2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Aynen öyle ya
Yazık günah o çocukları riske atıyorlar yetmiyor başka çocuklarıda etkiliyor
Rotayı menenjiti yaptırmayıp hastalıktan sonra pişman olan çok insan var
Özellikle rotanın vakti geçince istesende yapılmıyor bir daha o yüzden vakit geçirmeden karar vermek lazım arada kalanlar için

Bu hafta bendede oldu kabizlik ve 2 gun felaket kanadi wcde bende vazelin sürdüm ilacim yok devam ederse gidecegm otururken aciyor

Dediğin şeyleri yapıyorum canım ama yine dediğin gibi gaz oluyor çıkartamıyor. Ortasında deniyorum gaz çıkarmayı emme sonunda çıkartmaya çalışınca uyuduğu için gaz çıkmıyor ya da emmeye devam etmek istiyor benimki de. Metsil şurup aldık onu verdim bugün bakalım etkisi inşallah olur.

İshaldende mi oluyor bilmiyordum,benim kabızlıktan oldu,aynen doğum dikişlerimden daha zor geldi,kabızlık çözüldü de anüs çatladı mı yaralandı mı bilmiyorum orası ağrıyor yada büyük tuvaletimi yaparken çok acıyor

Bu hafta bendede oldu kabizlik ve 2 gun felaket kanadi wcde bende vazelin sürdüm ilacim yok devam ederse gidecegm otururken aciyor
Evet ya hiç böyle birşey yaşamamıştım çok acı veriyor gerçekten..sıcak suya oturmayı deneyebilirsin,o fayda etmezse soğuk buz uygulaması yapabilirsin cnm

Bi aynayla bak canım ya da eşine baktır ona göre çaresine bakarsın
Benim kremi eşim sürdü hep oraya
Allah kimseye yaşatmasın çok kötü bir şey ağladım hep ağrıdan

Otururken kalkerken nefesimi tutuyordum ağrıdan felaket bişey ya
Normalde oturamıyosun zaten ağrıdan kıvranıyor insan
Çok geçmiş olsun kızlar

Bende bol sıvı alıyrm , ama karpuz fazla sevmem ekmek aksam yemıyrm ama kahvaltıda yıyorm

Kızlar moralim çok bozuk . Doğdugunda oğlumun karnında sarı iltihaplı bir sivilce vardı sonra indi tekrar şişti neyse bugün bir aylık kontrolünde düşük te olsa bağışıklık sistemi hastalığı olabilir dedi doktor çok üzüldüm . Sonuc 10 güne çıkacakmış. Daha önce böyle bir şey gören var mı ?
bir de dr silikon ucu bırak dedi zaten şimdiden acıyor dememe rağmen . Bıraktım bebiş kavradı güzel fakat o kadar çatladı ki ağladım resmen emziremedim ikimiz de harap olduk . Silikon uca geri döndüm . Uzun süre silikon uç kullanıp ta bebesinçn kilosu iyi olan var mıdır ?

Canım iki konuda da hiç bir bilgim yok ama inşallah sonuçlar temiz gelir ve önemsiz halledibilecek basit bir şeydir. Allah yardımcınız olsun inşallah.❤

Diğer aşılar için bir şey diyemem ama aslında hepatiti yaptırmayabilirdin çünkü bildiğim kadarıyla annede hepatit olma ihtimaline karşı doğumdan hemen sonrası için aşı rutine koyuldu (zaten bizim rutin gebelik kontrollerimizde hepatit olup olmadığımıza da bakılıyor), hepatit b kan yoluyla yada cinsel yolla bulaşan bir hastalık olduğu için daha sonra da yapılabilir diye biliyorum

Daha önce hiç şahit olmadığım bişey ama inşallah temiz gelir sonucunuz

doktorum da öyle dedi. Doğar doğmaz mantıklı bulmadığını söyledi hepatit b yi. Zaten küçük bebeğin onu bi yerden alma ihtimali yok sonuçta.

Canım ilki hakkında bilgim yok, inşallah basit ufak bir şeydir, çabucak geçsin inşallah.

Silikon ucu bırakmaya çalışsan daha iyi aslında, zamanla süt azalabiliyormuş. Ne güzel onsuz da emebiliyormuş. İlk başta hepimizde olmuştur o acı. Bende çığlık atıyordum emmeye başlayınca..Meme ucu yarası için bana en iyi gelen şey memeleri açık bırakmak oldu.

Çok geçmiş olsun canım ben her iki konuda da bilgili değilim ama gümüş kapak kullanıyor musun benim yaralarıma o iyi gelmişti

İnşaallah sonuçlar temiz gelir ki gelecektir gönlünü ferah tut . Silikon hiç kullanmadım evet ilk başlarda çok acıyor ama zamanla ağrı kalmıyor , her emzirmeden sonra soğuk temiz suyla yıkayınca ağrısına iyi geliyordu benim bende silikon uclarla zamanla sütun azaldığını okumuştum bı yerde ama ne kadar doğrudur bilinmez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…