberondan kullanıyorum ağzının kenarlarından akıtıyor yarısını sütün ama bilmiyorum başka biberon denemedim.
Evet zaten çektiğinin yarisi dişarı gidiyor gerçekten. Nasil bi yenidogan biberonu anlamadim valla
Lansinoh kullanmıştım ilk kziimda çok memnun kalmıştım 6 ay sonunda eskidi philips avente geçmiştim emmeyi bıraktı kızım
Lansinoh duydum birkaç yerde daha teşekkür ederim deneyim ben de

Evet zaten çektiğinin yarisi dişarı gidiyor gerçekten. Nasil bi yenidogan biberonu anlamadim valla

Lansinoh duydum birkaç yerde daha teşekkür ederim deneyim ben de
Lansinoh s yavaş akışlı. Ben bunu kullanıyorum. Kullanırken delikli bir kısmı var, o yukarıda olmazsa içinde çok hava kabarcığı birikir.

Eklentiler

• Screenshot_20210713-222905.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20210713-222840.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 32
Selam canım o biberonla alakalı değil sanırım bazı bebekler çok hırslı emiyor heyecenlı hızlı çekince genzine kaçıyor dik pozisyonda emziriyorum bende çocuk morarıyordu genzine kaçınca elim Ayağım karışıyordu

Evet dik tutmak önemli. Yatay pozisyonlarda ister istemez genzine kaçıyor. Hangi biberon olursa olsun.

Ben de hep dik tutuyorum hatta emzirmekten korkar hale geldim bir ara başta süt tazyikli geliyor diye düşündüm ama biberonda da aynı oldu

Ben buraya o zamanlar da yazmıştım kizimda avent alıp pişman oldugumu . Hani acaba bana mı arizalisi denk geldi diye düşünmüştüm ama çoğusu bu sorunu yaşamış.
Benim en memnun kaldığım lansinoh oldu kizimda da kullandım.

Allah yardımcın olsun canım ınsallah temz cıkar

Ben de hep dik tutuyorum hatta emzirmekten korkar hale geldim bir ara başta süt tazyikli geliyor diye düşündüm ama biberonda da aynı oldu
O sorun Malesef ara ara oluyor genede bizde canım bugün Dr bile gittik hem burnundan kusuyor nefesi kesiliyor hem süt kaçıyor diye Dr normal karşıladı inş sağlıkla büyütürüz bu minnakları Rabbim cümlesi ile beraber korusun meleklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…