2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Amin canım inşAllah

Bizimki tam babasi gelmeden uyaniyo uzun süre de uyumuyo sağolsun

Kızlar 26 günlük olduk tam. Gaz sancıları başladı. Biogaia kullanıyorz ama fayda etmiyo sanırım. Geceleri emip uyyan çocuk gitti dün gece 2de uyandı 5 de zorla uyudu hergün böyle olursa çok zor ya. Gaz için faydasını gördüğünz neler var sizlerde gece uykusu nasıl gece gündüz farkını öğrendimi

Canim o bizde de oluyor. Bebekler ağızdan nefes almayı bilmedikleri için basınçla burunlarından kusuyorlar.
Genzine süt kaçma durumu da var bizde. Emerken hizli hızlı emiyor galiba ondan o zaten genelde oluyor bebeklerde. Sırtına pit pitlayip devam ediyorum emzirmeye. Kizimda da aynı sorunları yaşadığım icn bunda baya rahatım hiç paniklemiyorum

Biogaia uzun vadede bağırsak florasını düzenliyor onu kullanmak lazımmış özellikle sezaryen doğumsa. Ama maalesef gaz sancılarına bir etkisi yok. Onun için ayrıca sab simplex verdi doktorumuz. 8 saatte bir 10 damla alınca düzene girdi gibi gazını çıkarıyor. Ama çıldırmaları geçmiyor. Belli saattelerde ağlamayı huy ediniyorlar galiba. Bir de youtube ayşe öner gaz masajı var. Onun dışında banyo rahatlatıyor suyu seviyorsa uzun uzun tut suyun içinde hoşuna gidiyor.

Direkt alınmıyor kızlar o tür randevular,dr isteyecek önce.bir ay kontrolüne gittik bugün biz dr istem yaptı biz de randevu aldık
Evet bizde 1 aylık kontrolümüzde devlete gittiğimizde istek yapıldı 3 ağustos a gün verildi
Bizde kullanıyoruz sen kaçta veriyorsun damlayı kaç damla? Bizede faydası yok pek tüm gece ıh ıh huzursuz bir uykusu vardı bense bugün zombi gibiyim
Ya bende mi alsam sab simplex acaba biogaia ya ek olarak mı veriyorsun? Bu arada bebişe maşallah güzel kg almış ismi ne oldu ?
tubaslk sen nerelerdesin?

Biogaia kullanıyorz bizde sap siplex birlikte mi kullanıyonz faydası oldumu peki

Evet canım biogaia mutlaka kullansın dedi doktor sezaryende vajinadan geçerken alması gereken probiyotikleri alamadığı için veriyorlarmış onu. Sab simplexi de baştan gaz oldukça ver dedi doktor öyle bir işe yaramadı. Şimdi 8 saatte bir düzenli veriyorum her sabah gaz seansımız oluyor bir süredir güzelce çıkarıyor.
Minik adam ancak normal bebek ölçülerine geldi İsmi de ali oldu

Evet bendım tesekkürler söylediğin için bende dr götürecektim artık . demek ki olan bişeymiş

Kızlar dün gece bi ara gazdan ağladı oğlum beşiğinden aldım bizim yatağa koydum.bi kaç saat uyumuşum mızmızlandı uyandım emzirmek için baktım ki yüzüstü benim oğlanöyle koymadım o kadar da gitmemiştir kafa yani değil mi,yan yatırıyorum zaten nasıl o pozisyona dönmüş bilmiyorum.sizler de dikkat edin Allah tan ellerini güzel yerleştirmiş hala şaşkınım

Kızlar dün canım enginar çekti bebeğin uyuduğu yarım saatlik bir arada işi gücü bırakıp emginar yaptım. Eşimle beraber bir tencereyi bitirdik. Normalde sabah 8-9a kadar uyurdu bizimki. 6da çılgınlar gibi uyandı. Büyük adam gibi gazlar çıkardı. 3 kere bez doldurdu. Baktım şimdi enginar feci gaz yapıyormuş bilemedim

Evet bendım tesekkürler söylediğin için bende dr götürecektim artık . demek ki olan bişeymiş
İsiliği hiç önemsemedi alnındaki izi önemsiz gördü öyle açıkladı,pişik içinde hametan kullanıyordum ya bi mantar kremiyle kullanma onu dedi.hamazinc yazdı krem,daha iyi gibi gerçekten.bir de diyor ki pişik önleyici krem önermiyoruz,nemli bırakıp onlar yapıyor pişik diyor.her biri değişik fikre sahip gerçekten.problemi olan olursa fikir olsun diye yazıyorum

Aynı sorun bende de var . her gun belli saatlerde aglıyo kıpkırmızı oluyo . aksam dokuzda uyuyo saat 12 gibiaglamaya başlıyo saat 2,3kadar . sonra saat 6 uyanıyo aglamaya başlıyo saat 9 kadar . oglen oglen bi aglama saati , ıkındı bi aglama saati hergun aynı saatlerde ama. Tabi aralarda deliksiz uyumuyo emmek için kalkıyo sıcaktan uyanıyo , kakasını yaparken aglıyo aglıyo yani

Ben de dün gece uyumadı çok gaz oldu demiştim ya önceki gün çokça dondurma yemiştim ama daha yemiycem özellikle dondurma bende bile gaz yapıyor çünki kaçırırsam ve kaçırıyorum.

Ben kurulama yapıyrm her bez degişiminde ,gunluk duş aldryrm , zeytinyağı suruyrm arada bide havalndırma yapıyrm baya düzeldi pişik maşallh

Gazı olduysa kendini sıkarken dönmüştür büyük ihtimalle . çünkü benim kız maşallahı var o konularda . agzı asağı yatırınca kafasını kaldırıyo saga sola kendi dönderıyo . yan geceleri yatıramıyrm çünlü kendını attıryo öne arkaya . sırt üstü yatorıyrm ben yanında olmazsam kafasını saga sola cevıryrm sadece bide gece yatarak emzirmeyın bence kızlar Allah korusun uyursunuz emzirirken bogulur bilmez bebek . benim kız burnu kapanıyo emzirirken kendını cekmeyı bılmıyo ben mudahele etmezsem boguluyo

Ben genel bişey soylemek istyrm deneyımlerımden soguk seyler yedıgım gün bebek daha fazla aglıyo , gaz damlası kullanmıyrm ben nohut ,fasulye yemiyrm ,kımyon çayı içiyrm faydası oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…