2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sende de mi oldu aynı sıkıntı,ne kadar sürdü iyileşmesi canım?

Kızlar ben bu anneliği beceremedim sanırım ya...egemen bugün gündüz iki saat bile uyumadı, yapamıyorum uyuyamıyorum çocuğu yine uyandı hala ağlıyor gerçekten çok zormuş annelik
Senin anneliğinle alakalı degıl canım . hepimiz aynıyz mesela ben ikindi ezanından beri uyutmaya calısıyrm . gazı var sanırım çıkarsa da uyumuyo sabır gececek hepsi

Senin anneliğinle alakalı degıl canım . hepimiz aynıyz mesela ben ikindi ezanından beri uyutmaya calısıyrm . gazı var sanırım çıkarsa da uyumuyo sabır gececek hepsi
Canım artık hic bisey bilmiyorum ben... neden uyumuyor, uyuyor en fazla 10 dk yarım saat içinde uyanıyor, gozleri kıpkırmızı oluyor o uykusuzluktan ağlıyor ben o ağlıyor diye ağlıyorum sanırım bitmiş durumdayim

Canım mesajları okudum ne diyeceğimi bilemiyorum demekki senin imtihanın da eşle bu dünyada Rabbim yavrularına sağlık sıhhat versin umarım doğru kararı verirsin hayatınla ilgili çocuklar çok tatlı maşallah

Son düzenleme:
Kızlar ben bu anneliği beceremedim sanırım ya...egemen bugün gündüz iki saat bile uyumadı, yapamıyorum uyuyamıyorum çocuğu yine uyandı hala ağlıyor gerçekten çok zormuş annelik
Senin anneliğinle ilgili değil ki canım çocukla ilgili benimki yeri geldi 11 saat gözünü kırpmadı bazen de bütün gün uyuyo kendi kendine

Kızlar biz biraz önce park yatağını kurduk oğlumun artık yatak odamıza geçebiliriz diye düşündük eşimle hava da diğer günlere nazaran daha serin klimayı kapattık dedim madem klima da yok salonda yatmaya ne gerek var bu gece deneyelim dedim şimdi salonda uyuyo uyandırmak istemedim uyanınca yatak odasına götürücem bakalım neler gelicek başımıza

Bizde aynı durumdayız kaç kere uyutup 5 dk sonra uyandığı oldu işimiz çok zor. Bugün doktora gittik kaka tahlili yaptı anne sütünü sindiremiyormş ondan karın ağrısı ve gaz olıyormş relaktaz verdi bide reflüsü için maflor verdi. Kullanınca yazarım faydası olup olmadığını

Benim oğlumda temmuz 2014lü.7seneden sonra rahat a alışmışken sizede zor geldi mi bebek.
Aslında korkuttu beni acemi gibi oldum uykusuzluk yordu zorladı ama bebek sevmeyi çok özlemişim zoru daha geride diye korkuyorm yaş 36 oldu arkasından koşturması yoracak beni

Sağol balım amin imtihanım bu olsun evlatlarım sağlıklı olsun canım vardır her şerde bir hayır Rabbim sınavlarımızı güzel birşekilde geçmeyi nasip etsin yanlış yola düşenide ıslah etsin

Bugün 2.ay aşılarını oldu oğlum,gündüz ateş yoktu ama 9 gibi başladı huysuzluk 37.6 olunca verdim şurup..
5800 gr ağırlığı 60 cm boyu olmuş kuzunun
Maşallah canım bizde salı günü olacağız çok korkuyorum huysuzlaşır diye geçmiş olsun minnaka balım

Kizlar kızım kafasını hep sağa yatırıyor ben sola çeviriyorum o inatla sağa yatiyor napsam doktora götürsem mi?

Ilk bebeğin mi canım inanki ben artık gece uyusunda gunduz uyumasa da olur dıyorum . sadece gun içinde banyo yaptırırsam bıraz uyuyo , yada sürekli sallrsam aglamadan duruyo ama sürekli de sallamak istemıyrm geçecek diye sabredıyrm sonu güzel olucak

Kizlar kızım kafasını hep sağa yatırıyor ben sola çeviriyorum o inatla sağa yatiyor napsam doktora götürsem mi?
Yok cnm icin rahat olsun bisey yoktur:) sen gun icinde destekle yan yatir ama gece yan yatirma sakin cunku döner Allah korusun

Aslında korkuttu beni acemi gibi oldum uykusuzluk yordu zorladı ama bebek sevmeyi çok özlemişim zoru daha geride diye korkuyorm yaş 36 oldu arkasından koşturması yoracak beni
Farkımız yok benimde 33 daha erken yaşlarda yapmak lazımmış zaman çabuk geçsin hemen büyüsünler dahs kolay olur bakması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…