2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Geçmiş olsun mu denir ne denir cidden ne diyecegimi nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum inan. Pişman diyorsun ya ona hiç inanmam . Çünkü yakalamasaydin devam edecekti . Pişman insan yanlışını farkedip yolundan dönen sana itiraf edip telafi etmeye calissaydi olurdu. Şuan sadece yakalanma piskinligi diyorum. 2 gün sonra da affetmedigini görünce seni suçlamaya başlayacaktır eminim. Sende kusurlar bulacak , seni de buna inandırmaya çalışacak. Her ne koşulda olursa olsun ihanetin kılıfı olmaz. Sen yapsaydın yüzündeki pişmanlığa inanır miydi !!! İyice feminist oldum bunlar yüzünden . İyi dedigimizin bile biseyi çıkıyor

Benim kayınpederim de yaşını başını almış hala aynı adam genckende aldatiyordu simdide gecenlerde kaynim görmüş arabada bir bayan varmis soruyoruz inkar ediyor daha neler neler yaptı kv de de cirkin degil Allah var küçük gösteriyor güzel bayan yaşını belli etmez süt gibi beyaz kp de çirkin birsey gelen parasina geliyor bence Allahından bulsun kv de bekar oğlu var onu da evlendiriyim öyle bosanacam diyor kadın bu zamana kadar çocukları icin yutmuş Hirasarem dikkat et arkadaşım çok üzüldüm durumuna benim başıma gelse psikolojim bozulur kimin başına gelse öyle
Yapan bir daha yapıyor pis yola alışınca kp yaşı kaç hala yapıyor yani

Benim babamda annemi aldatıyor bunu kardeşimle ben biliyoruz annem şu an yapmıyor sanıyor daha doğrusu umursamıyor artık çünkü içindeki duygular bitmiş Bn de hep bunlarla büyüdüğüm için çok acıtır bu konular beni eşimle aynı şeyleri yaşamaktan korkarım hep rabbim cezasını versin sadakatsiz her insanın seninde yardımcın olsun gönül ferahlığı versin canm

Benim kayınpeder de öyle gençliğinden beri uslanmamış. Küçücük yerde yaşıyorlar ev açmış kadının birine. Kv 10 yaş küçük kayınpederden. Ama toz kondurmuyor kocasına. Eşim ve kaynım babalarını evden kovdu tamamen biz bakarız annemize sen git dediler. aile apartmanı zaten. Daha da bu binaya giremezsin dediler diğer aile üyeleri de. Kv herkesin ayaklarına kapandı nolur geri alalım diye. Aldılar namaza başlamış sakal bırakmış tövbe ettim diyor. Muhtemelen parasız kaldı kovulunca içten karısını fethetti kendini aldırdı eve.

Erkeklerin ne kolay dimi tövbe ettim diyince olay çözülüyor. Ben babamdan böyle bir şey görmedim o yüzden çok şaşırıyorum.

Hirasarem zaman ilacın olur inş ve en doğru kararı verirsin inş
Aldatılmanın her türlüsü kötü affedilemez sevgisiz saygısız bir ortamda da çocuk büyütmek hiç sağlıklı değil
Bizden sana tavsiye ne kadar ileri gittiğini öğren kafanda soru işareti kalmasın bu aklını kurcalar hep ilerde , ama doğruyu söyleyeceğinede pek inanmıyorum böyle bir adamın

Al birini vur ötekisini bizim kayinpeder de Adıyaman'a gidip tövbe etmiş sözde ev açma olayları bizde de var birde kızı yaşında kadınlar ( lazer merkezinin senetini bulmuştuk o şekilde takip edip yakaladık karısına harcamaz böyle) önceden şirket onun adınaydı cok rahat herseyi yapıyordu simdi eşimin adına fazla vermiyor gözlemliyor babasını ama yapan her türlü yapıyor işte

Huylu huyundan vazgeçmiyor işte
Allah ıslah etsin böyle adamları
O saatten sonra namaza başlasa ne olur Allah aşkına sakalda bırakmış tamam bütün her şeyi affedilir!!!!! Tövbe yarabbim ya çok sinir oldum kusura bakma
Allah kimseye yaşatmasın
Koycan kapının önüne kimle eğleniyorsa ona defolup gitsin

Adıyaman niye kız? Öyle bir şey mi var?

Evet kendi 60 yaşında kaynanam 50. 30luk kızlar buluyor. Daha da çirkini kızın teki kaynanamı taviz ediyor boşa o adamı biz evlencez diye. Boşansalar aç kalır öyle bir şey olduğu an eşimin amcası iş yerine sokmaz.
Bizim de işler ortak olmasa çoktan batırmıştı. amcamız kontrol ediyor yine.
Benim kaynanam da o kadar zavallı ki. Gün yüzü göstermemiş üstüne başına bir güzel kıyafet almamış. Alıp bir yere gezmeye götürmemiş. Çocuklarıyla tatile gitmemiş. Alt katta amcası var onlar normal aile hayatı yaşıyorlar yani. Eşim diyor onlar hafta sonu atlardı ailece ankaraya alışverişe giderdi biz bakardık. Söylemiştim ya sana ilçedeler. İş ortak. Ceplerinde eşit para var. Ama bizimki karı kızla yiyor.

Ne namazına inanıyorum ne orucuna. Tövbe yarabbim. Kendini affettirsin bir ortama geri döner normaline. Bu kaçıncı evlendiğimizden beri.

Ay allahim hic bir cocuk kadin bunu yasamayi haletmiyor cok uzuldum. Esimede evlenirken ilk dedigim sey eger olurda birgun benden vazgecersenn ne bileyim istemezsen bunu bana asla aldatarak soyleme. Insan gibi karsima gec durustce soyle oda sacmalama fln dedi ama olsun
Ben dicegimi diyim. Aldatmak nedir ya? Durustce de sonra defol git demi. !

Öyle yapmıyorlar işte ne yardan ne serden geçer bu erkekler. Düzeni bozulmasın arada eğlencesine baksın.
Allah kimseye yaşatmasın o duyguyu

Bende bilmiyorum Adıyaman'da ne olduğunu cnm öyle diyip duruyor böyle adamlar evdeki kadınlarına yedirmiyor zaten pisler

Kızlar konudan çok bağımsız olacak ama bezlerde 2 numaraya geçtiniz mi? Bizimkini 1 numara sıkmaya başlamıştı sanki artık 2 numara aldım o da azcık büyük geldi ama daha rahat sanki

Kızlar konudan çok bağımsız olacak ama bezlerde 2 numaraya geçtiniz mi? Bizimkini 1 numara sıkmaya başlamıştı sanki artık 2 numara aldım o da azcık büyük geldi ama daha rahat sanki
ben bayadır 3 numara kullanıyorum 2 de çişi taşıyordu 3 geçtim hiç taşma olmadı oğlumda daha rahat.

Hangi marka canım ve kaç kilo sarp şu an?

Biz sleepy 2 numaradayız sıkmaya başladı sanki.

Aldatılmak bence her kadının korkulu rüyasıdır. Rabbim hiç birimize yaşatmasın o duruma düşürmesin dile gelince herşeyi söylüyoruz ama hayat şartlarında bazen söylenileni yapmak kolay olmuyor. Çocuk varken hele öyle astım kestim yapmak çok çok zorr. İnşallah eşlerimiz anlayışlı merhametli sadık ve sahiplenici olsunlar.
Hayat yeterince zor bide eşler daha da zorlaştırıyor.

Sleepy 3 no kullaniyorum bayadir 2 sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…