- 5 Ekim 2020
- 14.693
- 40.218
- 548
- 36
aldatma maalesef baya boynuzlarım uzamış o kadar aptalımki anlamamışım.
Hmm, asla affedemeyeceğim bişey benimde. Eşinin haberi varmı yakaladığından? ne yapmayı düşünüosn?Mesajları yakaldım canım
Menenjit aşısının tarihine baktım da netten böyle yazıor ordada: “Genellikle 2 yaş altı bebeklere uygulanan menenjit aşısı 9 ile 23 aylık dönemi arasında 3 ay ara ile iki doz uygulanmaktadır.” Bakalım doktorumuza bi sorarız olmazsa yine
Yeni doğum yapmanın verdiği duygusallık birde bu gerçekden yıkıcı oluyor dik duruyorum henüz Yıkılmadım enteresan bir durum var daha hiç kavga bile etmedim sakinliğimi koruyorum sadece bitti dedim ona çocuklar için susuyorum diye o benden beter durumda yaptıgını ağır ödüyorÇok üzüldüm yeni doğum yapmış bir kadının yiyebileceği en büyük darbe bu olsa gerek.
Sen çocukların için dik dur. Kendini kaptırma. Özgüvenini kaybetme. Sen aptal değilsin kocan ahlaksız ne yazık ki.
Bende asla affetmem derdim balım ama çocukların duyguları var ailesizliği onlara yaşatamam anlayabilecek yaşda değiller ben yaşadım ailesizliği nedemek olduğunu biliyorum bana eş değil ama çocuklarıma baba olmaya devam edecek. Haberi var msj onada gösterdim bak bunları okudum gayet başarılı afferin sana ne güzel benden vazgeçtiğini bana anlatmış oldun dedim orada bağları kopardım canım insanın başına hayatta herşey geliyormuş hiç beklemezdim asla yapmayacak bir insandı meyer güvenmeye çekmiş sin babana bile lafı doğru imişHmm, asla affedemeyeceğim bişey benimde. Eşinin haberi varmı yakaladığından? ne yapmayı düşünüosn?
Canım benim çok çok üzüldüm Rabbim sana güç kuvvet versin o pislik kocanıda bin pişman etsin inşallah. sadece msj mı yoksa daha ileriside mi varmış.Yeni doğum yapmanın verdiği duygusallık birde bu gerçekden yıkıcı oluyor dik duruyorum henüz Yıkılmadım enteresan bir durum var daha hiç kavga bile etmedim sakinliğimi koruyorum sadece bitti dedim ona çocuklar için susuyorum diye o benden beter durumda yaptıgını ağır ödüyor
Teşekkürler cnm. Bilgiler güzel. Demekki her aşı markasının dozu ve kullanımı farklı oluyoUzm. Dr. Anıl Doğan, Instagram: "Kaydırmalı post 🌈🌈 Bugün itibariyle bir cumanın daha sonuna geldik 🙃 💜 Bugün çocukluk çağında yapılması önerilen ancak malesef ücretli olan özel aşılardan ikisinden bahsetmek istedim ➡️Menenjit, daha çok bebek ve er
383 likes, 96 comments - uzmancocukhekimi, June 25, 2021: "Kaydırmalı post 🌈🌈 Bugün itibariyle bir cumanın daha sonuna geldik 🙃 💜 Bugün çocukluk çağında yapılması önerilen ancak malesef ücretli olan özel aşılardan ikisinden bahsetmek istedim ➡️Menenjit, daha çok bebek ve ergenleri etkilemekle...www.instagram.com
Anladığım kadarıyla 4 tane menenjit aşısı markası var. 2 tanesi yapılmalıymış.
Biri bexsero b tipine etkili o yapılacak
İkincisi de genelde nimenrix yapılıyor. diğer tiplere etkili.
Ben de daha doktoruma sormadım. Eve dönünce sorucam. Ama böyle bilgiler buldum.
Bu kızı takip ediyorum bayağı güzel paylaşımları.
Hayatta herşey insanın başına gelebilir. Herşey insanlar için. Asla yaşamam die bişey yok. Bunu yaşayan tek kişi sen de değilsin. Sıkma canını. Çocuklar zaten harap oluyo arada. Anne babanın hataları yüzünden onlarında hayatları mahvoluyo. hayırlısı olsun hakkında inş. İnşallah o da hatasını anlar bidaha yapmaz. İnş taviz tavizi doğurmazBende asla affetmem derdim balım ama çocukların duyguları var ailesizliği onlara yaşatamam anlayabilecek yaşda değiller ben yaşadım ailesizliği nedemek olduğunu biliyorum bana eş değil ama çocuklarıma baba olmaya devam edecek. Haberi var msj onada gösterdim bak bunları okudum gayet başarılı afferin sana ne güzel benden vazgeçtiğini bana anlatmış oldun dedim orada bağları kopardım canım insanın başına hayatta herşey geliyormuş hiç beklemezdim asla yapmayacak bir insandı meyer güvenmeye çekmiş sin babana bile lafı doğru imiş
Sen mi yaptırmıştın geçen gün fiyatlarını yazmıştın sanki ağzım açık kaldı o fiyatları görünce
Aynen canım ben yaptırmıştımUzm. Dr. Anıl Doğan, Instagram: "Kaydırmalı post 🌈🌈 Bugün itibariyle bir cumanın daha sonuna geldik 🙃 💜 Bugün çocukluk çağında yapılması önerilen ancak malesef ücretli olan özel aşılardan ikisinden bahsetmek istedim ➡️Menenjit, daha çok bebek ve er
383 likes, 96 comments - uzmancocukhekimi, June 25, 2021: "Kaydırmalı post 🌈🌈 Bugün itibariyle bir cumanın daha sonuna geldik 🙃 💜 Bugün çocukluk çağında yapılması önerilen ancak malesef ücretli olan özel aşılardan ikisinden bahsetmek istedim ➡️Menenjit, daha çok bebek ve ergenleri etkilemekle...www.instagram.com
Anladığım kadarıyla 4 tane menenjit aşısı markası var. 2 tanesi yapılmalıymış.
Biri bexsero b tipine etkili o yapılacak
İkincisi de genelde nimenrix yapılıyor. diğer tiplere etkili.
Ben de daha doktoruma sormadım. Eve dönünce sorucam. Ama böyle bilgiler buldum.
Bu kızı takip ediyorum bayağı güzel paylaşımları.
Bence affedilebilecek bir şey şartlara göre değişir durum. Eşinin gözünde o pişmanlığı görmen lazım inanman lazım.Bende asla affetmem derdim balım ama çocukların duyguları var ailesizliği onlara yaşatamam anlayabilecek yaşda değiller ben yaşadım ailesizliği nedemek olduğunu biliyorum bana eş değil ama çocuklarıma baba olmaya devam edecek. Haberi var msj onada gösterdim bak bunları okudum gayet başarılı afferin sana ne güzel benden vazgeçtiğini bana anlatmış oldun dedim orada bağları kopardım canım insanın başına hayatta herşey geliyormuş hiç beklemezdim asla yapmayacak bir insandı meyer güvenmeye çekmiş sin babana bile lafı doğru imiş
Bin pişmanlığı dibine kadar yaşıyor yaşayacak da zaten ama ne faydası var daha ilerisini bilmiyorum Allahla arasında msjlar bana yetti zaten canım onunla göşüp sohbet etmesi yeter daha ileri gidip gitmediğini sormadım gerekse görmedim şimdilikCanım benim çok çok üzüldüm Rabbim sana güç kuvvet versin o pislik kocanıda bin pişman etsin inşallah. sadece msj mı yoksa daha ileriside mi varmış.
Yok canım bana hiçbirşey diyemez suçunu biliyor kabul ediyor pişmanlığını görüyorum ama kalbim affetmiyor edecekmi bilmiyorumBence affedilebilecek bir şey şartlara göre değişir durum. Eşinin gözünde o pişmanlığı görmen lazım inanman lazım.
Çok kez olduysa karaktersizliğe devam ediyorsa üstüne seni suçluyorsa pişman değilse kaç. Şimdi bunları düşünme ama. Çocuklara odaklan. Eşini gözle bence.
Hayırlısı olsun
Cok zor bir durum cnm.. mesajlarda ne yaziyor ilerisi varmi bunlarin hepsi bir etken karar verebilmen icin… zor Allah yardimcin olsunYok canım bana hiçbirşey diyemez suçunu biliyor kabul ediyor pişmanlığını görüyorum ama kalbim affetmiyor edecekmi bilmiyorum
Bin pişmanlığı dibine kadar yaşıyor yaşayacak da zaten ama ne faydası var daha ilerisini bilmiyorum Allahla arasında msjlar bana yetti zaten canım onunla göşüp sohbet etmesi yeter daha ileri gidip gitmediğini sormadım gerekse görmedim şimdilik
Ayy yaaa çok üzüldüm canım benim de en korktuğum şeylerden biri affedebilir misin bilmiyorum ama bi kere yapan hep yapar diye bi laf var affetsen bile güvenemezsin ki daha...Bende asla affetmem derdim balım ama çocukların duyguları var ailesizliği onlara yaşatamam anlayabilecek yaşda değiller ben yaşadım ailesizliği nedemek olduğunu biliyorum bana eş değil ama çocuklarıma baba olmaya devam edecek. Haberi var msj onada gösterdim bak bunları okudum gayet başarılı afferin sana ne güzel benden vazgeçtiğini bana anlatmış oldun dedim orada bağları kopardım canım insanın başına hayatta herşey geliyormuş hiç beklemezdim asla yapmayacak bir insandı meyer güvenmeye çekmiş sin babana bile lafı doğru imiş
Kopyası var canım saklıyorumHirasarem ama sana tavsiyem her ihtimale karsi mesajlarin kopyasi/resmi sendede olsun.. sakla. Dunya hali ne yasiyacagimizi asla bilemeyiz
Düşününce sinirim bozuluyor o kadar ileri gitmişmidir bilmiyorum gitmişde olabilirler Allah bir dediğine başkada sözüne inanmıyorum çünkü vekilim Allah ona bırakdımCanım bu önemli öğrenmen lazım. Affedersen falan yarın öbür gün hastalık taşımasın benim en büyük korkum o. Hpv genital siğil korunsa bile bulaşır. Şu an bu söylediklerim sana anlam ifade etmiyor olabilir. Ama gerçekten en önemli kısım bence.
Malesef bende böyle şeyleri duyunca çok üzülür bir anlam veremezdim nasıl onunla yaşar boşanmazlar derdim işte oluyormuş affedermiyim bilmiyorum ama güvenemem orası kesin canım hiç unutmayacağım bir duyguyu bana yaşattı peterini yaşıyor yaşasın pişmanlığı fayda etmiyorAyy yaaa çok üzüldüm canım benim de en korktuğum şeylerden biri affedebilir misin bilmiyorum ama bi kere yapan hep yapar diye bi laf var affetsen bile güvenemezsin ki daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?