2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Uyumuyor uyumuyor sabahın köründen beri uyumuyor
Uyumadıkça daha da uyumuyor
Karnı tok altı temiz gazı yok ev serin bıraktım artık ben elimden geleni yaptım sabahtan beri onu uyutmaya çalışıyorum bugünde böyle takılayım dedi heralde

Kızım dünden beri bu şekilde uyku uykuyu getiriyormus onu anladm gündüz nasılsa gecede aynı

Vallah napiym kafayi yememe ramak kaldi . Bir tek kaalamadim her gelen afedersin her boka karisiyor yettim bezdim yani . Neymis efendim açmış , yok üşürmüş yok bilmem ne . Alıp sallıyorlar en nefret ettiğim şey çocuğu bırakıyorum yatağına yatar yatıyorda . Yok öyle yatırılmazmış illa sallanırmış yeter yaa vallahı bıktım . Buralarada giremedim cnm siz napyonuz

Ya yalnız kalmak mı iyi yanında birileri olması mı ben karar veremedim. Bu süreçte ilk kez 1 haftalıkken bir kere yalnız kaldım. Kaynanam geldi oh be dedim. Sonra gitsin artık şu kadın demeye başladım. Sonra 10 gün kadar tek kaldım anneme kaçtım beceremeyip. Sonra annemde baydım evime kaçtım. Yarın şehir dışı seferlerimize başlıyoruz. Üşeniyorum ama şu zor günler 2 hafta daha annelerin yanında geçsin dedim. Ama yine dellenicem onlarla da.
Ya karışmasalar sadece yardımcı olsalar. Mesela bebeğe karışmak yerine sadece ev düzeni ve yemekle ilgilenseler. Uykuya ihtiyacımız olduğunda gün içinde 1 saat kadar baksalar. Banyo yapacağımız zaman 15 dk göz kulak olsalar. Yalnızken ihtiyacım olan şeyler.
Ama anneme bile gün içinde çocuğu emanet edip 1 saat uyuyamıyorum çünkü yoruluyor. Karışmaya gelince hiç yorulmuyorlar ama.

Bir de kaynanama günlük çocuğun fotoğraflarını atıyorum. Bir kere de güzel yorum yap. Neden onu giydirdin oğluma. Sürekle oğlum muhabbeti. Ben bakıcısıyım galiba. Karşıdan emrediyor oğlumun yüzünde isilik çıkarmışsın doktora sor. Aaaaa hiç aklıma gelmemişti.
Fotoğraf attım bak poposuna da pişik yaptım bunu da sorayım mı dedim.
Artık o kadar olumsuz yorum geldi ki anlasın diye hep çirkin ağlarken resimlerini videolarını çekiyorum. Bak oğlun ağlıyor yazıyorım. Cevap ağlatma oğlumu. Ok yazıyorum. Artık ben geyiğe vurdum saf kadın anlamıyor ya. Eşime okutuyorum mesajları annem saf benim sen de alınıyorsun diyor. Yani biraz da akıllı olsun düşünceli olsun mesela. Saf ayağına yatmak kolay.

Atma canm sinirlerin bari bozulmasın

Canım vallah annem gitti bir hafta , kafamı dinledim bana yükü yok Allah a şükür yardımcı da oluyor ama yinede acaba acıktımı dese bile canım sıkılıyor, kaynanam hele annesiii bu bebek aç açç . Çok biliyor sanki . Annanem geldi , oda sallayıp duruyor çocuğu bıktım sanki onlar anadan doğma anne olmuşlar biz bi şey bilmiyoruz. Bırakta bende istediğim gibi bakiym demi

Atma canm sinirlerin bari bozulmasın

Torununu görmek istiyormuş. Whatsapp grubu yaptılar her gün istiyor ordan kız kardeşlerini falan da eklemiş onlar sessiz takip ediyor süreci. Tatlış tatlış şeyler yazıyorlar. Bu saçmalıyor uyarırlar diye bekliyorum bizimkini ama. Tık yok.

33 yaşımdayım. Kaynanam 18 yaşında annem 22 yaşında anne olmuş. Kendi analığıyla kıyaslıyor ben de böyleydim ben de şöyleydim. Hayır aynı olamayız ben tabi ki çok daha fazlasını biliyorum. elimin altında internet doktoruma kolay ulaşıyorım. Sizlerle konuşuyorum. Annelerin saçma laflarına ihtiyacımız yok da. Anlamıyorlar evet.
Benim annem de sürekli o aç muhabbetini yapıyor. Saçma sapan mama verdim kaç kere onun yüzünden.
Kaynanam bendeylen gece sağıp veriyordum. O da takmıştı sağma sütün biter. Yav artırıyor diyorum. Acaba? Diyor. E biliyorum artırıyor mal mıyım ben.

Iyi akşamlar kızlar. Mastit için neler tavsiye edersiniz . Sol göğsüm ellenmiyor alt tarafında kitle oluşmuş.cok şiş değil ama ağrıdan bebegi bile kucağıma alamıyorum ateş gibi yaniyor memem

Iyi akşamlar kızlar. Mastit için neler tavsiye edersiniz . Sol göğsüm ellenmiyor alt tarafında kitle oluşmuş.cok şiş değil ama ağrıdan bebegi bile kucağıma alamıyorum ateş gibi yaniyor memem
Ilık duş altında o kitleye masaj yapıyorum ben bastıra bastıra,tarakla da yapabilirsin masajı, çıkınca da sağıyorum ancak öyle rahatladım. Bir de bebeği hep o memeyle emzirdim. Bir an önce önlem al, ateş halsizlik yaptı bende bebeğe zor baktım 2 gün. Lahana sarmal da iyi geliyormuş ama bulamadım ben

Sıcak kompres yap canım . ılık duş al elinle sag sonra . inşallahdüzelir biraz inince bebege verebilirsen o daha ıyı boslatıyo

Ya sorma benzer şeyler ara ara bizde de oluyor çok gelmiyor kvalide gerçi ama oluyor..
Valla çok güzel demişsin al benden de o kadar

Bence ya gerçekten sadece yardımcı olmak isteyecekleriyle kalacaksın ya da tek.tek olmak da zor her iş sana bakıyor ve yorgun oluyorsun ama diğer türlü kafa bitiyor.bazen bunalınca söyleniyorum,eşim gideceksin kayınvalidenin yanına bakacaklar sana diyo.arabayla onbeş dk mesafedeler,daha bir defa geldiler,bir daha da ne bebeği merak eden var ne de bişeyler hazırlayıp yollayan.oraya gideceğim de önüme bir tabak yemek koyacaklar diye onların lafını sözünü çekeceğim.herşeye karışacaklar.hele bir de pişik ve isilik oldu ki vay halime vallahi kaldıramam.bayramda nasıl akşam edeceğimi orda bile düşünüyorum şimdiden.sırf kadınlar olsa bir kere bebek kucağına almamış kayınpederim bizim çocuklar olunca çocuk doktoru kesiliyo.
Annem ongün kaldı hiçbişey el atmadı eşim,kendi annesi gelince girdi yattı bakmadı bile dedim kv ye,yaptığı yorum bana o da mı emzirecekti.halbuki bir hafta doğrulamadım yatakta sezaryenya.aman kızlar evimiz pis kalsın karnımız aç gerekirse kendimiz bakalım,bize iyi gelmeyecek insanlara muhtaç olmaktansa

Kayınpederin çocuk doktoru meselesine çok güldüm. Benim babam o. Biz bebekken bunalıp eve gelmeyen orda burda kalan adam. Benim çocuğum için diyor ki bu saatte uyutma gece uyumaz baba bu bebek. Her saat uyuması lazım. Tey allahım.

Çok ilerlememişti iki saat icin de böyle oldu. Aksine bebek de bugün emmek istemiyor. Allah yardımcımız olsun sağolun

Çok ilerlememişti iki saat icin de böyle oldu. Aksine bebek de bugün emmek istemiyor. Allah yardımcımız olsun sağolun
Benim ki de bir iki gündür meme istemiyo zorla veriyorm . gece bende de sertleşme oluyo ama zaten aglıyo dıye beş dk ugrasıp zorla verıyrm yoksa agrıdan uyuyamıyrm . Allah yardımcımız olsun . meme reddi erken başladı bu kızımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…