2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar konudan çok bağımsız olacak ama bezlerde 2 numaraya geçtiniz mi? Bizimkini 1 numara sıkmaya başlamıştı sanki artık 2 numara aldım o da azcık büyük geldi ama daha rahat sanki
Biz 4kullaniyoruz desem diğer hepsinde çişi tasiriyordu 4e geçtik daha iyi suan. Zaten 3le 4 arasında 1 2 cm fark var

Kızlar konudan çok bağımsız olacak ama bezlerde 2 numaraya geçtiniz mi? Bizimkini 1 numara sıkmaya başlamıştı sanki artık 2 numara aldım o da azcık büyük geldi ama daha rahat sanki
Bizde molfix 2 numara kullanıyoruz kilosu 5200 civarıydı bizede hafif büyük gibi ama çok değil normal gibi rahat rahat oluyor

Bende defnenin boyunu merak ediyorum haftaya gidicem uzun duruyor gören kim uzun diyor ben 163 esim 175 abilerim 185 üstü benim kızda uzun
Biz de eşimle aynı sizin gibiyiz ben 166 eşim 175 ama kalıplı baya o yüzden olduğundan uzun görünüyo ona çekmiş heralde 52 cm doğdu zaten 9 temmuzda 56 cm olmuştu şimdi 60 cm rahat olmuştur

Kac kilo senin bebegin? En az 5 vardır suan bence. 3 daha rahat olur aslında. Bantları ustuste gelmiyorsa oluyordur cocuga
Haftaya tartilicaz ama 9 temmuzda 4200dü ben kucağımdaki ağırlığına göre bi 5 buçuk var gibi düşünüyorum şu an çünkü bacakları falan boğumlaştı öyle aşırı olmasa da, gıdığı yanakları falan şişti baya

Olmuştur üstünden 1 ay geçti hala nasil 2 kullanıyorsun canim. Taşırma vs olmuyormu?

Olmuştur üstünden 1 ay geçti hala nasil 2 kullanıyorsun canim. Taşırma vs olmuyormu?
Yok daha hiç olmadı taşırma bi de zaten bizimkinde bi huy var afedersin gaz çıkarırken azcık bir damla kaka yapsın o bez değişene kadar kendini paralıyo. O bi nokta kakanın olduğu yere tuvalet kağıdı koyup kandırmaya çalıştım yok onu da yemedi ondan sürekli bez değişiyoruz

Kızlar bizimki yine huy değiştirdi gündüzleri karnı toksa altı temizse beşiğine koyuyorum kendi kendine duruyo öyle elleriyle falan oynuyo bu iyi bişey, ama uyumuyo artık beşikte inat ediyo uyutup koyuyorum en fazla 1 saat sonra kalkıyo derin uyku yok yani şimdi yeni huyumuz benim üstümde uyumak dün benim de gözlerim kapaniyodu öyle durur diye yattım onu da üstüme yatırdım sırtını hafifçe kaşıyodum masaj yapıyodum öyle uyuyakalmışım bi uyandım ki o da uyumuş 3 saat geçmiş daha da uyuyodu benim belim ağrıdı kıpırdanınca uyandı bugün yine aynı şekilde üstüme alıp masaj yapana kadar inat etti uyumadı yandık valla 2 hafta sonra işe başlıyorum çok alışmaz böyle inşallah

Eklentiler

• IMG_20210812_223723.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 105
succulentaski selam canım. Ayakta sallanma işini ne yaptın merak ettim. Benimki hala vazgeçmiyor daha doğrusu uyumuyor ki . Bırakıyorum en fzla 10ek sonra uyanıyor bı sefer başa dönüyoruz. Birde benimkinde şu huy çıktı uyuyor ayağımda yarım saat sonra kendi kendine uyanıyor sonra aglanaya başlıyor uyut diye uyuyamiyor. İçi geçtiğinde 3 saat uyuyor ama içi geçmesi içinde bı 2 saat sallanmak istiyor. Gece ayağıma aldım bende uyumuşum ayağımda bı uyandım 2 saat gecmis. Ayağımda taş taşımış gibi oluyorum sağlıklı uyku olmadığı için . Ne yapabiliriz sen neler yaptın bilgilerini paylaşır misin

Benim kızda pis beze kaka yapmaz temiz beze yapar hep

Sen benden daha çok sinirlisin balım konuşmuyorum çocuklarla ilgili iletişimdeyiz suçluyamaz beni kavgada edemez o kadar perişan haldeki ben su deyince konuşurken tık diye kesiyor konuşmayı sinirleerim yıpradı kaç gündür ama nedense kavga edemiyorum hesap soramıyorum yorgunum

Hirasarem canım ne denir bilmiyorum bu durumlarda… Allah ıslah etsin o adamı, sana da güç kuvvet versin hayırlı güzel kapılar açsın İnşaAllah hem kendin hem yavruların için en doğru en güzel kararı verirsin. Ne zaman konuşmak içini dökmek istersen bizler buralardayız unutma lütfen

Hiç bir kadının aldatilarak asagilanmasini degersizlestirilmesini hazmedemiyorum. Hem karnım doysun hem pastam dursun diyen erkek çok gel de sinirlenme . Senin için tabii ki kolay değil ama inan çocuklar o kadar zeki ki herşeyin farkına varıyorlar. O yüzden aynı evin içinde biz bitirdik çocuklar için konuşuyoruz denmesi pek basarili değil. Kadın kirilmissa rol yapmak zordur. Ha bu arada bizim adalet sistemi hızlı isleseydi çoktan bosanmistim. Biz de biseyler yaşadık. Bizim çok farklı bir konudan olaylar büyüdü. O an yüzüğü eline verip evladimla çıkıp gittim. Şimdi ki aklım olsa ben ne cikicam o çıksın derdim Uzun bı zaman ayrı kaldık . Ben başka bir şehirde düzen kurdum o derece. Çünkü öfkem çok büyüktü . Aynı evde kalarak oğluma iyilik yapmayacaktım , kendimi biliyorum. İstersen kız ama bilmem barışır miyim yaziyorsan, yüzde doksan barisacaksin ama bugün ama yarın. Çünkü onca mesafe ve zamana rağmen barıştım ben. Perişan dediğin adamı bir de ayrılma kararı aldığında gor nasıl tırnaklarını çıkarıyor. Neyse dilerim Rabbim sen ve evlatlarının ayağına taş degdirmesin.

Maşallh kuzuya zor oyle canım aynen alıştırma memede uyuyo bizimki de ama zaten ben çalışmadıgım için sorun yok

Kızlar hala şoktayım sabah eşim seslendi gözümü açtım , dıyo ki bebegı sen mi yere koydun ben şok tabi . bi baktım yerde döşege düşmüş yatıyo nasıl suçladım kendımı anlatamam. Tekli koltugu açıp ortasına yatırıyrm ev çok sıcak serın yer dıye . bizde yerde döşek atıyrz Allh tan döşege düşmüşbişey olmamış uyumaya devam edıyodu sizinde bebişler hareketlendi mi benim kız yuksege koyulmaz oldu hiç durmuyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…