Ay ben sabahtan beri bebe sallıyrm , ailecek grip olmuştuk su anda bebek ,ben ve buyuk kızım hem öksürük hemde geniz tıkanıklıgı yaşıyrz . bebek hiç uyumuyo nefes alamıyor napsam bilmiyrm . burnunu acıyrm , ıhlamur içiyrm önerisi olan varsa alırım
Nıye uyandırmaya çalışıyosun ki canım , ben kaç saat uyursa ellemıyrm uyusun acıkınca bılıyo artık zaten . gunduz hiç uyumuyolar nerdeyse zatenKizlar benim kizim 1 haftadir gece 6 biraksam 7 saat uyanmadan beslenmeden uyuyor. Ben 4 sat sonra kaldirip sut veriyorum ama kiziyor asla icmiyor bende biraktim 6 saat uyumasina izin veriyorum icmiyor napim
Ne bilim icim rahat etmiyordu ama 6-7 saat kalkmiyor artik ellemiyorum demekki gun icinde ictikleri yetiyorNıye uyandırmaya çalışıyosun ki canım , ben kaç saat uyursa ellemıyrm uyusun acıkınca bılıyo artık zaten . gunduz hiç uyumuyolar nerdeyse zaten
Gunduzleride uyuyor benim kizim ara ara 2 ser saatNıye uyandırmaya çalışıyosun ki canım , ben kaç saat uyursa ellemıyrm uyusun acıkınca bılıyo artık zaten . gunduz hiç uyumuyolar nerdeyse zaten
Benımkı de oyle canım gece uyuyor sadce 4,5 saat hiç ellemıyrm acıkınca uyanıyo zaten . gunduz hiç uyumuyo desem yerıdır . en fazla yarım saat oda ben sürekli sallarsamNe bilim icim rahat etmiyordu ama 6-7 saat kalkmiyor artik ellemiyorum demekki gun icinde ictikleri yetiyor
Biogaia mı vermeye başlamıştın sen canımC ceylin1907 canım senin bebek kaka işi düzeldi mi ? benim ki maşallah 4 gundur düzeldi . hergun bir kere yapıyo şükür
Dün ben ikinci defa gün boyu geziye çıktım bebekle şehir dışına,üstüne bir de düğüne katıldım akşam.çıkarımlarım:benim oğlum arabada bayılmış gibi uyuyan bir bebek değil,yüksek seste uyuyan bir bebek değil,bebek arabasında uyuyan bir bebek değil,arabada otururken kucağımda gazı çıkmıyor illa inip ayağa kalkacağım,çarşıda gezerken kaka yapamıyor rahat ortam olacak sere serpile yapacak
Geçmiş olsun canım doktora götürdün mü bebeği?Ay ben sabahtan beri bebe sallıyrm , ailecek grip olmuştuk su anda bebek ,ben ve buyuk kızım hem öksürük hemde geniz tıkanıklıgı yaşıyrz . bebek hiç uyumuyo nefes alamıyor napsam bilmiyrm . burnunu acıyrm , ıhlamur içiyrm önerisi olan varsa alırımememiyoda sürekli aglama halinde
Ebru ya burda herkes bebeğinin o kadar uyumasını istiyordur hiç ses çıkarma bence aç olsa kalkar maşallah onaKizlar benim kizim 1 haftadir gece 6 biraksam 7 saat uyanmadan beslenmeden uyuyor. Ben 4 sat sonra kaldirip sut veriyorum ama kiziyor asla icmiyor bende biraktim 6 saat uyumasina izin veriyorum icmiyor napim
Her biri kendine has bu haziran bebelerininBiogaia mı vermeye başlamıştın sen canım
Dün ben ikinci defa gün boyu geziye çıktım bebekle şehir dışına,üstüne bir de düğüne katıldım akşam.çıkarımlarım:benim oğlum arabada bayılmış gibi uyuyan bir bebek değil,yüksek seste uyuyan bir bebek değil,bebek arabasında uyuyan bir bebek değil,arabada otururken kucağımda gazı çıkmıyor illa inip ayağa kalkacağım,çarşıda gezerken kaka yapamıyor rahat ortam olacak sere serpile yapacakhiç uyumadı değiş tabi ufak tefek kestirmeler sadece,gözler faltaşı gibi etrafı izledi Bilmem var mıdır benzerimiz?
Evet ellemiyim en iyisiGeçmiş olsun canım doktora götürdün mü bebeği?
Ebru ya burda herkes bebeğinin o kadar uyumasını istiyordur hiç ses çıkarma bence aç olsa kalkar maşallah ona
Ah kiyamam yavrum yaa, hepinize geçmiş olsun canımAy ben sabahtan beri bebe sallıyrm , ailecek grip olmuştuk su anda bebek ,ben ve buyuk kızım hem öksürük hemde geniz tıkanıklıgı yaşıyrz . bebek hiç uyumuyo nefes alamıyor napsam bilmiyrm . burnunu acıyrm , ıhlamur içiyrm önerisi olan varsa alırımememiyoda sürekli aglama halinde
Evet öğle saat 12 'de biogaıa damla ,gece de zeytınyagı verıyrm şükür fayda ettiBiogaia mı vermeye başlamıştın sen canım
Dün ben ikinci defa gün boyu geziye çıktım bebekle şehir dışına,üstüne bir de düğüne katıldım akşam.çıkarımlarım:benim oğlum arabada bayılmış gibi uyuyan bir bebek değil,yüksek seste uyuyan bir bebek değil,bebek arabasında uyuyan bir bebek değil,arabada otururken kucağımda gazı çıkmıyor illa inip ayağa kalkacağım,çarşıda gezerken kaka yapamıyor rahat ortam olacak sere serpile yapacakhiç uyumadı değiş tabi ufak tefek kestirmeler sadece,gözler faltaşı gibi etrafı izledi Bilmem var mıdır benzerimiz?
Sagol ,yok göturmedm hiç ilgilenmiyor oldugum ilçedeki dr ben grip olmuştm benden bulaştı malesefGeçmiş olsun canım doktora götürdün mü bebeği?
Ebru ya burda herkes bebeğinin o kadar uyumasını istiyordur hiç ses çıkarma bence aç olsa kalkar maşallah ona
Sagol canım ne kdar dikkat edrsen et ılla bulaşıyo hastalıkAh kiyamam yavrum yaa, hepinize geçmiş olsun canım
Küçük bebelere bol bol emzir diyor dr lar genelde birde ıhlamur galiba.. Tekrar geçmiş olsun canımSagol ,yok göturmedm hiç ilgilenmiyor oldugum ilçedeki dr ben grip olmuştm benden bulaştı malesef
Neden bu kadar inceledin ki canm içinde gelmiş vermiş bak desin ne derse boşverKızlar sizlere bişey danışıcam. Kafama takıldı. Benim kız bu sene 1 e başlıcak. Kv de okul kıyafetlerini biz alalım dedi 200 tl para yollamış bugünde. Daha biz hiç bakmadık mağazaya, ne kadar tutar falan bilmiorz da. 200 tl den fazla tutarsa bunun üstünü istemeli miyim, yoksa hiç sesimi çıkarmadan üstünü biz mi tamamlayalım. Ha ben para istemedim hiç bu arada. Hiç vermese onada bişey demezdim. Canımı sıkan şimdi orda burda formasınıda biz aldık dicek, yeri gelcek bizede lafını edicek. ama bilmicekki üstünü biz tamamladık.Yada diorm alışverişten sonra baktım 200tl yi geçti, 200 tl sini geri ona vereyim; anne o yetmedi, hepsinide biz verdik, öyle parça parça olmasın dedik mi diyeyim. Daha biz bi fiyat vermeden öyle 200 tl ver, kenara çekil, Olurmu sizce. Bidaha da sormaz, ne kadara aldınız, yettimi para falan diye. Sadece verdiğini söyler. İnanın parasında değilim. Yarın bigün bize bile söyler, beni rahatsız eder o da
Ben olsam üstünü istemezdim aldıktan sonra 200 tl nin üstünü de biz tamamladık dersin cnmKızlar sizlere bişey danışıcam. Kafama takıldı. Benim kız bu sene 1 e başlıcak. Kv de okul kıyafetlerini biz alalım dedi 200 tl para yollamış bugünde. Daha biz hiç bakmadık mağazaya, ne kadar tutar falan bilmiorz da. 200 tl den fazla tutarsa bunun üstünü istemeli miyim, yoksa hiç sesimi çıkarmadan üstünü biz mi tamamlayalım. Ha ben para istemedim hiç bu arada. Hiç vermese onada bişey demezdim. Canımı sıkan şimdi orda burda formasınıda biz aldık dicek, yeri gelcek bizede lafını edicek. ama bilmicekki üstünü biz tamamladık.Yada diorm alışverişten sonra baktım 200tl yi geçti, 200 tl sini geri ona vereyim; anne o yetmedi, hepsinide biz verdik, öyle parça parça olmasın dedik mi diyeyim. Daha biz bi fiyat vermeden öyle 200 tl ver, kenara çekil, Olurmu sizce. Bidaha da sormaz, ne kadara aldınız, yettimi para falan diye. Sadece verdiğini söyler. İnanın parasında değilim. Yarın bigün bize bile söyler, beni rahatsız eder o da
Farkındayım, çok basit bi konu ama niyeyse çok taktım kafaya bugün. Bu aralar her şeye çok takılıorm. Herşeyi çok derin yaşıormNeden bu kadar inceledin ki canm içinde gelmiş vermiş bak desin ne derse boşver
Aynen istemem, ayıp olur. Ama bu aralar aklım dondu sanki. O kadar basit şeylere takar oldum ki. Birde kv olunca işin içinde çok takıldım.Ben olsam üstünü istemezdim aldıktan sonra 200 tl nin üstünü de biz tamamladık dersin cnm
Sorarsa söylersin üstünü tamamladık diye bencede takılma söylerse söylesin millete..Kızlar sizlere bişey danışıcam. Kafama takıldı. Benim kız bu sene 1 e başlıcak. Kv de okul kıyafetlerini biz alalım dedi 200 tl para yollamış bugünde. Daha biz hiç bakmadık mağazaya, ne kadar tutar falan bilmiorz da. 200 tl den fazla tutarsa bunun üstünü istemeli miyim, yoksa hiç sesimi çıkarmadan üstünü biz mi tamamlayalım. Ha ben para istemedim hiç bu arada. Hiç vermese onada bişey demezdim. Canımı sıkan şimdi orda burda formasınıda biz aldık dicek, yeri gelcek bizede lafını edicek. ama bilmicekki üstünü biz tamamladık.Yada diorm alışverişten sonra baktım 200tl yi geçti, 200 tl sini geri ona vereyim; anne o yetmedi, hepsinide biz verdik, öyle parça parça olmasın dedik mi diyeyim. Daha biz bi fiyat vermeden öyle 200 tl ver, kenara çekil, Olurmu sizce. Bidaha da sormaz, ne kadara aldınız, yettimi para falan diye. Sadece verdiğini söyler. İnanın parasında değilim. Yarın bigün bize bile söyler, beni rahatsız eder o da
KatılıyorumNeden bu kadar inceledin ki canm içinde gelmiş vermiş bak desin ne derse boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?