2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar bebeklere gazi olmasın diye soda veriliyormus duydunuz mu hiç veren var mı? Sanki çocuğa çok zarar verir gibi geliyor korkuyorum

Zaten sadce hastanede taktım ama ,son bır haftadr gece yatrken takıyrm yoksa mahvedıyo sabaha kadar

Kızlar bebeklere gazi olmasın diye soda veriliyormus duydunuz mu hiç veren var mı? Sanki çocuğa çok zarar verir gibi geliyor korkuyorum
Onu ilk dogdugunda hastanede ver dediler bana ama cesaret edemedm . gazı olmaz dıyolar ,deneyen arkadaslrm var gercekten de gazlı degil bebeklerı ama ben cesaret edemem dogar doğmaz . ben soda içiyrm ,kımyon çayı içiyrm ,bebegede ver dıyolar hepsinden ama vermıyrm benden gecer diye

Aynıyız gündüzleri uyuyo 10 dk sonra uyanıyo bu gerçekten yorucu önceden gündüzleri 3saat uyurdu tek seferde. Akşamda zor uyuttuk uyandı sürekli sonra ağlıyo uyuyamadığ için. Gece 1de çarşafta zorla uyuttuk gece uzun uyudu ama. Allah sabır versin hepimize. Çoooooooooook zormş benim 7seneden sonra zor geldi baya sinirlerm bozuldu

Bizim ilk bebe ama 5 yıl laylaylom geçirdik eşimle ne rahatmışız yaaa

Pişik de yok bnde şaşkınım değişik bişey dediğin gibi Bi yeri yara olmuş da bulaşmış gibi

Bizim ilk bebe ama 5 yıl laylaylom geçirdik eşimle ne rahatmışız yaaa
Bizimde evliliğimizin 3.yılında doğdu büyük kızım sanki evlendiğimiz gibi çocuk oldu hiç çocuksuz yaşamamışız gibi hissediyorum
Halbu ki hatırı sayılır bir zaman yalnızdık ama değişik bir duygu bazen eşime diyorum vay be gece 2 de 3 te yemek yemeğe çıkardık eğlenmeye giderdik aaa gittik dimi ya gerçek miydi onlar diyor

Evet 3 yıl da çok yeterli süre aslında ama ben de hiç evlenmemişim gibi annemdeyim ya hahha

Çarşafta salladıysan inş alışmamıştır. Bi kere bizde battaniyeyle sallamıştık büyük kızımı hemen alıştı ve mecbur eve de çingene beşiği kurmuştuk. Şimdi bunda o hatayı asla yapmamaya çalışıorm

Biz alıştırdık biliyor musun ama kolik sancılarına çok iyi geliyordu. Şimdi o geçti. Kullanıyor bizi

Ben başlarda kucağımda uyutup yatagina koyardım şimdi baktım esniyor gözleri gidecek gibi besigine koyuyorum ki kendi kendine uyumaya alışsın.
Tabi her zaman tutmuyor bu cogu kez agliyor etini koparmislar gibi ama böyle böyle alıştırmak istiyorum. Kendi başına uyursa daha uzun uyuyor ama benim müdahalemle uyursa çabuk uyaniyor

Ben başlarda kucağımda uyutup yatagina koyardım şimdi baktım esniyor gözleri gidecek gibi besigine koyuyorum ki kendi kendine uyumaya alışsın.
Tabi her zaman tutmuyor bu cogu kez agliyor etini koparmislar gibi ama böyle böyle alıştırmak istiyorum. Kendi başına uyursa daha uzun uyuyor ama benim müdahalemle uyursa çabuk uyaniyor

Canım bu benim ikinci evliliğim ilkinide ihanet ile bitirdim sen demişleyin evden çıktım amasya da ikamet ediyordum İst geldim boşandım yıllar sonra tekrar evlendim yine ihanet ya ben beceremiyorum doğru kişiyi yada bende birşey var kabullenmüyorum hiçbirşeyi ama artık Yoruldum kendimi mutlu etmeyi hiç beceremedim çocuklarım varsın mutlu olsun onlara ayrılığı boşanma sürecinin yıpranmasını yaşatmak istemiyorum benimde gücüm kalmadı teselliye zaten ailem yok iki piş pişlasın tutunacak bir evlatlarım var hayattaki tek başarımda onlar

Çok amin canım yazarım sizden başka yazacak kimsemde yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…