2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bizim ilk bebe ama 5 yıl laylaylom geçirdik eşimle ne rahatmışız yaaa
Aynen bizimde öyle ilk bebek 5 yıl sonra geldi valla da çok rahatmışız gerçektenama kaç yıldır mumla aradık bu bebişi çok şükür bin şükür ,bu uykusuz gecelerde geçecek ne çabuk büyüdü dicez yeter ki sağlık olsun valla 1 aydır makat çatlağı ile uğraşıyorum bebeğimle ilgilenemiyorum ağrılarımdan dolayı emziremediğim zaman oluyo o yüzden yeterki sağlık olsun hepsinin üstüsinden gelirim inş diye kendimi teselli ediyorum

Bu dönemde hastalık çekilmiyor gerçekten öce annenin iyi olması lazım bebeğe bakılıyor ben yeni yeni iyileştim çok şükür. Ağlıyordum çocuğuma tek bakacak kuvvetim yok diye. Önce sağlık olsun biz iyi olalım bebekler iyi olsun

Evet cnm araya okadar zaman girince zor.. bunu hep cevremden gordugum icin ben oyle yapmadim jep aralarinda 2/2,5 yas var kizlarimin.. bitane daha istiyorum bu bebegim 1,5 yasina gelsin insallah sonra artik kapatirim bence cocuk defterini

Aynen cnm once saglik Rabbim bizlere evlatlarimiza bakacak güc versin

Maşallah saçlar baya uzunmuş benim kzın saçları uzamıyo badem yagı falan sürdüm baya
Evet cnm uzattim 2 kere sadece uclarini aldirdim aama ilk kizimda ayni simdiki bebegim gibi sac olarak dogdu kestirmeyide dusunmuyorum ileride kendisi buyudugunde karar verir ben guzelce uzatimde

Evet cnm uzattim 2 kere sadece uclarini aldirdim aama ilk kizimda ayni simdiki bebegim gibi sac olarak dogdu kestirmeyide dusunmuyorum ileride kendisi buyudugunde karar verir ben guzelce uzatimde
Bende kestrmedim bebekken iki yaşında baya kısalttrdm çok yıpranmş dıye , ama yavaş uzuyo

Bende kestrmedim bebekken iki yaşında baya kısalttrdm çok yıpranmş dıye , ama yavaş uzuyo
Dogrudur cnm benim 2. Kiziminda uzuyor ama ilk kizima gore daha yavas. Bazen elimizden bisey gelmiyor genetikte olabiliyor

Olabilir bakim benim bu kız nasıl olacak . benim ilk kozın sacı dökülmüştü ama bu nasıl olacak bakalım
Ben 2 kiziminda 3 aylikken kel yapmistik ondan sonra hic kesmedik ama bunda yapmicam bakalim dokulcekmi.. esim istemisti hep keselim diye ama bilmiyorum gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…