- 5 Ekim 2020
- 14.713
- 40.298
- 548
- 36
Ben de dün gece uyumadı çok gaz oldu demiştim ya önceki gün çokça dondurma yemiştim ama daha yemiycem özellikle dondurma bende bile gaz yapıyor çünki kaçırırsam ve kaçırıyorum.
Aynıyız ilk günlet sürekli uyuyan bebek gitti gece bile uyanıyor artık dün 3 saat uyumadı işimiz zor hele gece ağlaması çokkkk zor geliyor bana umarım hergece aynı olmzUyutana kadar canım çıkıyor 5 kere dalıp uyanıyor
Allah herkese güç kuvvet versin
1 au aşımızı bugun olduk cok şükür 3550 kg 51 cm doğmuştu
4700 grm cikti ustu ince bezi temizdi hemsire üstünden 200 grm düşelim dedi ama bence o kadarr etmez üstü
Boyunu bastan savma ölçtü 55 cm cok kalabalikti hızlıca yaptilar banyoyu bile soramadim ne zaman banyo ettirebilirim
Aynen ben de çok acıkıyorum keşke şöyle güzel sofralar hazırlayıp biri çağırsa diyorum ama yokBen dondurma yiyorum her gün ama az. Çok canım çekiyor ya. Bir de çok acıkıyoruz emzirirken.
Kesinlikle hemşireyle alakalı bu durum bence.eski hemşirem arar evde ölçüp atabilirsin derdi bu maşallah boy kafa kol karın hepsini ayrı alıyor çok titiz.kalabalık olsa da savmıyor başından.henüz bir ay kontrolüne çağırmadı amaBizim de boyımuzu ölçemediler sağlık ocağında nedense uğraşamıyorlar bacaklarıyla. Bizimki sağlık ocağında 100 gram düştü. 24 saat banyo yapmayacak şimdi.
Yarin aksam yikarim o zaman cnm pek ilgilenmiyorlarBizim de boyımuzu ölçemediler sağlık ocağında nedense uğraşamıyorlar bacaklarıyla. Bizimki sağlık ocağında 100 gram düştü. 24 saat banyo yapmayacak şimdi.
Bize hemşire 2 gün sonra dedi banyo için1 au aşımızı bugun olduk cok şükür 3550 kg 51 cm doğmuştu
4700 grm cikti ustu ince bezi temizdi hemsire üstünden 200 grm düşelim dedi ama bence o kadarr etmez üstü
Boyunu bastan savma ölçtü 55 cm cok kalabalikti hızlıca yaptilar banyoyu bile soramadim ne zaman banyo ettirebilirim
Yan yatirmak gece cok tehlikeli cnm bizim dotkorlat hemsireler ozellikle uyariyorlar gece asla yan yatirmayin sadece duz yatirin gun icinde yan yatirin diye..Kızlar dün gece bi ara gazdan ağladı oğlum beşiğinden aldım bizim yatağa koydum.bi kaç saat uyumuşum mızmızlandı uyandım emzirmek için baktım ki yüzüstü benim oğlanöyle koymadım o kadar da gitmemiştir kafa yani değil mi,yan yatırıyorum zaten nasıl o pozisyona dönmüş bilmiyorum.sizler de dikkat edin Allah tan ellerini güzel yerleştirmiş hala şaşkınım
Maşallah sırf anne sütü mü1 au aşımızı bugun olduk cok şükür 3550 kg 51 cm doğmuştu
Al bendende o kadar ya hep birisi bizi yemeğe kahvaltıya çağırsın istiyorum bu aralarAynen ben de çok acıkıyorum keşke şöyle güzel sofralar hazırlayıp biri çağırsa diyorum ama yok
Anne sütü cnmMaşallah sırf anne sütü mü
Kiraz çekirdeği kemeri var e bebekte onlarında çok faydası varmış herkes memnun .Acı elma yağını duydum karnına masaj yapılıyormş faydası olan varmı acaba
Aynen ben de çok acıkıyorum keşke şöyle güzel sofralar hazırlayıp biri çağırsa diyorum ama yok
Kesinlikle hemşireyle alakalı bu durum bence.eski hemşirem arar evde ölçüp atabilirsin derdi bu maşallah boy kafa kol karın hepsini ayrı alıyor çok titiz.kalabalık olsa da savmıyor başından.henüz bir ay kontrolüne çağırmadı ama
Rabbim kuzucuk lara sağlık versin hepsi geçici şeyler. Ama geceğlaması zorluyor gerçekten uykusuzlık yorgunluk. Kollarım ağrıyor kucakta tutmaktan. Düzene girseler bian önceAynı sorun bende de var . her gun belli saatlerde aglıyo kıpkırmızı oluyo . aksam dokuzda uyuyo saat 12 gibiaglamaya başlıyo saat 2,3kadar . sonra saat 6 uyanıyo aglamaya başlıyo saat 9 kadar . oglen oglen bi aglama saati , ıkındı bi aglama saati hergun aynı saatlerde ama. Tabi aralarda deliksiz uyumuyo emmek için kalkıyo sıcaktan uyanıyo , kakasını yaparken aglıyo aglıyo yani
Gerçekten mi ya,ben de sırtüstü yatırmayı riskli bulurum,bi kussa falan genzine gitmez miYan yatirmak gece cok tehlikeli cnm bizim dotkorlat hemsireler ozellikle uyariyorlar gece asla yan yatirmayin sadece duz yatirin gun icinde yan yatirin diye..
Gerçekten dimiAl bendende o kadar ya hep birisi bizi yemeğe kahvaltıya çağırsın istiyorum bu aralar
Gerçekten mi ya,ben de sırtüstü yatırmayı riskli bulurum,bi kussa falan genzine gitmez mi
Gerçekten dimibir gün gelinlerimi sırf böyle bağlayacağım kendime
Maşallah onaEvet canım biogaia mutlaka kullansın dedi doktor sezaryende vajinadan geçerken alması gereken probiyotikleri alamadığı için veriyorlarmış onu. Sab simplexi de baştan gaz oldukça ver dedi doktor öyle bir işe yaramadı. Şimdi 8 saatte bir düzenli veriyorum her sabah gaz seansımız oluyor bir süredir güzelce çıkarıyor.
Minik adam ancak normal bebek ölçülerine geldiİsmi de ali oldu
Hep öyle bizimki zatenVücudu Sırt üstü kafası yan olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?