2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
ay çok şükür bir şey olmamış canım. valla ben artık koltukta tek koyamıyorum çok hareketli geliyorum ki koyduğum yerden aşağıya gelmiş nasıl olmuşsa yüzüstü koyduğumdada dönüyor artık zaten. allah korusun kızımda o düşme olayını yaşadım ömrümden ömür gitti bunda da aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum o yüzden ekstra dikkat ediyorum.

İnsan çok çok kırgın olduğu zamanlarda kızgınlığını hissedip bağırıp çağıramıyor sessizliğini çok iyi anlıyorum.Allah sana çocuklarınla ilgilenme gücü versin.Her daraldığında yaz bize dinleriz

Ben ilk kızımda böyle seyler yaşamamıştm . bu kız fena olacak sanrım

Selam canım. Gece uykusuna maşallah diyim çok güzel. Kendi kendine uyuyor banyodan sonra. Gece 3 saatte bir kalkıp besliyordum yalnız sürekli. bu gece yapmadım onu daha güzel uyudu sanki. Beslenme sayısı azaldı ama Hala da uyanmadı şükür.
Ama gündüz feciyiz. Evde sallanan bir anakucağımız vardı. Eşim onu getirdi hafta sonu. Ona koyuyorum onda da uyuyor ama başından kalkamıyorum yine. Her hareketinde sallamaya devam böyle böyle kısa kısa uyutabiliyorum.
Gündüz sürekli sallayarak o iç geçmesini yapabiliyordum. 2 saati doldurabiliyordum bir süredir beceremiyoruz onu maximum yarım saat geneli 10 dk.
Uyanıkken de sürekli kucakta gezmek istiyor.
Valla ne yapacağımı şaşırdım artık ben de. Robot gibiyim gündüzleri kendime ayıracak 5 dk yok. Kısacık uyuduğu anlarda koşa koşa su içiyorum wc ye gidiyorum. Ağzıma bir şeyler atıyorum.
Sürekli sallarken de elimde telefon buraya giriyorum can sıkıntısından.

Benim kzımda oyle canım gunduz sadece pusette sallrsm uyuyo sürekli sallama halınfeym bişey yapamıyrm . gece maşallah daha ıyı uyuyo bende uyanana kadar ellemıyrm hiç . ayakta sallarsamda sürekli sallamam lazım yoksa hemen uyanıyo . yada memede ne kadar uyursa artık

Bizde tam olarak böyleyiz memede ne kadar uyursa, koyuyorum hemen uyanıyor gece bir haftadır saat başı yada 40 dk da bir uyaniyor ne zman düzelir nasıl düzelir shiiicc bilemiyorum

Cok dikkat et cnm bnm kizda durmuyor reflu yatagindan baska yerde yatiramiyorum

Bizde tam olarak böyleyiz memede ne kadar uyursa, koyuyorum hemen uyanıyor gece bir haftadır saat başı yada 40 dk da bir uyaniyor ne zman düzelir nasıl düzelir shiiicc bilemiyorum
Ben saldım artık ya . açıkcası benim buyuk kızım buyudukce daha çok kalkmaya başlafı ne zaman sürtten kestim uyku süresi uzadı

Herkes gündüz uykusundan şikayetçi
Bizde aynı durumdayız sabahtan beri kaç defa oldu uyutuyorum 10 dk içinde uyanıyor
Sabah 6 dan beri sallıyrm ,emzıriyrm kahvaltıyı bir saatte hazırladm aglamsından yemek yerken sallayarak yıyorm yoksa durmuyo ve yüzünü çiziyo hep oda ayrı sorun tırnak kesiyrm yıne çiziyo eldivenlede eli pişiyo sıcaktan napsam bılemedm. Aglarken yüzünü çizerek aglıyo sizin bebeklerde yapıyo mu ? .

Yapmazmı akşamki eseri buyrun
Gerinirken elleri hep yüzünde kipkirmizi ediyor

Eklentiler

• 20210813_113618.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 96
Bu gün doktora gittik kalça ultrasonu için, bir sorun çıkmadı çok şükür, eşimin tarafında genetik böbrek rahatsızlığı var diye böbreklerine de bakılmasını istedim bir böbreğin çıkışı hafif geniş çıktı ilerlemesi çok düşük bir ihtimal ama yinede nefrolojiden randevu alın o takip etse daha sağlıklı olur dedi. Normal muayenesinde bir sorun çıkmadı çok şükür.

Ben artık gündüz uyusun diye uğraşmıyorum ne yaparsam yapayım uyumuyor emerken sızıyor sadece o da en fazla 10 dk sürüyor, yüzü de haritaya döndü eli ya yüzünde ya kafasında saçlarını yoluyor

Acaba meme de uyuttugumuz için mi öyle oluyor zaman
Yok canım buyuk kızım memede uyumazdı ama emzik olarak kullanırdı aklı yettikçe daha çok istedi buna emzik veriyrm ama yıne uyumuyo ,uykuyu sevmıyolar sanırım benim çocuklar hala oyle buyugu uyku saati demeden uyumuyor ,sadece uzun yolda arabada uyuya kalırsa o ,başka turlu yok

Çizmez olur mu çiziyor benim kızda ama sık sık kesiyorum tırnaklarını çabuk uzuyorlar eli hep ağzında
Eldiven takma canım gelişimi için önemli, hissetmesi lazım dokundukça
Ben 1 haftadan sonra takmadım kontrole gittiğimizde doktor da demişti artık çıkarabilirsin eldivenleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…