- 4 Şubat 2021
- 961
- 1.318
- 63
Amin canım inşAllahO sorun Malesef ara ara oluyor genede bizde canım bugün Dr bile gittik hem burnundan kusuyor nefesi kesiliyor hem süt kaçıyor diye Dr normal karşıladı inş sağlıkla büyütürüz bu minnakları Rabbim cümlesi ile beraber korusun meleklerimizi
Bizimki tam babasi gelmeden uyaniyo uzun süre de uyumuyo sağolsunYine aşırı çılgın bir gün geçirdik ölüyorum yorgunluktan. Çocuğun uykusu gelmiş eşim eve 8de geliyor. Uyutma oyniyim biraz dedi. Birbirimize girdik ben sabahtan beri sesini dinliyorum yani. Bir de uykusu geldi uyumazsa huysuzlanıyor iyice. Aldı elimden oynicam diye ağlattı bir de çocuğu. Benim gerginliğimden ağlamış oldu sonra. Ay kendimi odaya kilitleyip uyuttum çocuğu resmen kapattık günü. Hayır 40 günlük bebeyle ne oynican. Oynamak isteyen de erken gelsin. Bizim saatimiz belli
Neyse dün sağlık ocağına gitmiştik boyunu ölçemediler orada beceremedi hemşire korktu.
49 cm doğmuştu 54 olmuş yavrucak sevindim valla. Kilomuz da 2700den 3880e gelmiş
Bizimki tam babasi gelmeden uyaniyo uzun süre de uyumuyo sağolsun
Canim o bizde de oluyor. Bebekler ağızdan nefes almayı bilmedikleri için basınçla burunlarından kusuyorlar.O sorun Malesef ara ara oluyor genede bizde canım bugün Dr bile gittik hem burnundan kusuyor nefesi kesiliyor hem süt kaçıyor diye Dr normal karşıladı inş sağlıkla büyütürüz bu minnakları Rabbim cümlesi ile beraber korusun meleklerimizi
Kızlar 26 günlük olduk tam. Gaz sancıları başladı. Biogaia kullanıyorz ama fayda etmiyo sanırım. Geceleri emip uyyan çocuk gitti dün gece 2de uyandı 5 de zorla uyudu hergün böyle olursa çok zor ya. Gaz için faydasını gördüğünz neler var sizlerde gece uykusu nasıl gece gündüz farkını öğrendimi
Evet bizde 1 aylık kontrolümüzde devlete gittiğimizde istek yapıldı 3 ağustos a gün verildiDirekt alınmıyor kızlar o tür randevular,dr isteyecek önce.bir ay kontrolüne gittik bugün biz dr istem yaptı biz de randevu aldık
Bizde kullanıyoruz sen kaçta veriyorsun damlayı kaç damla? Bizede faydası yok pek tüm gece ıh ıh huzursuz bir uykusu vardı bense bugün zombi gibiyimKızlar 26 günlük olduk tam. Gaz sancıları başladı. Biogaia kullanıyorz ama fayda etmiyo sanırım. Geceleri emip uyyan çocuk gitti dün gece 2de uyandı 5 de zorla uyudu hergün böyle olursa çok zor ya. Gaz için faydasını gördüğünz neler var sizlerde gece uykusu nasıl gece gündüz farkını öğrendimi
Ya bende mi alsam sab simplex acaba biogaia ya ek olarak mı veriyorsun? Bu arada bebişe maşallah güzel kg almış ismi ne oldu ?Biogaia uzun vadede bağırsak florasını düzenliyor onu kullanmak lazımmış özellikle sezaryen doğumsa. Ama maalesef gaz sancılarına bir etkisi yok. Onun için ayrıca sab simplex verdi doktorumuz. 8 saatte bir 10 damla alınca düzene girdi gibi gazını çıkarıyor. Ama çıldırmaları geçmiyor. Belli saattelerde ağlamayı huy ediniyorlar galiba. Bir de youtube ayşe öner gaz masajı var. Onun dışında banyo rahatlatıyor suyu seviyorsa uzun uzun tut suyun içinde hoşuna gidiyor.
Biogaia kullanıyorz bizde sap siplex birlikte mi kullanıyonz faydası oldumu pekiBiogaia uzun vadede bağırsak florasını düzenliyor onu kullanmak lazımmış özellikle sezaryen doğumsa. Ama maalesef gaz sancılarına bir etkisi yok. Onun için ayrıca sab simplex verdi doktorumuz. 8 saatte bir 10 damla alınca düzene girdi gibi gazını çıkarıyor. Ama çıldırmaları geçmiyor. Belli saattelerde ağlamayı huy ediniyorlar galiba. Bir de youtube ayşe öner gaz masajı var. Onun dışında banyo rahatlatıyor suyu seviyorsa uzun uzun tut suyun içinde hoşuna gidiyor.
Evet bizde 1 aylık kontrolümüzde devlete gittiğimizde istek yapıldı 3 ağustos a gün verildi
Bizde kullanıyoruz sen kaçta veriyorsun damlayı kaç damla? Bizede faydası yok pek tüm gece ıh ıh huzursuz bir uykusu vardı bense bugün zombi gibiyim
Ya bende mi alsam sab simplex acaba biogaia ya ek olarak mı veriyorsun? Bu arada bebişe maşallah güzel kg almış ismi ne oldu ?
tubaslk sen nerelerdesin?
Evet bendımCanım sen miydin bebeğinin gözünün üstünde kırmızılık olan hatta başka da var diyordun demi.bugün dr kendi dedi ben sormadan,hemanjiyommuş o tür izlerin adı.benimkinde de var ya.bir yaş gibi geçiyor dedi
İsiliği hiç önemsemedi alnındaki izi önemsiz gördü öyle açıkladı,pişik içinde hametan kullanıyordum ya bi mantar kremiyle kullanma onu dedi.hamazinc yazdı krem,daha iyi gibi gerçekten.bir de diyor ki pişik önleyici krem önermiyoruz,nemli bırakıp onlar yapıyor pişik diyor.her biri değişik fikre sahip gerçekten.problemi olan olursa fikir olsun diye yazıyorumEvet bendımtesekkürler söylediğin için bende dr götürecektim artık . demek ki olan bişeymiş
Aynı sorun bende de var . her gun belli saatlerde aglıyo kıpkırmızı oluyo . aksam dokuzda uyuyo saat 12 gibiaglamaya başlıyo saat 2,3kadar . sonra saat 6 uyanıyo aglamaya başlıyo saat 9 kadar . oglen oglen bi aglama saati , ıkındı bi aglama saati hergun aynı saatlerde ama. Tabi aralarda deliksiz uyumuyo emmek için kalkıyo sıcaktan uyanıyo , kakasını yaparken aglıyo aglıyo yaniKızlar 26 günlük olduk tam. Gaz sancıları başladı. Biogaia kullanıyorz ama fayda etmiyo sanırım. Geceleri emip uyyan çocuk gitti dün gece 2de uyandı 5 de zorla uyudu hergün böyle olursa çok zor ya. Gaz için faydasını gördüğünz neler var sizlerde gece uykusu nasıl gece gündüz farkını öğrendimi
Ben de dün gece uyumadı çok gaz oldu demiştim ya önceki gün çokça dondurma yemiştim ama daha yemiycem özellikle dondurma bende bile gaz yapıyor çünki kaçırırsam ve kaçırıyorum.Kızlar dün canım enginar çekti bebeğin uyuduğu yarım saatlik bir arada işi gücü bırakıp emginar yaptım. Eşimle beraber bir tencereyi bitirdik. Normalde sabah 8-9a kadar uyurdu bizimki. 6da çılgınlar gibi uyandı. Büyük adam gibi gazlar çıkardı. 3 kere bez doldurdu. Baktım şimdi enginar feci gaz yapıyormuşbilemedim
Ben kurulama yapıyrm her bez degişiminde ,gunluk duş aldryrm , zeytinyağı suruyrm arada bide havalndırma yapıyrm baya düzeldi pişik maşallhİsiliği hiç önemsemedi alnındaki izi önemsiz gördü öyle açıkladı,pişik içinde hametan kullanıyordum ya bi mantar kremiyle kullanma onu dedi.hamazinc yazdı krem,daha iyi gibi gerçekten.bir de diyor ki pişik önleyici krem önermiyoruz,nemli bırakıp onlar yapıyor pişik diyor.her biri değişik fikre sahip gerçekten.problemi olan olursa fikir olsun diye yazıyorum
Gazı olduysa kendini sıkarken dönmüştür büyük ihtimalle . çünkü benim kız maşallahı var o konularda . agzı asağı yatırınca kafasını kaldırıyo saga sola kendi dönderıyo . yan geceleri yatıramıyrm çünlü kendını attıryo öne arkaya . sırt üstü yatorıyrm ben yanında olmazsam kafasını saga sola cevıryrm sadeceKızlar dün gece bi ara gazdan ağladı oğlum beşiğinden aldım bizim yatağa koydum.bi kaç saat uyumuşum mızmızlandı uyandım emzirmek için baktım ki yüzüstü benim oğlanöyle koymadım o kadar da gitmemiştir kafa yani değil mi,yan yatırıyorum zaten nasıl o pozisyona dönmüş bilmiyorum.sizler de dikkat edin Allah tan ellerini güzel yerleştirmiş hala şaşkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?