2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim adetim gelicek bu agriyi nerde olsa tanirim belim kopiyor kasiklarim fenaaa.. resmen unutmusum bu aciyi lohusalik kanamam ilk 10 gunde bitmisti zaten

Bugün ben de uykusuzlukta dibe vurdum kızlar,geceden beri bi huzur bulduramadım bebeğe.yoğun gaz sancıları yeni başlıyor olabilir mi yoksa bir günlük bi fırtına mıydı acaba

Bugün ben de uykusuzlukta dibe vurdum kızlar,geceden beri bi huzur bulduramadım bebeğe.yoğun gaz sancıları yeni başlıyor olabilir mi yoksa bir günlük bi fırtına mıydı acaba
Bebekler surekli huy degisir cnm
Bi bakmissin bu gece cok sakin

Canım çok geçmiş olsun yara konusunda bilgim yok ama meme ucu yarası konusunda benim de en başta yara olmuştu bi kac defa lansinoh lanolin krem kullandım meme ucu için özel bu bebeğe de zararı yok sonra emzirdikce geçti şimdi hiç acımıyo bi al dene istersen

Selam kızlar Mertin kalça usgsi vardi vardi bugün yaptırdık şükür normal çıktı. Diger organlara da baktılar onda da sorun yoktu. Darısı sizlere
Canm bizim doktorumuz 15 gün önce Bi elle muayene etti kalçasını 2 yana açabildiğin kadar açtı içim gitti sizde öyle bişey yaptı mı

Çıldıracağım az kaldı iki gündür ne uyku var ne bişey emiyor gazını çıkarıyoruz sonra başlıyor kıvranmaya birazda alttan çıkarıyor kaka yapıyor hadi uyutalım diyoruz Asla uyumuyor sonra tekrar acıkıyor tekrar aynı rutin valla bayılacağım az kaldı hiç bişey işe yaramıyor kucağımda dalar gibi oluyor yerine koyduğumuz gibi viyak viyak delircem

Canim bebek uyumak istiyor ama uykuya dalamiyor boyle olunca asiri huzursuz oluyorlar. Oto koltugunuz varmi? Varsa onun icine koyup hafif hafif sallayin azcik aglar sonra susuyor uyutmayi dene

Ebruzerm benimde 20 gün kadar sürmüştü kanamam sonra kesildi tam 40. Gün adet oldum.Benimde çok ağrılı olurdu ama pek ağrı olmadı bu defa
Aynı şeyleri ilk doğumdada yaşadım 40. Gün adet olmuştum yine ağrısızdı ama sonraki aylar eskisi gibi ağrılı olmaya başladım
Bu sıcaklarda çok zor oluyor pedle durmak bitsin diye gün sayıyorum bende

Dün akşamdan beri aynı durumdayız ağlıcam artık

Benşm kzıımda bugun gece sadece bir saat uyudu aşıdan mı oldu ,zaten aşırı gaz sancısı var kıpkırmızı oluyodu bugun öğlen saat 12 ye kadar agladı çığlık çığlığa . su anda uyuyor inşallah tekdar etmz hem ben hem kendı yoruldu

Geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar sonuçlar...

Cnm
Cnm devlet hastanesin de mi çektirdin.nasil randevu alınıyor. Direk ultrason randevusumu alcaz. Bizde 47 günlük olduk. Bir an önce çektirelim
Evet canim devlette yaptırdım biz ilk 1 haftalik kontole gittiğimizde doktor göndermişti usgye randevu alın diye. Direkt alınıyor mu bilmiyorum ama arayip bir sormak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…