Hiç bir kadının aldatilarak asagilanmasini degersizlestirilmesini hazmedemiyorum. Hem karnım doysun hem pastam dursun diyen erkek çok gel de sinirlenme . Senin için tabii ki kolay değil ama inan çocuklar o kadar zeki ki herşeyin farkına varıyorlar. O yüzden aynı evin içinde biz bitirdik çocuklar için konuşuyoruz denmesi pek basarili değil. Kadın kirilmissa rol yapmak zordur. Ha bu arada bizim adalet sistemi hızlı isleseydi çoktan bosanmistim. Biz de biseyler yaşadık. Bizim çok farklı bir konudan olaylar büyüdü. O an yüzüğü eline verip evladimla çıkıp gittim. Şimdi ki aklım olsa ben ne cikicam o çıksın derdim
Uzun bı zaman ayrı kaldık . Ben başka bir şehirde düzen kurdum o derece. Çünkü öfkem çok büyüktü . Aynı evde kalarak oğluma iyilik yapmayacaktım , kendimi biliyorum. İstersen kız ama bilmem barışır miyim yaziyorsan, yüzde doksan barisacaksin ama bugün ama yarın. Çünkü onca mesafe ve zamana rağmen barıştım ben. Perişan dediğin adamı bir de ayrılma kararı aldığında gor nasıl tırnaklarını çıkarıyor. Neyse dilerim Rabbim sen ve evlatlarının ayağına taş degdirmesin.