- 5 Ekim 2020
- 14.693
- 40.218
- 548
- 36
Molfix canım kilosunu bilmiyorum haftaya tartilicaz bakalim
Bende defnenin boyunu merak ediyorum haftaya gidicem uzun duruyor gören kim uzun diyor ben 163 esim 175 abilerim 185 üstü benim kızda uzunBizimki baya boya da gitti ama kilosu da iyi gibi 5 buçuk gibi tahmin ediyorum ama haftaya tartilalim bakalim ne dicekler
Biz 4kullaniyoruz desemKızlar konudan çok bağımsız olacak ama bezlerde 2 numaraya geçtiniz mi? Bizimkini 1 numara sıkmaya başlamıştı sanki artık 2 numara aldım o da azcık büyük geldi ama daha rahat sanki
Allah yardımcın olsun canım gerçekten ne denir bilmiyorum.aldatma maalesef baya boynuzlarım uzamış o kadar aptalımki anlamamışım.
Bizde molfix 2 numara kullanıyoruz kilosu 5200 civarıydı bizede hafif büyük gibi ama çok değil normal gibi rahat rahat oluyorKızlar konudan çok bağımsız olacak ama bezlerde 2 numaraya geçtiniz mi? Bizimkini 1 numara sıkmaya başlamıştı sanki artık 2 numara aldım o da azcık büyük geldi ama daha rahat sanki
Ben de ne diyeceğimi bilemiyorum,senin adına çok üzüldümaldatma maalesef baya boynuzlarım uzamış o kadar aptalımki anlamamışım.
Maşallahhh ben de kendi kendime 2ye erken mi geçtim acaba diyorumBiz 4kullaniyoruz desemdiğer hepsinde çişi tasiriyordu 4e geçtik daha iyi suan. Zaten 3le 4 arasında 1 2 cm fark var
Biz de eşimle aynı sizin gibiyiz ben 166 eşim 175 ama kalıplı baya o yüzden olduğundan uzun görünüyo ona çekmiş heralde 52 cm doğdu zaten 9 temmuzda 56 cm olmuştu şimdi 60 cm rahat olmuşturBende defnenin boyunu merak ediyorum haftaya gidicem uzun duruyor gören kim uzun diyor ben 163 esim 175 abilerim 185 üstü benim kızda uzun
Kac kilo senin bebegin? En az 5 vardır suan bence. 3 daha rahat olur aslında. Bantları ustuste gelmiyorsa oluyordur cocugaMaşallahhh ben de kendi kendime 2ye erken mi geçtim acaba diyorum
Haftaya tartilicaz ama 9 temmuzda 4200dü ben kucağımdaki ağırlığına göre bi 5 buçuk var gibi düşünüyorum şu an çünkü bacakları falan boğumlaştı öyle aşırı olmasa da, gıdığı yanakları falan şişti bayaKac kilo senin bebegin? En az 5 vardır suan bence. 3 daha rahat olur aslında. Bantları ustuste gelmiyorsa oluyordur cocuga
Olmuştur üstünden 1 ay geçti hala nasil 2 kullanıyorsun canim. Taşırma vs olmuyormu?Haftaya tartilicaz ama 9 temmuzda 4200dü ben kucağımdaki ağırlığına göre bi 5 buçuk var gibi düşünüyorum şu an çünkü bacakları falan boğumlaştı öyle aşırı olmasa da, gıdığı yanakları falan şişti baya
Yok daha hiç olmadı taşırma bi de zaten bizimkinde bi huy var afedersin gaz çıkarırken azcık bir damla kaka yapsın o bez değişene kadar kendini paralıyo. O bi nokta kakanın olduğu yere tuvalet kağıdı koyup kandırmaya çalıştım yok onu da yemedi ondan sürekli bez değişiyoruzOlmuştur üstünden 1 ay geçti hala nasil 2 kullanıyorsun canim. Taşırma vs olmuyormu?
Benim kızda pis beze kaka yapmaz temiz beze yapar hepYok daha hiç olmadı taşırma bi de zaten bizimkinde bi huy var afedersin gaz çıkarırken azcık bir damla kaka yapsın o bez değişene kadar kendini paralıyo. O bi nokta kakanın olduğu yere tuvalet kağıdı koyup kandırmaya çalıştım yok onu da yemedi ondan sürekli bez değişiyoruz
Sen benden daha çok sinirlisin balım konuşmuyorum çocuklarla ilgili iletişimdeyiz suçluyamaz beni kavgada edemez o kadar perişan haldeki ben su deyince konuşurken tık diye kesiyor konuşmayı sinirleerim yıpradı kaç gündür ama nedense kavga edemiyorum hesap soramıyorum yorgunumGeçmiş olsun mu denir ne denir cidden ne diyecegimi nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum inan. Pişman diyorsun ya ona hiç inanmam . Çünkü yakalamasaydin devam edecekti . Pişman insan yanlışını farkedip yolundan dönen sana itiraf edip telafi etmeye calissaydi olurdu. Şuan sadece yakalanma piskinligi diyorum. 2 gün sonra da affetmedigini görünce seni suçlamaya başlayacaktır eminim. Sende kusurlar bulacak , seni de buna inandırmaya çalışacak. Her ne koşulda olursa olsun ihanetin kılıfı olmaz. Sen yapsaydın yüzündeki pişmanlığa inanır miydi !!! İyice feminist oldum bunlar yüzünden . İyi dedigimizin bile biseyi çıkıyor
Hiç bir kadının aldatilarak asagilanmasini degersizlestirilmesini hazmedemiyorum. Hem karnım doysun hem pastam dursun diyen erkek çok gel de sinirlenme . Senin için tabii ki kolay değil ama inan çocuklar o kadar zeki ki herşeyin farkına varıyorlar. O yüzden aynı evin içinde biz bitirdik çocuklar için konuşuyoruz denmesi pek basarili değil. Kadın kirilmissa rol yapmak zordur. Ha bu arada bizim adalet sistemi hızlı isleseydi çoktan bosanmistim. Biz de biseyler yaşadık. Bizim çok farklı bir konudan olaylar büyüdü. O an yüzüğü eline verip evladimla çıkıp gittim. Şimdi ki aklım olsa ben ne cikicam o çıksın derdimSen benden daha çok sinirlisin balım konuşmuyorum çocuklarla ilgili iletişimdeyiz suçluyamaz beni kavgada edemez o kadar perişan haldeki ben su deyince konuşurken tık diye kesiyor konuşmayı sinirleerim yıpradı kaç gündür ama nedense kavga edemiyorum hesap soramıyorum yorgunum
Maşallh kuzuyaKızlar bizimki yine huy değiştirdi gündüzleri karnı toksa altı temizse beşiğine koyuyorum kendi kendine duruyo öyle elleriyle falan oynuyo bu iyi bişey, ama uyumuyo artık beşikte inat ediyo uyutup koyuyorum en fazla 1 saat sonra kalkıyo derin uyku yok yani şimdi yeni huyumuz benim üstümde uyumakdün benim de gözlerim kapaniyodu öyle durur diye yattım onu da üstüme yatırdım sırtını hafifçe kaşıyodum masaj yapıyodum öyle uyuyakalmışım bi uyandım ki o da uyumuş 3 saat geçmiş daha da uyuyodu benim belim ağrıdı kıpırdanınca uyandı bugün yine aynı şekilde üstüme alıp masaj yapana kadar inat etti uyumadı yandık valla 2 hafta sonra işe başlıyorum çok alışmaz böyle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?