2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İyi pazarlar kızlar herkes nerelerde sessizlik hakim grupta
@kahveseverrr nasıl oldun iyi misin
Ay ben sabahtan beri bebe sallıyrm , ailecek grip olmuştuk su anda bebek ,ben ve buyuk kızım hem öksürük hemde geniz tıkanıklıgı yaşıyrz . bebek hiç uyumuyo nefes alamıyor napsam bilmiyrm . burnunu acıyrm , ıhlamur içiyrm önerisi olan varsa alırım ememiyoda sürekli aglama halinde

Kizlar benim kizim 1 haftadir gece 6 biraksam 7 saat uyanmadan beslenmeden uyuyor. Ben 4 sat sonra kaldirip sut veriyorum ama kiziyor asla icmiyor bende biraktim 6 saat uyumasina izin veriyorum icmiyor napim
Nıye uyandırmaya çalışıyosun ki canım , ben kaç saat uyursa ellemıyrm uyusun acıkınca bılıyo artık zaten . gunduz hiç uyumuyolar nerdeyse zaten

Nıye uyandırmaya çalışıyosun ki canım , ben kaç saat uyursa ellemıyrm uyusun acıkınca bılıyo artık zaten . gunduz hiç uyumuyolar nerdeyse zaten
Ne bilim icim rahat etmiyordu ama 6-7 saat kalkmiyor artik ellemiyorum demekki gun icinde ictikleri yetiyor

C ceylin1907 canım senin bebek kaka işi düzeldi mi ? benim ki maşallah 4 gundur düzeldi . hergun bir kere yapıyo şükür
Biogaia mı vermeye başlamıştın sen canım
İyi pazarlar kızlar herkes nerelerde sessizlik hakim grupta
@kahveseverrr nasıl oldun iyi misin
Dün ben ikinci defa gün boyu geziye çıktım bebekle şehir dışına,üstüne bir de düğüne katıldım akşam.çıkarımlarım:benim oğlum arabada bayılmış gibi uyuyan bir bebek değil,yüksek seste uyuyan bir bebek değil,bebek arabasında uyuyan bir bebek değil,arabada otururken kucağımda gazı çıkmıyor illa inip ayağa kalkacağım,çarşıda gezerken kaka yapamıyor rahat ortam olacak sere serpile yapacakhiç uyumadı değiş tabi ufak tefek kestirmeler sadece,gözler faltaşı gibi etrafı izlediBilmem var mıdır benzerimiz?

Geçmiş olsun canım doktora götürdün mü bebeği?
Kizlar benim kizim 1 haftadir gece 6 biraksam 7 saat uyanmadan beslenmeden uyuyor. Ben 4 sat sonra kaldirip sut veriyorum ama kiziyor asla icmiyor bende biraktim 6 saat uyumasina izin veriyorum icmiyor napim
Ebru ya burda herkes bebeğinin o kadar uyumasını istiyordur hiç ses çıkarma bence aç olsa kalkar maşallah ona

Her biri kendine has bu haziran bebelerinin

Ebru ya burda herkes bebeğinin o kadar uyumasını istiyordur hiç ses çıkarma bence aç olsa kalkar maşallah ona
Evet ellemiyim en iyisi annz yuregi iste ac kalmasin diyosun ama hatirliyorum diyer kizlarimda gece boyle uzun uyumaya baslamislardi 2 aylikken

Ah kiyamam yavrum yaa, hepinize geçmiş olsun canım

Evet öğle saat 12 'de biogaıa damla ,gece de zeytınyagı verıyrm şükür fayda etti

Sagol ,yok göturmedm hiç ilgilenmiyor oldugum ilçedeki dr ben grip olmuştm benden bulaştı malesef

Kızlar sizlere bişey danışıcam. Kafama takıldı. Benim kız bu sene 1 e başlıcak. Kv de okul kıyafetlerini biz alalım dedi 200 tl para yollamış bugünde. Daha biz hiç bakmadık mağazaya, ne kadar tutar falan bilmiorz da. 200 tl den fazla tutarsa bunun üstünü istemeli miyim, yoksa hiç sesimi çıkarmadan üstünü biz mi tamamlayalım. Ha ben para istemedim hiç bu arada. Hiç vermese onada bişey demezdim. Canımı sıkan şimdi orda burda formasınıda biz aldık dicek, yeri gelcek bizede lafını edicek. ama bilmicekki üstünü biz tamamladık.Yada diorm alışverişten sonra baktım 200tl yi geçti, 200 tl sini geri ona vereyim; anne o yetmedi, hepsinide biz verdik, öyle parça parça olmasın dedik mi diyeyim. Daha biz bi fiyat vermeden öyle 200 tl ver, kenara çekil, Olurmu sizce. Bidaha da sormaz, ne kadara aldınız, yettimi para falan diye. Sadece verdiğini söyler. İnanın parasında değilim. Yarın bigün bize bile söyler, beni rahatsız eder o da

Son düzenleme:
Neden bu kadar inceledin ki canm içinde gelmiş vermiş bak desin ne derse boşver

Ben olsam üstünü istemezdim aldıktan sonra 200 tl nin üstünü de biz tamamladık dersin cnm

Farkındayım, çok basit bi konu ama niyeyse çok taktım kafaya bugün. Bu aralar her şeye çok takılıorm. Herşeyi çok derin yaşıorm
Ben olsam üstünü istemezdim aldıktan sonra 200 tl nin üstünü de biz tamamladık dersin cnm
Aynen istemem, ayıp olur. Ama bu aralar aklım dondu sanki. O kadar basit şeylere takar oldum ki. Birde kv olunca işin içinde çok takıldım.

Sorarsa söylersin üstünü tamamladık diye bencede takılma söylerse söylesin millete..
Katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…