2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben de dün gece uyumadı çok gaz oldu demiştim ya önceki gün çokça dondurma yemiştim ama daha yemiycem özellikle dondurma bende bile gaz yapıyor çünki kaçırırsam ve kaçırıyorum.

Ben dondurma yiyorum her gün ama az. Çok canım çekiyor ya. Bir de çok acıkıyoruz emzirirken.

Uyutana kadar canım çıkıyor 5 kere dalıp uyanıyor
Allah herkese güç kuvvet versin
Aynıyız ilk günlet sürekli uyuyan bebek gitti gece bile uyanıyor artık dün 3 saat uyumadı işimiz zor hele gece ağlaması çokkkk zor geliyor bana umarım hergece aynı olmz

1 au aşımızı bugun olduk cok şükür 3550 kg 51 cm doğmuştu
4700 grm cikti ustu ince bezi temizdi hemsire üstünden 200 grm düşelim dedi ama bence o kadarr etmez üstü
Boyunu bastan savma ölçtü 55 cm cok kalabalikti hızlıca yaptilar banyoyu bile soramadim ne zaman banyo ettirebilirim

Bizim de boyımuzu ölçemediler sağlık ocağında nedense uğraşamıyorlar bacaklarıyla. Bizimki sağlık ocağında 100 gram düştü. 24 saat banyo yapmayacak şimdi.

Ben dondurma yiyorum her gün ama az. Çok canım çekiyor ya. Bir de çok acıkıyoruz emzirirken.
Aynen ben de çok acıkıyorum keşke şöyle güzel sofralar hazırlayıp biri çağırsa diyorum ama yok
Bizim de boyımuzu ölçemediler sağlık ocağında nedense uğraşamıyorlar bacaklarıyla. Bizimki sağlık ocağında 100 gram düştü. 24 saat banyo yapmayacak şimdi.
Kesinlikle hemşireyle alakalı bu durum bence.eski hemşirem arar evde ölçüp atabilirsin derdi bu maşallah boy kafa kol karın hepsini ayrı alıyor çok titiz.kalabalık olsa da savmıyor başından.henüz bir ay kontrolüne çağırmadı ama

Bize hemşire 2 gün sonra dedi banyo için

Yan yatirmak gece cok tehlikeli cnm bizim dotkorlat hemsireler ozellikle uyariyorlar gece asla yan yatirmayin sadece duz yatirin gun icinde yan yatirin diye..

Maşallah sırf anne sütü mü

Bizimkinin yalanı kalça usg çekilmediği için zorla bacak uzatıp boyunu ölçmemiz doğru değil

Rabbim kuzucuk lara sağlık versin hepsi geçici şeyler. Ama geceğlaması zorluyor gerçekten uykusuzlık yorgunluk. Kollarım ağrıyor kucakta tutmaktan. Düzene girseler bian önce

Yan yatirmak gece cok tehlikeli cnm bizim dotkorlat hemsireler ozellikle uyariyorlar gece asla yan yatirmayin sadece duz yatirin gun icinde yan yatirin diye..
Gerçekten mi ya,ben de sırtüstü yatırmayı riskli bulurum,bi kussa falan genzine gitmez mi
Al bendende o kadar ya hep birisi bizi yemeğe kahvaltıya çağırsın istiyorum bu aralar
Gerçekten dimibir gün gelinlerimi sırf böyle bağlayacağım kendime

Maşallah ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…