2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Farkımız yok benimde 33 daha erken yaşlarda yapmak lazımmış zaman çabuk geçsin hemen büyüsünler dahs kolay olur bakması
Saglık la inşallah canım benim büyüyecek bizide beyenmeyecek yaramazlar

Benim ki de oyle neden dr götürmek istedin ki ne olır oyle ben arada destek atıyrm sola dogru yatırıyrm normal geldı bana ama
Feridun konak bir videosunda bebegin dogum sirasinda boyun kaslarjndan zarar gorebilecegini soylemisti bebegin o tarafta yattığını sevdiğini düşünüyorsunuz diye söze baslamisti videoyu bulamadım

Uyumuyor şikayetiyle mu gittiniz? Bende gideyim bari çocuk gerçekten rezil oluyor mahfoluyor uykusuzluktan, kullandıktan sonra yazarsan sevinirm canım

Büyük kızın da bu eşinden mi?

Bu hafta saglikocgina ebeye sorup oyle gideym asidan sonra
Bizimkinin kafatası yamuldu ama yoğunbakımda sürekli aynı yere yatırmalarından. Sağlıkocağında kafasını ölçerken sormuştum hemşireye zamanla düzelir birşey yapmaya gerek yok dedi. Boynuda alışır mı hep sağa yatıyor dedimde kasları daha yeni gelişiyor (kafalarını dik tutamıyorlar daha diye) ara destekle düzelir dedi.

Cok şükür yamukluk yok inatlasiyor benimle sola yatiriyorum saga ceviriyor bende ebeye sorup olmadı doktora gidicm

Bazen bizde de hep açmış gibi fazla emme isteği oluyor sanırım biraz da keyfi emmek istiyorlar

Sevgili anneler. Bebeğim bugün hep yarım saat uyudu en fazla 40dk.
Artık korkmaya başladım. Ciddi bı sorun olabilir mi beyinsel filan. Sonra uykum geldi diye ağlamaya başlıyor hiç susmadı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…